Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

rockerhussy

rockerhussy
Valódi név: Együd Adrienn 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0009218
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/rockerhussy
Lakhely: Nagymaros
Születésnap: 1993-04-01
Regisztráció dátuma: 2008.05.28. 18:43:36
Látogatások száma: 629
Utolsó bejelentkezés: 2018.03.29. 21:08:38
Hozzászólások: 458
Képek :
Erdély-2009 (5) Csicsikém még picikén Pici Csicsi DSC07635-crop Magyar Sziget 2010 Katámmal Zorallon:) Magyar Sziget2010 Magyar Sziget2010 DSC08810 Berni-Baba DSC07619 DSC08561 Szeretni ne tanulj korán, de ha szeretsz, szeress igazán. Mert az élet oly mostoha, szeretni megtanít, de feledni soha. KataBabámmal Hagyományörzö motoros tali PC-M:)!! Bátyám---ÉN Csillog a szemed, Bontsd ki az öved, Nem kell most semmitől sem félned. Rablótanya Rock Fesztivál Atika és Én:) Hugom és Bátyám(L) Növéremmel és  Hugommal(L) Zsuzsikám:)imádom :) SplitBackOCCProductionLine ............ Hugival Életemmel Ne sírj, mert vége lett! Mosolyogj, mert megtörtént. Piercing=):P (L) Hegyalja autogram (Aljas kuszobab:):P Hegyalja Feszt:) régebben:) Hugim(L)(L)(L) kékség Körmöm:P Osztály()kirándulás .... árpádsávos  lobogó Ördög vizesés Cuci:P Nyuszóm:P ........... Melikém .... mese mese mátka:) Tádé (tengerimalacom) Csöpikém Adolf:) ...fehérben ............... barát Én lenék Hugival még rég Hugi(L)meg a Legú Turul AngyalÖrdög akiért mindet(Bátyám) Bátyámmal én...... Bulgária MAGYAR GÁRDA Piros Fehér Zöld JOBBIK Sünci:)
Ismerősei :
Bakancs
Bakancs
agyassj
agyassj
landika
landika
Jódly
Jódly
julcsi16
julcsi16
András94
András94
malamut 2
malamut 2
darkboy666
darkboy666
Hades
Hades
mono1994
mono1994
hunalacsi
hunalacsi
Csibe-x
Csibe-x
Detti
Detti
Warman--
Warman--
Kispilla
Kispilla
Kedvenc együttesei :
Alvin és a Mókusok, Archívum, Beatrice, Brigád, Egészséges Fejbőr, Hungarica, Hunor, Kárpátia, Lord, Metalica, Ossian, P. Mobil, Pokolgép, Tarsoi, Titkolt Ellenálás, Zorral, Zorral ,Kárpátia.Beatrice, Lord.Hungaric
Szeret :
Imádom a fekete, piros,fehér,zöld.narancssárga,lila,bordó színeket !!! imádom a Rock zenét meg a hungarista zenéket de amúgy nem vagyok annyira válogatós ezek a fontosak:)! Imádom a horror filmeket és a vígjátékokat !:) Nagyon szeretek barátkozni, aranyos és kedves emberekkel!! nagyon szeretem a mesét nézni...:) Imádom a barátaimat és családom .. imádok zenét hallgatni:) imádom a motorokat!!!!! nagyon szeretek táncolni ....... nagyon szeretem nyalókát és a csokit minden mennyiségben:)... nagyon szeretek enni bár már le kéne vele állni de sebaj ez így jó..:P szeretem az állatokat de nagyon... nekem is van 4kutyus...hörcsög ,,tengerimalac,és pár hűlő..kicsit sokan vagyunk...A legfontosabb az életemben a család,haza,barátok...... Szeretem Magyarországot, mert itt élek ide születtem és soha el nem hagyom!!!!
Utál :
Utálom a pókokat(undorítóak), azt ha megkérdik melegem van-e feketében, a kétszínűséget, az igénytelenséget. a buta kétszínű embereket , utálom azt aki nem tud énekelni még is erőlteti, utálom a Cigányokat. utálom azokat akik hazudoznak....,
Magáról :
Hát...... igazából mindenki döntse el hogy ki milyenek gondol de azért írok pár dolgot amit magamról gondolok! Nagyon haza szerető emberke vagyok! Mindent meg tennék a családomért , testvéreimért és a barátaimért.... ők számomra nagyon fontosak, ha valakit megszeretek nehezen felejtem el sajnos.... nagyon szeretek társaságban lenni azokkal akikkel jól lehet beszélgetni,inni,bulizni....... Nem vagyok sértődős típus de ha megbántanak hamar felengedek....:) Nagyon barátkozós vagyok könnyen ismerkedek kedves emberekkel .........:) Nagyon szeretek kirándulni és kint lenni a levegőn imádom a nyarat imádok sátorba aludni kint a szabadban...elég bulizós típus vagyok de hát ki nem az:).....Szeretem a motoros találkozókat fesztiválokat .....Nem vagyok egy bomba alkat de így vagyok én és így kell elfogadni...Ha valakinek szimpatikus volnék ott az msn nyugodtan felvehet..vagy ír privátot ..!
Ha boldogok akarunk lenni, szépítsük meg mások életét. Szerencsés a rossz ember is lehet, de boldog csak a jó.
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.9828 4.9828  (174 db)
Rocker-index :4.9824 4.9824  (170 db)
Szesz-fogyasztás :4.9701 4.9701  (167 db)
Kockasági-mutató :4.9828 4.9458  (166 db)
Profil-minőség :4.9645 4.9645  (169 db)
Hozzászólások :
Zhilian (Tóbi)
Zhilian (Tóbi)
2018.03.29. 21:12:20
Ó, kit látok itt :D Szia! :) Ment az 5*5! :D
 
5 pONtosan az 8
5 pONtosan az 8
2015.08.18. 23:44:16
Üdvözletem hölgyem!

Nos,nem szeretném az idejét rabolni,azonban kegyetlenül tetszik ez a profil,azaz a bemutatkozás kiváltképp.

Ahogy elkezdtem olvasni eme sorokat, "Szeretem Magyarországot, mert itt élek ide születtem és soha el nem hagyom!!!!" rögvest ez jutott eszembe:
https://www.youtube.com/watch?v=u5Vi-2YmukE alias :
"Lehet könnyebb kint az élet, mint itthon,
Elvakít sok pompa, csillogás.
De többet ér száz csillogó varázsnál,
Egy tűzből kipattant apró parázs."

Remek zenei ízléssel rendelkezik kegyed.
Bár azt nem tudom mikor írta a bemutatkozóját,remélem azaz bízom benne,hogy mit sem változott a véleménye minderről:) Még egyszer pardON a zavarásért,kézcsók,feltéve ha elfogadja tőlem,sajnos csak virtuálisan.
 

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat