Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

nmoreKharon

nmoreKharon
Valódi név: Mucsi Norbert 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0057840
Weboldal címe: http://rockerek.hu/nmoreKharon
Lakhely: Hódmezővásárhely
Születésnap: 1991-06-04
Regisztráció dátuma: 2012.07.04. 12:53:37
Látogatások száma: 55
Utolsó bejelentkezés: 2012.10.26. 15:51:09
Hozzászólások: 32
Képek :
sapi capcarapp nah akkor utoljára ne haggyuk ki ezt sem xD meg ilyen is xD áthoztam régi profilról, elfelejtettem a jelszavát xD - volt ilyen is kharonk01 öcsimmel *.* kharonkaa kharonka hello!
Szeret :
Likes: - hmm elég sok minden van amit szeretek. :D Zenei téren: minden evő vagyok, de a főbb kategóriák még is csak a rock alapműfajához köthetőek. AC/DC, Twisted Sister, Iron Madien, Guns n' Roses, Nirvana, Bullet for my Valentine, Asking Alexandria, Johnny Cash, Placebo és Nickelback most ezek jutnak eszembe. :D Filmek terén: Vígjátékok, Horror, Akció és egy kis lightos Dráma és Fantasy Szellemhajó, Karácsonyi Lidércnyomás, Ördögűző, Álmosvölgy legendája, Halott menyasszony, 23-as szám, Mr. Nobody (TIMBURTON!!) jézusom ebből is mennyi van. :D Sikolyfilmek, Batman ect ect.
Utál :
hmm, nah itt aztán még többet lehetne felsorolni, röviden tömören az emberi faj, 2/3-át. XD nem vagyok egy nagy ember barát típus, csak olyannal és azzal állok "szóba" aki erre érdemes vagy azt úgy látom. Rengeted ember megfordul nap mint nap körülöttem, így elég könnyű kiszűrni az idiótákat. Nem szeretem a határozatlan embereket, főleg akkor, ha még idióta is mellé. Hazugságok, ha már megtisztelsz/megtisztellek azzal, hogy szóba állunk, ne talán-tán még egy közös italozásra is sor kerül, ne hazudj! Ez az egy dolog tud teljes mértékben kikészíteni! Rendkívül rühellem. Egész életem egy kellemes hazugságra épült, melyre csak nagyobb fejjel jöttem rá. Elég volt belőle!
Magáról :
Huhhuuu, szia Stranger! Kall mí Kharonka! Mi az még amit nem mondtam el? : D Elég magamnak való ember vagyok, nehéz kiigazodni rajtam és az agyam működését még csak fel se próbáld fogni, beskatulyázni pedig főleg ne. Lehetetlen. Ahogy Poe mondta - "Szemlélők." Valahogy ilyesmi ember lennék, megannyi kérdéssel, mint vízcsepp a folyóban. Szeretem a jó költészetet, ha elvont fekete humorral ötvözik. Rajongok az ilyesmikért. "Árnyékban születtem s magom végleg beléje vetettem" Tyyúha, mit szeretnél még tudni ? Képről meglátod milyen vagyok, rövid jellemzést leírtam. Mehetünk borozni és sajtot enni! :D
"Az erő nem az utad, de erő kell ahhoz, hogy meg tisztítsd azt."
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (20 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (23 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (23 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (23 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (23 db)
Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat