Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Gotthard - Firebirth Tour 2012 - A38

Gotthard - Firebirth Tour 2012

Fellépők: Gotthard
Helyszín: Budapest: A38
Helyszíni belépő: 6500 Ft

Hogyan tölthetek fel ide koncertplakátot ingyen?


Hozzászólások :
JOSEY
JOSEY
2012.11.16. 07:26:52
Újratöltve: Pandora’s Box a Gotthard előtt!

Az A38 hajó 2005-ben, első ízben adott helyet a svájci Gotthard és a P.Box párosának. Cserháti István, a debreceni formáció alapító atyja ugyan nem érhette meg a rangos eseményt, tehetséges fiatalokból álló csapatának azonban sikerült kellőképpen felforrósítani a hangulatot a luganói rock banda színpadra lépéséhez.

Hét év elteltével ismét hazánkba látogat a svájci nemzetiségű hard rock formáció. A 2005-ben rendezett frenetikus hangulatú bulihoz hasonlóan a helyszín ugyancsak a veterán A38 hajó, a hangulat kellő izzításáról pedig most is a kitűnő debreceni Pandora’s Box gondoskodik. Az alpesi ország Tell Vilmos utáni első nemzeti büszkesége, a fantasztikus Gotthard, amely immár húsz éve bombázza közönségét a jobbnál-jobb rock slágerekkel. Új frontemberüket Nick Maeder-t két évvel korábbi énekesük halála után találták meg, aki az idén felvett és kiadott Firebirth című albumukat is jegyzi.
A svájciak méltó párjaként 2012. november 21-én este 8-kor a P.Box ötösfogata csap a húrok, illetve a billentyűk közé. Néhány, a már kultikussá vált dalcímek közül: Vágtass velem, Soha nem elég, Ómen, Zöld, a bíbor és a fekete; a markáns, ám fülbemászó dallamoknak, kemény gitár soundoknak, valamint a lágy Hammond- orgona futamoknak az elmúlt esztendők során volt alkalmuk beleivódni a fülekbe, lelkekbe. Bár az újkori P.Box albumoknak ugyanez nem adatott meg, a kitartó koncertlátogatók a klasszikusokhoz hasonlóan befogadták, megszerették a Reményre ítélve, illetve a Pangea albumok opuszait is, melyekből az A38 zsűrije ugyancsak kap ízelítőt. Az öt tehetséges muzsikus, a Társulatot is megjárt énekes Koroknai „Kori” Árpád, Sándor „Günter” József gitáros, Szabó Krisztián billentyűs, Ferenczy „Cézi” Tibor basszusgitáros, valamint Kiss Konrád dobos összeszokott csapatot alkot. Nem véletlen, hogy a Live Sound – a Gotthard esetében másodjára, egyébként – sokadszorra a Pandora’s Boxot hívja neves külföldi zenekarok elé vendégként.
- Hegedűs István -
 

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat