Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

folkandrollka

folkandrollka
Valódi név: X.Y. 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0007902
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/folkandrollka
Lakhely: Amsterdam
Születésnap: 1990-05-12
Regisztráció dátuma: 2008.04.21. 10:11:20
Látogatások száma: 315
Utolsó bejelentkezés: 2013.08.01. 16:08:37
Hozzászólások: 294
Képek :
19. sznap barátokkal .... Vikidál j.j. Janis Joplin Belphegor Lordi :9 Kocsma elött Ich bin egy éve :) hmm :) SÖR Magyarország D88! Gésa kalapos én :) Ich ich bin Gorgoroth Dimmu Borgir The 69 Eyes Ensiferum Within Temptation Evanescence G.A.R. Moby Dick Aerosmith and Kiss AC(villám)DC Deák Bill Gyula nyamm sör:9 nyamm én :D én és a sör :) folkandrollka
Ismerősei :
Meia Noite
Meia Noite
DABZSE
DABZSE
Kedvenc együttesei :
Aerosmith, Belphegor, Dalriada, Disturbed, Divizió88, Entalpia, Fekete Sereg, Gorgoroth, Guns and roses, Halor, Hungarica, immortal, Janis Joplin, Kárpátia, KFT, Kiss, kormorán, Lord, Lordi, marduk, Marylin Manson, Morgue, Morpheus, Piramis, Pmobil, Rolling stones, Roxette, Windir
Szeret :
Hmmm. mit szeretek??? ......... Szeretem a holfényes éjszakai sétákat, erdőszéli tisztásokon, barátokkal, vagy egyedül...A jó könyveket, ha mosolyt csalok valakinek az arcára...jó zenéket: The 69eyes, Apocalyptica, Dark Funeral,Emperor, Ektomorf, Satyricon,Windir, Tsjuder, Sear Bliss, Halor, Immortal, Morpheus, Age of agony, Marduk, H.I.M., The Rasmus, Evanescense, Nightwish, Amon Amarth, Gorgoroth, Depeche Mode, Kiss, Within Temptation, Bornholm,stb... Szeretek, minden embert, aki engem viszont szeret... Szeretem a verseimet, a hosszúhajú srácokat, a gitárokat, a dobokat, a motorokat, a jóhangú csávókat...és magamat:) Jah az ego? Tavaly még beképzelt voltam, idén már tökéletes:)
Utál :
pff Olyan nincs, amit nem szeretek. Olyan van, amit utálok: - a politikát, - az állambácsit(mindegy hogy ki) - a nyávogós szappanoperákat, - az intimbetét-,hüvelygomba-, prosztata gondok-,folyóügyek- és banki reklámokat, - a valóságshowkat - Balázs és Mónika( hülye pics@, mindenhez hozzá tud szólni) show-t, - a tuctuc(kinek tutc) zenének nevezett sz@rt, a rapet is, - a pénzt(hogy mindenhez kell) - a hülye diszkós picsákat, akik azt hiszik: szebbek és jobbak nálam - a kiabáló manusokat - és a többi, stb.
Magáról :
Magamról??? Na nem túl hosszú lenne..Elégedjetek meg egy magam kreálta "verssel" :) MAGA AZ ÖRDÖG /Voltam, vagyok, s egyszer lettem. /Megélhettem azt is hogy elvesztem. /Kerestem utam, de csak nem leltem. /Leültem hát, s egy nagyot nyeltem. /Sóhaj sóhajt követve, kezemben a fegyver. /Erős, lassú vágásokkal sebeztem meg erem. /Vérem vörösen folydogált, s ezt éveztem: /Csuklómról mohón nyalva ízleltem. /Sötét lett, hideg és nagyon féltem. /Rájöttem: sokat, jól még nem éltem. /S képzeltem, hogy egy zöld réten /Ugrálok egy sráccal kéz a kézben. /Virágot adtam Neki, s Kincsemnek becéztem. /Leült egy fa tővébe, én az ölében /Álmodtam, hogy csókot ad a Kincsem, /Közben erősen szorította a kezem. /De vége lett a szép képzeletnek, /A pokolból felém nyúltak millió kezek. /Hajamat tépve lehúztak a mélybe. /Sátán képében visszatértem a rétre. /Mosolyogva erőszakoltam meg a srácot, /Nekem, az Ördögnek ez már hiányzott. /Megöltem, de rájöttem: nem Ő halott, /Az útszéli porban, vérben ázva ÉN VAGYOK.( tudom nem vagyok egy költő)
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0129 5.0129  (155 db)
Rocker-index :5.0131 5.0131  (153 db)
Szesz-fogyasztás :5.0132 5.0132  (152 db)
Kockasági-mutató :5.0129 4.9867  (150 db)
Profil-minőség :5.0128 5.0128  (156 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:48:59

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat