Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

neversaydie

neversaydie
Valódi név: Dudás Csilla 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0025477
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/neversaydie
Lakhely: Úri
Születésnap: 1991-02-27
Regisztráció dátuma: 2009.06.15. 12:50:00
Látogatások száma: 60
Utolsó bejelentkezés: 2010.03.10. 22:33:42
Hozzászólások: 90
Képek :
ahayoyo ahayo yo zavarodott dzsoki juing krepphajjajj :P : ) texas yo
Kedvenc együttesei :
3 Inches of blood, Alexisonfire, All Shall Perish, All That Remains, Alvin és a mókusok, As I Lay Dying, Atreyu, Bleeding Through, Blind Myself, Born from Pain, Bridge to Solace, Caliban, Cannibal Corpse, Carnifex, Darkest Hour, Deadlock, Despised icon, Dope, Drop Dead Gorgeous, Eagles of Death Metal, Ensiferum, Enter Shikari, Exploited, Haste the Day, Horse the Band, Hypnogaja, I Killed The Prom Queen, Iron Maiden, It Dies Today, Kispál és a borz, Lamb of God, Linkin Park, Malefice, Metallica, Misery Signals, NATO, Parkway Drive, Protest The Hero, Rammstein, Sharp and First, SlipKnoT, Solefald, Sonic syndicate, Sonic Syndicate, Still Remains, Stone Sour, Subscribe, The Black Dahlia Murder, The Eyes of a Traitor, The Prodigy, Underoath, Unearth, Walls Of Jericho, Whitechapel
Szeret :
szeretem a fekete-fehér képeket, a mûvészetet, a metalcore-t, a veteran és retro cuccokat, a poén pólókat, a német és az orosz nyelvet, a telet és a pulcsis idõt, a sárgazacsis bogyót, a nikit, a koncerteket, a feketét, a zöldet, a kakaóskávét, a deák teret, a városligeti jimmy lufikat, a webcampartikat, a tequilát, a SÖRT és az epershaket télen-nyáron. szeretek a fûben fetrengeni, a nyelvemet nyújtogatni, a mozgólépcsõn böffenteni, az esõben sétálni, koncertekre járni, zenét hallgatni, a nikivel lenni, a jánossal beszélgetni, káromkodni, ordítani, kiabálni, sírni, nevetni, de legfõképp élni.
Utál :
legfőképp, ez a love / hate cucc, mert ez olyan emocionális, és hülyeség, de hát kitöltöm, mert miért ne : ) idegesít az ékezetmentes írás, a trú emberek, az affektálás, a nagy egyéniségek, a magánhangzó mentes szavak, a helyesírási hibák, a kislányok, a hirtelen megnõtt travis barker fanok, a nagy famous fanok, ja és mióta megy az mtv-n a ryan sheckler show, azóta áj láv rájen.
Magáról :
ha fázik a lábam bedugom a jános háta mögé, ott mindig meleg van. tudom te is szeretsz fotózni, és deszkázol is, minden hétvégén bevagy rúgva, sõt még dohányzol is jólvan köszönjük üllj le :) nevetek rajtatok igen. bunkó, cinikus, pedofil, kuplerájos, lenézõ, szenilis, lusta, sálmániás ( 20-30 db ) és álmos vagyok. állandóan röhögök, káromkodok, csúnyán nézek, röhögök, káromkodok és álmos vagyok. ja. imádom a barátaim :) báhh,, örülnék pár levélnek. ja és leszarom hány piercinged van és hol, nekem is van, és? leszarom, mekkora fültágítód van, nekem is van, és? leszarom azt is, hogy milyen zenét hallgatsz, én is szoktam, és? sõt még azt is leszarom, hogy miket hordasz, én is szoktam ruhát hordani, és? kislányok ja és mondjak még valamit? a septum uncsi : )
/̵͇̿̿/'̿-̅-̅-̅' takeyourbestSHOT
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.8947 4.8947  (19 db)
Rocker-index :4.8333 4.8333  (18 db)
Szesz-fogyasztás :4.9444 4.9444  (18 db)
Kockasági-mutató :4.8947 4.9412  (17 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (20 db)
Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat