Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Írisz

Írisz
Valódi név: Magony Írisz 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0015403
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/Írisz
Lakhely: Szeged
Születésnap: 1985-01-12
Regisztráció dátuma: 2008.10.31. 00:04:07
Látogatások száma: 274
Utolsó bejelentkezés: 2014.11.07. 01:14:36
Hozzászólások: 263
Képek :
hiányzik Colos kedvenc képe rólam, de csak azért mert ő volt  lencse túloldalán :D én és a Szőke Hercegem :D "el kell égnem csendesen, hogy hamvaimból újra éledjek" egy fantasztikus kistestvér: Baby biztos támasz: a fal :) "mert senkinek sincs nagyobb szüksége a mosolyra, mint neki...... aki már nem tud mosolyogni!" szegeden szabadon :)
Kedvenc együttesei :
88-as csoport, AC/DC, Auróra, Billy Idol, bobafett & bobakrome, Christian Epidemic, Combichrist, Cradle of Filth, Dark Tranquility, Dead Kennedys, Dropkick Murphys, Dystopia, Európa Kiadó, Funeris Nocturnum, Goblin Gore, Hétköznapi Csalódások, Hiteljugend, Hobo Blues Band, Iggy Pop, Infected Mushroom, Iron Maiden, Judas Priest, Juno Reactor, Kalapács, Kárpátia, Kiscsillag, Lord, Lou Read, Massive Attack, Moby Dick, Motörhead, Nachtmahr, Nouvelle Vague, Ossian, Paddy and the Rats, Pantera, Péterfy Bori, Placebo, Pokolgép, Quimby, Ramones, Russkaja, S.U.N. Project, Sepultura, Sex Pistols, Ska-P, Skatch, Tactical Sekt, The Gathering, The Stooges, Timúr Lenk, Toy Dolls, Wumpscut, X-Rx, Xotox, Yellow Spots
Szeret :
Főként a szabadságom - a Szőke Hercegem, a két nevelhetetlen puli kutyánkat, a munkáimat: angol-magyar tanárnőként tevékenykedem - most már 11 éve. Fodrászkodom, felső fokon angol nyelvű tanulmányokat, szövegeket fordítok!! Megszoktam, hogy alig alszom, de szeretem, hajtani magam, illetve szeretem azokat az embereket, akiknek fontos vagyok. Ja, meg azt, hogy nem érdekel, hogy milyen véleménnyel vannak rólam az emberek, én csak magamnak akarok megfelelni, nem pedig másoknak! Gyerekkorom óta imádom a motorokat.... a főzés a mindenem és ezt már csak az evés múlja felül... na meg persze a jó sör meg a jó bor és a szex... rock 'n' roll [R.I.P. GARAB :(] majd egyszer talán újrakezdjük...
Utál :
Az emberi hülyeséget -de azt nagyon- , a kötekedő vendégeket, a női hisztit... és az állandó siránkozást, hogy: "nekem a legrosszabb a világon" attól egyenesen rosszul vagyok... másnak sem jobb, nekem sem, mégsem panaszkodok! ... és persze szóba se jöhet a paradicsomleves.... jajj meg persze azt, hogy sokszor nem gondolom végig, hogy mit csinálok, természetesen csak utólag ( mert nem álltam észért sorba) ... de soha nem bánok meg semmit!
Magáról :
"Én is egy vagyok a milliók közül! Csak az nem tökéletes, aki nem ember (pl.: isten ?! :) márpedig te sem vagy különb mint én, akkor ne kritizálj, előbb nézz tükörbe, mert én megteszem minden egyes jó és rossz döntésem, tettem után! Tanulok belőle, vagy legalábbis elgondolkodom rajta, mert nem mindig engem igazol az élet! "
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:01

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat