Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Lowland Fest 2024

XXX. Rockmaraton

S8 Underground Club

[Tovább...]
Salvus: 15 éves születésnapi koncert - Showbarlang (2016.05.28.) \

Salvus: 15 éves születésnapi koncert - Showbarlang (2016.05.28.)15. életévét egy rendkívül speciális koncerttel ünnepli meg az egykoron Szegedről startolt, de ma már budapesti székhelyű modern metal zenekar. Egyrészt a megszokottnál jóval hosszabb, közel másfél órás dalcsokorral szántják be a ShowBarlang színpadát, melyek között számos ritkán vagy nagyon régen játszott téma is felbukkan majd, kezdve a „demók még jók voltak” korszaktól egészen a tavaly megjelent Lélektartó c. harmadik nagylemezükig. Másrészt a műsor folyamán gyakorlatilag az összes egykori Salvus tag fel fog bukkanni egy-két egyéb vendégzenésszel együtt, illetve további zenei természetű meglepetések is várhatóak az este folyamán, főleg azoknak akik végigvárják a bulit.

Ezen felül, gondolván a közelgő meleg időre és a hosszú izzasztó koncertre, a csapat ismét főzetett pár száz litert a februárban debütált és nagy sikert aratott, ’Lélektartó’ névre keresztelt kézműves sörből, mely néhány rekesz erejéig a koncerten is kapható lesz. Aki tehát némi korianderes ízesítésű vörös ale szürcsölgetése közepette szeretné a koncert első hangjait várni, az igyekezzen időben jönni.

Az est vendége posztra nem is volt kérdéses, hogy azt a zenekart hívja meg a csapat, akikhez a legrégebbi ismeretség és barátság fűzi. A szegedi Dystopia szinte együtt indult a Salvussal annak idején, a kezdeti években együtt járták az országot, és azóta is számos alkalommal volt közös koncert, hogy már rég nem egy székhelyű a két csapat. A gitáros/énekes, Vári Gábor volt a producere/hangmérnöke mindhárom Salvus nagylemeznek, - a Minden Kezdet konkrétan az első komolyabb munkája volt -, aki azóta a Black Hole Sound stúdióval és az onnan érkező bivaly hangzású anyagokkal országos hírnévre tett szert. Maga a zenekar sem az a tétlen fajta, tavaly egy röpke spanyol turnét zavartak le, idén éppen az új dalaikat pofozgatják, de a koncertjük előreláthatóan az eddig megjelent 2 nagylemezükre fog épülni, de ha kellő lelkesedéssel kiabál majd a kedves közönség, talán a zseniálisra sikeredett Sting feldolgozásukat előveszik! ;)

Esemény:
https://www.facebook.com/events/1550577041902836/

Beugró: 1000 HUF
Kapunyitás: 20:30
Dystopia: 21:00
Salvus: 22:00

www.salvusmusic.hu
www.facebook.com/salvusmusic

Szapy - 2016-05-26 (14:52)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4859)
2.Metallica (4820)
3.Ossian (3899)
4.Depresszió (3649)
5.Pokolgép (3644)
6.Nightwish (3591)
7.Kárpátia (3405)
8.Iron Maiden (3391)
9.Road (3302)
10.Rammstein (3267)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat