Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

generalmalan

Valódi név: csia sándor 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0022180
Weboldal címe: http://rockerek.hu/generalmalan
Születésnap: 1979-05-30
Regisztráció dátuma: 2009.03.30. 20:04:40
Látogatások száma: 4
Utolsó bejelentkezés: 2009.11.23. 00:30:46
Kedvenc együttesei :
Absurd, Barathrum, Bathory, Black Sabbath, Bonanza Banzai, Büdösök, Burzum, C.P.G., Celtic Frost, Chief rebel angel, Corvus Corax, Crowbar, Danzig, Deák Bill, Dio, Dire Straits, Dissection, Divízió 88
Együttes profiljai :
Johnny Rebel
Szeret :
Rock,metál(főleg doom,heawy,black),folk,neofolk,martial,alternatív zenék,barokk,reneszánsz,középkori muzsikák. Könyvek,filmek,amerikai szecessziós háború,western,természet,állatok,macskák...és sok minden.
Utál :
A liberálisok,antirasszisták,és az emberek egyenlőségének beteges,kiírtanivaló gondolata.Természetrombolás,állatkínzás,kivéve hazaárulók és bevándorlók. Urbánus niggerzenék 99%-a:rap,reggie,jazz,soul,hip-hop.Bizonyos emberi viselkedésformák.
Magáról :
Mindig vonzódtam a kevéssé ismert,fölfedezetlen dolgokhoz,de szerintem ez elég gyakori,természetes érzés. Ezért is bírom a cult,true alkotásokat,a meghatározó,stílusalapító,mégis underground alkotókat zenei,irodalmi és minden téren.És talán a régiségeket,antik dolgokat is.
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:02

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat