Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
A Livesounds bemutatja: United Alive Part II

Krisiun, Gruesome, Vitriol

a Concerto Music bemutatja: Nightwish World Tour 2020

a Concerto Music bemutatja: The Magical Tour 2020

a Livesounds bemutatja: Gotthard European Tour 2020

[Tovább...]
III. Hard Rock & Stoner mini-feszt – S8 Underground Club \

III. Hard Rock & Stoner mini-feszt – S8 Underground ClubA tavalyi két alkalom után, idén is a budapesti S8 Underground Club ad otthont az immáron harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Hard Rock & Stoner mini-fesztiválnak. Ezúttal is felváltva két teremben zajlanak majd a koncertek, méghozzá hét zenekar közreműködésével, akik közül csak a rendezvényt szervező Acid Victoria játszott az ezt megelőző eseményeken

Az estét a Proliman zenekar nyitja majd, akik bemutatkozó koncertjükre készülnek. A csapat első hivatalosan megjelent dala egy magyar nyelvű hard rock dal, így nagy valószínűséggel hozzá hasonló dalokkal készülnek majd történetük első koncertjére. Őket követi a red terem első fellépője a Space Cadet, akik nagy valószínűséggel szeretik a Kyusst és ez nem csak zenéjükből, de nevükből is adódik. Saját számaikat space rock, szállás és különleges atmoszféra jellemzi.

A black terem második fellépője kellő képpen felpörgeti majd a hangulatot, ugyanis a szállást egy bődületesen nagy zúzda veszi át, mivel a stonert és underground metalt ötvöző ANTAL fogja szétrúgni az emberek arcát brutális muzsikájával. Természetesen a metalosabb vonal mellett kedveznek a klasszikus rock kedvelőinek is, ugyanis ez után a másik teremben egy Led Zeppelin tribute, a LedZepps játsza el a legjobb és legismertebb legendás dalokat.

A black terem harmadik fellépője az idén első nagylemezével készülő Acid Victoria lesz, akik a Space Cadet-hez hasonlóan Kyuss és QOTSA kedvelők és ez főleg a korai munkásságukon erősen meglátszott. Mára láncaikat ledobva teljes szabadsággal nyúlnak a stoner, a psy rock a poprock és a hard rock világába, megalkotva saját egyedi változatos zenéjüket. Különleges 45 perces műsorral érkeznek erre a szombatra, amiben csak saját számos szettel készülnek, melynek természetesen része lesz a legutóbb megjelent ROCK című dal is.

Az este további részében a másik terem zárásáért a BlueBells Band felel, melynek tagsága nagyrészt meg fog egyezni a LedZeppsel és természetesen a stílus sem sokat változik, ellenben a 70-es évek blues-rockja, és olyan zenekarok feldolgozásai kerülnek elő, mint Cream, Free, Taste, Janis Joplin. Egyszóval Woodstock hangulat lesz. A teljes rendezvény zárásával a Bastards legénysége koronázza meg a szombati napot, akik piszkos, mocskos rock 'n rollal készülnek, amire még Lemmy is elismerően bólintana.

Esemény:
https://www.facebook.com/events/549339988886675/

Szapy - 2019-05-09 (16:11)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4888)
2.Metallica (4843)
3.Ossian (3923)
4.Depresszió (3679)
5.Pokolgép (3670)
6.Nightwish (3616)
7.Kárpátia (3430)
8.Iron Maiden (3418)
9.Road (3326)
10.Rammstein (3284)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat