Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Lowland Fest 2024

XXX. Rockmaraton

S8 Underground Club

[Tovább...]
Less Than Jake (US), Yellow Spots - A38 Hajó (2017.08.16.) \

Less Than Jake (US), Yellow Spots - A38 Hajó (2017.08.16.)A floridai punk rock legenda, az idén 25 éves Less Than Jake nemhogy képtelen csalódást okozni, hanem a leállás fogalmát sem ismerik hírből sem. Az idén négy év után új EP-vel előrukkolt zenekar augusztus 16-án az A38 Hajó koncerttermében táncoltat majd meg mindenkit, vendégként pedig Schleki születésnapja alkalmából ad különleges koncertet a Yellow Spots.

A38 állóhajó | Budapest, Petőfi híd budai hídfő
2017.08.16. szerda 21:00 | 3900/4500 Ft
21:00-21:45 Yellow Spots - abszurd swing-a-billy
klip: https://www.youtube.com/watch?v=HGZBi_ErD1A&feature=youtu.be
koncert video: https://www.youtube.com/watch?v=6TQMXVxIpkQ&feature=youtu.be
22:00-23:30 Less Than Jake *USA* - vidám deszkás ska punk harsonával
klip: https://www.youtube.com/watch?v=0LdTi_PmFro&feature=youtu.be
koncert video: https://www.youtube.com/watch?v=YrFsLVF7KMQ&feature=youtu.be

Jegyvásárlás, esemény:
https://www.a38.hu/hu/program/less-than-jake-us-yellow-spots
https://www.facebook.com/events/1697078790321643

Yellow Spots: A jeles napra 5 fúvósból álló szekcióval megyünk, tuba-harsona-tenor&altszax-trombita felállásban, bitangul fogunk megszólalni. Közben egy időre búcsút veszünk női vokalistánktól, Miss Creepley-től (ezentúl német földön tervezi okítani a danolászást). Két profi múmia is jön Brazilíából és Újpestről irdatlan kellékekkel hergelni a közönséget és zenészeket a felpörgetett műsorunk közben.

Less Than Jake: A januárban megjelent Sound The Alarmmal a Less Than Jake újraértelmezte saját magát is: ahogy a dobos, Vincent Fiorello nyiatkozta, a hétszámos EP azt az állapotot örökíti meg, mikor a nyugalomba belépő káosz felismerését követően az ember szükségét érzi annak, hogy kitisztíthassa a fejét. Persze ez az alapélmény a LTJ koncertjeit is meghatározza, és ahogy a skával vegyített punk rock is a színpadon – valamint a színpad előtt – létezik igazán, úgy a Less Than Jake is mindmáig megköveteli a rajongóival szembeni közvetlen interakciót. Ez az elmúlt két emberöltő alatt sem változott, miközben a zenekar története egy könyvet is megérdemelne. A kilencvenes évek nagykiadós áttörése a Capitolnál a punk rocknak (és természetesen a skának) is rivaldafényt adhatott, így a Less Than Jake is hozzásegíthette a következő nemzedékeket ahhoz, hogy természetes generációváltás mehessen végbe a műfajban, vagy épp a Vans Warped Tour felhozatalában. És miközben a LTJ életműve referenciaponttá válhatott, megihletve zenekarok százait, az elmúlt tíz év a teljes függetlenedés jegyében arról szólhatott, hogy a saját kiadót alapító zenekar a tehetséggondozáson túl is új távlatokat jelölhessen ki magának, miközben Roger Limáék mindvégig önazonosak maradhattak. És ez a közvetlen, pozitív energia az, aminek köszönhetően a Less Than Jake mindmáig kikerülhetetlen, hiszen a lemezfelvételek és a koncertek is annyira önfeledtek és tisztán őszinték, hogy ezzel minden rajongó borítékolhatja: csalódásnak nem lehet helye. Főleg úgy, hogy az augusztusi fesztiválturnéja alatt exkluzív klubkoncerttel Budapestre érkező legenda garantáltan megmozgatja majd a fedélzetet.

Szapy - 2017-08-16 (11:22)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4859)
2.Metallica (4820)
3.Ossian (3899)
4.Depresszió (3649)
5.Pokolgép (3644)
6.Nightwish (3591)
7.Kárpátia (3405)
8.Iron Maiden (3391)
9.Road (3302)
10.Rammstein (3267)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat