Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Bojtí

Bojtí
Rockerek.hu azonosító-szám: 0022222
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/Bojtí
Születésnap: 1989-03-31
Regisztráció dátuma: 2009.03.31. 15:50:33
Látogatások száma: 9
Utolsó bejelentkezés: 2009.06.24. 09:45:53
Hozzászólások: 7
Képek :
Mondjuk én? (13) mert rockroll az élet fotóesztétikán rólam
Kedvenc együttesei :
30Y, Alvin és a mókusok, Guns `N` Roses, Ignite, Killswitch Engage, Kispál és a Borz, Murderdolls, Nickelback, Offspring, Prosectura, Rammstein, Rise Against, Road, Seether, Slipknot, Static X, Subscribe, Switchfoot, System of a Down, Tankcsapda
Szeret :
Sör. Tequila. Zene. Koncertek. Szakállas pasik. Fényképezés. Üvöltés. Barátok. Édesség. Utazás. Tornacipők. Bunkó lenni. Jól esik.
Utál :
Amikor átvernek. Azt senki nem szeresse. Meg amikor feltörik a sarkam. Az fáj. Amikor ellopják a söröm. Harapni tudok érte. Lenyúlnak cigivel. Én is vettem. Ha valaki rámmászik. De úgy teljesen. Megfojt. Nem bírom a műanyag zsinóros kötöttséget. Ha a külsöm bírálják. Leszarom, hogy nézek ki. De tényleg.
Magáról :
Körmondat magamról: Ha elsüvít melletted,vagy állj félre,vagy fogd meg a kezét,de akkor tartsd vele a tempót és része lehetsz hatalmas kalandoknak,kellemetlen csalódásoknak,majd talpra állásnak,sikításnak és csendben magunk elé nézésnek,sokat nevetésnek,izgalmas,baráti beszélgetéseknek,koncerteken őrjöngésnek,haszontalan semmittevésnek,és ha mindez nem lenne elég,nap mint nap kapaszkodnak beléd újak,és idomulnak vagy lemorzsolódnak,mégis formálva,kiről mindez szól,karolnak vagy löknek, simogatnak vagy ütnek,és alkalmanként csoportot formálnak,hisz a barátok az elsők,illetve az álmok,és az ösztönzőerő,mely nem tudni honnan,de napról-napra új rügyet hajt,és a játék,a zene, mely egy felnőtt ember életét is meg kell határozza,de tudnod kell,ha lassítasz,egy idő után lehagy,mindezt nem önszántából,és hiába próbál utánad kapni nem is egyszer,érezd,hogy mindenhez 2 ember kell,és a felkavart pornak az a tulajdonsága,ha szembe kerül könnyre fakaszt. Agyag vagyok, ki egy kis szeretettel formálható, széppé tehető, de gondozás nélkül kiszárad és használhatatlanná válik. Formálj,építs, de legfőképp törődj velem.Szükségem van Valakire. Ami most én vagyok: zene- Kaukázus: Tartós béke vers- Dsida Jenő: Bútorok film- Büszkeség és Balítélet(sorozat) virág- Tátika idő- este csoki- Toblerone állat- pillangó kitalált lény- Kosz Jenő újság- http://titeknek.gamf.hu képekben- http://picasaweb.google.hu/bolhanyussz.007 program- http://www.szarfeszt.hu még írok- http://ildioldal.freeblog.hu
Bojtí
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (6 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (6 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (6 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (6 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (6 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:02

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat