Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
ProfilFotókKedvenc zenekarai
holdkacaj
Valódi név: Boglárka 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0046181
Weboldal címe: http://rockerek.hu/holdkacaj
Lakhely: Kazincbarcika
Regisztráció dátuma: 2010.12.28. 22:23:18
Látogatások száma: 263
Utolsó bejelentkezés: 2014.07.02. 19:15:22
Hozzászólások: 114
Szeret :

keleti kultúrák, különböző népzenék, teák, teaházak, hárfák, erdők, csillagok, ősmagyar regék, népi balladák, pogány kultúra, pszichológia, érdekes karakterek, egyéniségek megismerése, alkotói vágy és ihlet, elgondolkodtató művek, katarzist okozó drámák, magyar népmesék, olasz horrorfilmek, akusztikus gitárok, vonós hangszerek, népi hangszerek, meghökkentő és groteszk képzőművészet, gyertyák, füstölők, ambient, chill-out, pszichedelikus dolgok, DJENT, progresszív rock és jazz, középkori zene, darkwave, pagan folk minden mennyiségben, időtlenség, lebegés, éjjel zenehallgatás gyertyákkal

Szeretem azt az érzést, amikor tudom, hogy számíthatok valakire, akihez ráadásul vonzódok is. Szeretem, ha csak egy pillantástól elpirulok és nőnek érzem magam, szépnek, mert ő azzá tesz.

Szeretek a természetben sétálni vagy egy tópartra leülni és elmerengni, amikor nem hallok mást, csak az embermentes élővilág hangját.


Utál :

- szembesülni a hibáimmal - elviselni a kritikákat - az igazságtalan bánásmódot - ha valaki rideg és távolságtartó - ha valaki harsány és tapintatlan - politika - kiszolgáltatottság - idő - előítéletek - insomnia - szélsőségek - agresszió - fusztrációk - korlátok, kötöttségek - távolságok - rend, monotonitás - bürokrácia - tucat - megfelelési kényszer - üres fecsegés - asszimetria - magány, hiányérzet

"A diktatúra és a demokrácia között az a különbség, hogy a diktatúrában az egyik ember legyőzi, megalázza és kizsákmányolja a másikat. A demokráciában a másik ember teszi ugyanezt az egyikkel."
"Az állam megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." /Karinthy Frigyes/

"Ahol társadalom van, ott törvény kell, és ahol törvény van, ott feltámad az igazság... És ahol az igazság van, ott megszületik az igazságtalanság is." /Rejtő Jenő/.”


Magáról :

...vannak dolgok, amelyeket jobb nem látni, és vannak dolgok, amelyeket jobb elveszíteni, mint megtalálni

Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.9627 4.9627  (134 db)
Rocker-index :4.9542 4.9542  (131 db)
Szesz-fogyasztás :4.9274 4.9274  (124 db)
Kockasági-mutató :4.9627 4.8934  (122 db)
Profil-minőség :4.9699 4.9699  (133 db)
Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat