Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Angra, Geoff Tate´s Operation Mindcrime, Halcyon Way

A Rádió Rock bemutatja: GÉP, GÉP, GÉP, POKOLGÉP!!! POKOLGÉP 35 éves jubileumi nagykoncert

SONS OF APOLLO

Judas Priest

The Dead Daisies

[Tovább...]
New Beat: Dark Horses (UK) - Kontra Klub (2014.04.17.) \

New Beat: Dark Horses (UK) - Kontra Klub (2014.04.17.)Hosszú esztendők óta méretes ködbe burkolta magát a Dark Horses legénysége: roppant keveset tudni ugyanis a brit illetőségű formációval kapcsolatban, melynek tagjai mind szűkszavúságukkal, mind pedig zenéjük árnyékos, az éjszaka leple alatt serénykedő természetével is csak tovább sötétítik saját mítoszukat. A Brightonból kiinduló kompánia azonban még fokozottan visszahúzódó természete ellenére is képes volt egy szűk, mégis lojális rajongóbázist csábítani maga köré, ami a hivatalosan hat főt számláló társaság pikáns és szuggesztív muzikális hovatartozása alapján nem is meglepő. Április 17-én pedig Budapesten is bemutatkoznak, a Kontra Klubban.

A csapat 2012-ben, legelőször a kanadai Last Gang Records (Death From Above 1979, Crystal Castles, Metric) által megjelentetett, a Death in Vegas-ból ismerős Richard Fearless produceri felügyelete alatt készítette el Black Music című bemutatkozó anyagát. A lemez olyan ügyesen elegyítette a Cocteau Twins gótikus atmoszféráját a grafitszínű indie-pop, az elkent shoegaze és az éteri pszichedelia elemeivel, hogy Beck, a Kasabian vagy a Sigur Rós sem mehetett el a produkció mellett anélkül, hogy felkérte volna őket néhány előzenekari szereplésre.

Az évek során lassacskán kiépülő kapcsolatrendszerük pedig a közönség szemében is egyre inkább érzékelhetővé tette a zenekar tevékenységét, amely saját szerzeményei mellett nagy kedvencei (Talking Heads, The Doors) egy-egy átiratát is tartalmazza - minél alaposabb képet nyújtva ezzel a leginkább talán a Kills vagy a Dead Weather kevésbé garázsos, lebegős kistestvéreként számon tartott zenekarról.

Event: http://www.facebook.com/events/366839250123254
Web: http://www.darkhorsesmusic.com/

Szapy - 2014-03-19 (12:26)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4908)
2.Metallica (4867)
3.Ossian (3948)
4.Depresszió (3711)
5.Pokolgép (3693)
6.Nightwish (3639)
7.Iron Maiden (3443)
8.Kárpátia (3440)
9.Road (3358)
10.Rammstein (3305)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat