Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

scorch1321

scorch1321
Valódi név: Viola Ádám László [Ádámlaci/Vlad] 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0005636
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/scorch1321
Lakhely: Bábolna
Születésnap: 1990-03-24
Regisztráció dátuma: 2008.02.02. 12:15:08
Látogatások száma: 128
Utolsó bejelentkezés: 2011.03.30. 22:26:10
Hozzászólások: 171
Képek :
Nézem a felleget, nézem azt a hegyet, amit trianonból senki nem nézhetett! whiskey? naná! :D szívem szerelme a hangárajtóban. éppen felszállásra készítjük. az admirális és a fia (Adria):D "Alone I clench my gun" Metallica - Disposable Heroes drágaságom. csak leszedtem a tust. addig szeretlek amíg az utolsó el nem hervad! hülye seregély elég volt belőled! :D lehet h utálom az oroszokat. de repülőgépet csinálni azt tudnak! ... no comment. ez magáért beszél :D különkiadás kék fűzővel :D világjárásom legszebb pontja: Horvátország, Pag sziget, Novalja én kedvenc művem kedvenc fám(Arnoldstein) ÍGY JÁR MINDEN HELLO KITTY! GOODBYE!!! "ködbe burkolódzott a felvidéki táj..." én és a Tátra ha egyszer egy ilyennel repülhetnék! (Messerschmidt Bf109 G6/AS 1944) vizsgaleszállásom után önelégülten :D The day the Sun rose twice(Castle Bravo - 15MT - Bikini szigetek) partizán No.1 :D szobám egyik JÓ része :D "Mindkét énem" még csak tanulom
Kedvenc együttesei :
Alien Ant Farm, Alvin, Avril, Bullet for my Valentine, Children of Bodom, Craddle Of Filth, Depresszió, Hammerfall, Kárpátia, KoЯn, Linkin Park, Metallica, Nightwish, Pillar, Rhapsody, Serj Tankian, Slipknot, System Of A Down, Tankcsapda
Szeret :
szeretem azt aki lát és nem csak néz. hálás vagyok azoknak akik adtak nekem, és akiknek én is adhatok.. szeretek mindent amiben látszik az értelem, vagy valamilyen különlegességből, esetleg veszélyből adódóan vonzó. így szeretem a művészeteket és a repülést is. ezen kívül haverok és bor minden mennyiségben :D na meg ugye rock, rock, rock és metál! (főleg SYSTEM OF A DOWN)
Utál :
utálom az emberiséget azért amit tesz. nem az embereket, az emberiséget. amiért pusztít, rombol és minden szépet tönkre tesz. utálom ha egy ember nem mer szembenézni önmagával, bújkálni kezd, vagy ne adj isten emo-s lesz. utálom ha valaki kétszínű, vagy nem tartja a szavát. utálom ha valaki hátbaszúr - ha csak képletesen is - egy barátot. és utálom hogy olyan kevesen akarnak ezen változtatni!
Magáról :

Egy racionális univerzumban hiszek ami halad a saját útján úgy, ahogy az a Ősrobbanásban elindult. Nem hiszem, hogy van Isten, mert nekem túl irreális az a gondolat h valahol természetfeletti férfiak - vagy egyes esetekben nők - figyelnek rám és irányítják a sorsom. Nem vetem meg azokat akik hisznek, mert valamiben hinni kell!

Ha azt mondanám, hogy jó embernek tartom magam, hazudnék. Nem vagyok az és talán senki sem. De megpróbálkozok vele és ez néha sikerül, néha nem. Védem amit és akit fontosnak tartok és közben élvezem az életet. Borozgatok, hülyéskedek, repülök, lövöldözök, verset írok, "férfiúi kötelességeim teljesítem" /éljen örökké Holbok Ferenc tanár úr!!!! :D/ Ha még eszembe jut valami, azt is ideírom. "Success is not final, failure is not fatal, it is only the courage to continue that counts" //Winston Churchill// (A siker nem végleges, a hiba nem végzetes, csak legyen bátorságod folytatni és ez az ami számít!)

You and me will all go down in history, With a sad Statue of Liberty, And a Generation that didn't agree.
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (5 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (7 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (7 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (7 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (7 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:48:59

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat