Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

DIABLURA ; D-Orwell

DIABLURA ; D-Orwell
Valódi név: Diablura zenekar ; D-Orwell zenekar
Rockerek.hu azonosító-szám: 0021178
Weboldal címe: http://diablura.hu/
Születésnap: 2000-01-01
Regisztráció dátuma: 2009.03.10. 08:15:28
Látogatások száma: 641
Utolsó bejelentkezés: 2012.10.06. 20:15:04
Hozzászólások: 631
Ismerősei :
Vajai Papó
Vajai Papó
Fényérzékeny
Fényérzékeny
sárkányfarock
sárkányfarock
Vikus
Vikus
Szeri
Szeri
bagolee
bagolee
Opitz Péter
Opitz Péter
Nichee
Nichee
Helga
Helga
Nitroglicerin
Nitroglicerin
GolyósToll
GolyósToll
Kicsi_Punk
Kicsi_Punk
FRANKY
FRANKY
KTK01
KTK01
Dzsimi
Dzsimi
Kismacs
Kismacs
Celt
Celt
Zoralina
Zoralina
Pater
Pater
V.ZS.
V.ZS.
Baghar
Baghar
jézuss
jézuss
szégyentelen
szégyentelen
k-soft
k-soft
RockZsu
RockZsu
Petya515
Petya515
Aurax
Aurax
Pittu
Pittu
VeruS
VeruS
Kedvenc együttesei :
D-Orwell, DIABLURA
Szeret :
...a BARÁTAINKAT, a zenekari próbákat, a baromi jó koncerteket, a fesztiválokat, a mikrobuszos utazásokat (minden nyűgjével,bajával....)...a kihívásokat...a KIRÁLY HANGSZEREKET...a mértéktelen zabálásokat..:)....(disznósajt, hurkakóóóbász, mindegycsaksokzsírlegyenbenne,...meg ilyesmi..)..a .piapusztítópartykat...és nem utolsó sorban....a SATÖBBIT !!!!!
Utál :
...ILYEN NINCS, MERT MI MINDENKIT ÉS MINDENT SZERETÜNK ÉS TISZTELÜNK,......KÜLÖNBEN IS NYALOMFALOM....:)......MEG MINEK IS UTÁLKOZNI MINDIG?...
Magáról :
...nem szeretnék ide litániákat írogatni (bővebb info a honlapunkon), ennyit azért mindenképpen:...az úr 2000. esztendejében "szerelemgyermekként" alakult zenekar vagyok. Ezalatt a pár év alatt a "szülők" többször elváltak, de mindíg megfelelő vehemens "apuci" jött a helyükre.... jelenleg ebben a Bigamus családi felállásban élek és ROSSZALKODOM igazi "vásott gyerekhez" méltóan..:D

!!!ITT A ZENEKAR BÁRMELY TAGJÁVAL "ÖSSZEÜTKÖZÉSBE" KERÜLHETSZ!!!WWW.DIABLURA.HU

Nagy "Dzsimi" Imre (Vocal)
Fekete "Pittu" István (Lead guitar;Vocal)
Bella "Flying-V" András (Lead guitar;Vocal)
Nagy "Petya" Péter (Bass;Vocal)
Horváth "Franky" Ferenc (Drum)
...biográfia
"…a D-ORWELL formáció ötlete, a DIABLURA zenekar tagjaiban fogalmazódott meg a 2009-es év elején.(aki ismer bennünket, annak nem mondok újat, aki meg nem, az járjon utána…..)
Annyit mindenképpen tudni érdemes a D-ORWELL-ről, hogy kizárólag BONANZA BANZAI dalokat öltöztetünk „karcosabb, horzsolósabb” köntösbe.
Hogy miért pont a B.B. dalokra esett a választás? Nagyon egyszerű a válasz, a BONANZA BANZAI zenéje, a bandából jó néhányunknak meghatározó volt a helyes irányú törzsfejlődésben. ÁKOS munkásságát nagyon tiszteljük és példaértékűnek tartjuk a zenekarunk számára. Ezen kívül, úgy érezzük, hogy ez az „Orwell-i” szövegvilág ebben a stílusban is remekül megállja a helyét és mikor lenne aktuálisabb, ha nem napjainkban. A populáris, szintetizátor zene pedig lehetővé teszi azt, hogy szabadabban, mondhatni „Diablurásabban” nyúljunk ezekhez a kiváló dalokhoz.
Reméljük, hogy mi leszünk az a kapocs, aki összeköti a „megrögzött BONANZA BANZAI fanokat”,a keményebb muzsikát kedvelő emberekkel. Bízunk abban, hogy eme irányú „elhajlásunk” elnyeri tetszéseteket, mert van még bőven ötlet a tarsolyunkban…………"

tudjátok még hogy szól a mondás : ...........ÉS A LEMEZ PÖRÖG TOVÁBB!!!

Itt szavazhatsz, hogy melyik dalhoz legyen videoklip :)http://diablura.hu/
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:02

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat