Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

maybetomorrow121

maybetomorrow121
Valódi név: Tüske Krisztina 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0013222
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/maybetomorrow121
Lakhely: Győr
Születésnap: 1990-01-24
Regisztráció dátuma: 2008.09.07. 14:04:10
Látogatások száma: 175
Utolsó bejelentkezés: 2015.02.02. 16:30:46
Hozzászólások: 163
Képek :
Édesem :) Zsuzsával a parton Courtney Love Forever... And ever... Rábapart Vihar Mátéval Mikuláskor Radóban Erkélyparty ~ Asszem a `Trófea tündérei` a kötelező cím :P do me good ;) Szürkületben Csillagcseppek Vámpír vagyok és sötétbe burkolózom:) Oye XD Győr felé Szandival Álmival A hajacskám :P
Ismerősei :
MetalAtus
MetalAtus
Blos
Blos
szandra1226
szandra1226
Kedvenc együttesei :
Arctic Monkeys, Blink 182, Blur, Courtney Love, Esclin Syndo, Jet, Placebo, Stereophonics, The Strokes, The White Stripes
Szeret :
Szeretem az embereket. Szeretem a legjobbat megtalálni bennük. Szeretem figyelni hogyan reagálnak emberek nem várt élethelyzetekben...imádom a helyzetkomikumot :) Szeretek nevetni. Szeretek ismerkedni. Szeretem a művészeteket. Szeretek alkotni(a rajzolás még jól is megy:P). Szeretek olvasni, zenét hallgatni, kocsmába járni, barátokkal lenni, barátokkal beszélgetni, csocsózni, kártyázni, énekelni, hajat növeszteni. Imádom az állatokat, főleg a tengerimalacokat:) Szeretek külföldi emberekkel beszélgetni, szeretem a tudásomat növelni. Szeretem, ha egy ember helyesen beszél, azt meg főleg, ha ez nekem is sikerül. Szeretem az édességeket. Szeretem a furcsaságokat-bizonyos határokon belül, mert a Pisti az már például túl furcsa...blöaaa-. Szeretem az egyéniségeket. Szeretem a barátaimat, szeretem a testvéreimet és szeretem, ha valaki érti a poént. Szeretem a kompromisszumokat. Szeretem, ha valaki tisztában van a saját értékeivel és mégsem egoista. Szeretem, amikor van programom egy napra, de mégis van időm magamra. Szeretem, ha minden napom máshogyan, más dologgal telik. Szeretek új dolgokat kipróbálni, de bizonyos dolgokban ugyanennyire szeretem a rutint. Szeretem a jó meglepetéseket, a figyelmességet, a pontosságot. Szeretem, ha valaki a véleményemet kéri valamivel kapcsolatban. Szeretem a kertitörpéket. Kedvenc könyveim, irodalmi műveim: Darren Shan és Harry Potter kötetek, Lázálom stb. Vámpíros, groteszk, abszurd és nem happy end történetek tetszenek. Kedvenc Zenei Stílusirányzat: brit alternatív rock Kedvenc Ital: Red Eristoff, Kisvadász.
Utál :
Utálom az ostoba és a negatív embereket. Utálom, ha valaki nem tudja, hogy hol a határ. Utálom a nárcizmust. Utálom, ha valaki egy olyan dologban akar meggyőzni, amivel kapcsolatban már én is azt mondom, hogy nincs kompromisszum. Utálom az alpári, közönséges viselkedést. Utálom, azt is, ha valaki autó- vagy delfinmániás. Utálom, ha egy 14 éves 25-nek képzeli magát. Utálom, ha valakiben nincs tartás. Utálom azokat az embereket, akiknek a pénz a legfontosabb dolog az életükben. Utálom, ha valaki pazarol. Utálom a happy end történeteket. Utálom, ha valaki magyarázás címen kioktat. Gyűlölöm, ha valaki egyfolytában a külsőségekkel van elfoglalva. Utálom amikor a nap a szemembe süt. Utálom a fényt(fényérzékeny vagyok). Utálom, ha valaki nem érti, hogy elég. Utálom, ha valaki azt hiszi, hogy csak neki lehet igaza. UTÁLOK veszekedni, veszekedésekbe belekeveredni. Utálom, hogy sokszor fáj a fejem és hogy mindig van valami bajom. Utálom, ha nem hallgatnak végig. Utálom, ha félreértenek és nem is adnak lehetőséget a magyarázatra. Utálom azt látni és tapasztalni, hogy az emberekben egyre kevesebb tisztesség és tisztelet van a másik iránt. Utálom, hogy az emberekben nincs előzékenység és figyelmesség. Utálom, hogy az emberek nem a jóra törekednek.
Magáról :
Próbálok normális kapcsolatban élni embertársaimmal. Ha valaki nem szimpatikus, azt próbálom normális módon a tudtára adni, a többi már tőle függ, mert hajlandó vagyok a nem szimpatikus emberrel is eszmét cserélni. Ja de azért jobb, ha jó kedvemben talál:P Néha egy dologról egy nap alatt gyökeresen megváltozik a véleményem, nem tehetek róla; ha meg tudnak győzni, akkor vállalom a következményeket. Olyan vagyok, mint az időjárás. Meg azt hiszem, kissé zárkózott vagyok. Gyerekszobám volt, megértő környezetem nem. Bocs. Azt is tudom, hogy valami hiányzik az életemből, szóval most azért hajtok, hogy ez a valami meglegyen, aztán utána talán megnyugszom. Tipikus vízöntő vagyok. Szeretnék tetoválni és Ausztráliába eljutni a saját pénzemből. Szeretnék sok-sok embert megismerni. Szeretnék mindig fiatal maradni és kétszer élni /néha kétszer meghalni/. Ezt úgy értem, hogy nagyon tudok örülni és szenvedni is. Szeretnék Stereophonics koncertre menni minden pénteken és Placebora minden szombaton. Szeretném, ha a világ szellemi színvonala még emelkedne legalább egy csöppet.
I'm forever black-eyed, the product of a broken home...
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (55 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (57 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (52 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (50 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (56 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:00

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat