Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

fusion

fusion
Rockerek.hu azonosító-szám: 0014341
Weboldal címe: http://rockerek.hu/fusion
Születésnap: 1979-01-13
Regisztráció dátuma: 2008.10.05. 23:11:34
Látogatások száma: 45
Utolsó bejelentkezés: 2009.08.30. 11:22:52
Hozzászólások: 39
Kedvenc együttesei :
7for4, Anacrusis, Ark, Disillusion, Unexpect
Együttes profiljai :
Unexpect
Szeret :
Ha zene, akkor nálam elsősorban a progresszív, fúziós és avant-garde műfajok a meghatározók. Ez lehet akár prog thrash, fúziós jazz-rock, vagy industrial-death/folk metal. Semmi bajom a megszokott mainstream vonallal, de ahogy az élet más területein, zenében is igyekszem a magam útját járni. Meg az úgy eleve nem az igazi, ha azt mondják neked: "Nesze, ezt egyed, ez most a trendi!". Ez nem sznobizmus, csak én egyszerűen máshogy tekintek a zenére. Van aki a stresszt vezeti le vele, van aki az edzéstervébe építi be, van aki csak a buli miatt hallgatja, és még lehetne sorolni. A lényeg ugyanaz: mindenkiből valamilyen hatást vált ki. Én úgy tekintek egy-egy számra, mint egy matematikai képletre, vagy mint egy novellára. És ilyen szempontból a 3-4 perces, végtelenül egyszerű ritmusképletre épülő egynyári slágerek valahogy nem kötnek le. A zenében is lehetnek ugyanolyan kifejezőeszközök, mint bármelyik másik művészeti ágban. Szerintem elsősorban a progresszív és a jazz műfaj az, amelyik egy végtelenül szoros kapcsolatot teremt a hallgatóval: üzenetet hordoz, gondolkodásra késztet, szemékyiséget formál.
Utál :
Ilyen hülyeségekre nem érek rá. Meg amúgy is: elég szánalmas dolog mindent és mindenkit kritizálni (akár pl. a zenei ízlése miatt). Nem öltözködésben, hanem erkölcseiben, gondolkodásában és cselekedeteiben kell az embernek elegánsnak lennie.
Magáról :
A 90-es évektől kísérem figyelemmel a külföldi underground és mainstream bandákat.
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:01

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat