Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Zoralina

Zoralina
Valódi név: Zoralina 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0037179
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Zoralina
Lakhely: Don Juan De Narkó VAS MEGYE
Születésnap: 1981-05-30
Regisztráció dátuma: 2010.03.28. 23:24:52
Látogatások száma: 1586
Utolsó bejelentkezés: 2015.12.08. 12:05:53
Hozzászólások: 1222
Képek :
Szép Vasak (16) Én (56)
Ismerősei :
*Amper*, - y a m m p i -, Andris666, bagira1200, bubopunk, DABZSE, DIABLURA ; D-Orwell, Dodi89, doghitters, Ed Defend, gingiva, hóhér zoli, Hópihe, jAn666, Jenke, kawangel, Manson6, metalaci, mtomi-80-l-, Ozzyy, PATKÁNY13, ragdoll a gunner, Sipa, Smici, THE GHOST ROCKER, Tom33
Kedvenc együttesei :
Ac Dc, Agregator, Akela, Alcohol, Amorphis, Angel Evil, Apocalyptica, Arch Enemy, Avatar, Axel Rudi Pell, Árnyak, Ballagó Idő, Black Sabbath, Bloody Roots, Blues Company, Carmen, Children Of Bodom, Chrome RT, Cool Head Clan, Crazy Granat, Crossholder, Damned, De Facto, Decaying Incest, Demonlord, Depresszió, Diablura, Dirty Dance, Doghitters, Echo Of Dalriada, Edda, Effekt, Ensiferum, Fekete Sereg, Finntroll, Flame Spirit, Frozen Fate, Guns N` Roses, Halor, Hard, Hárpia, Hátsó Ajtó, Holtidő, Hungarica, Ignite, In Flames, Invader, Ismerős Arcok, Judas Priest, Kalapács, Kárpátia, KerecsenSólyom, Kormorán, Korpiklaani, Krokus, Lord, Luca Turilli, Marduk, Marilyn Manson, Megadeth, Mephisto, Metallica, Metalmovers, Moby Dick, Mordie, Morgue, Morpheus, Nemcsak Berry, Nevergreen, Nightwish, Nirvana, Obscura, Obstruction, Omen, Ossian, P Mobil, Paddy and the rats, Pain, Pandoras Box, Pantera, Panzer Division, ParanoiD Felvidék, PARTYZAN hivatalos, Pokolgép, Rammstein, Replika, Revocation, Road, Romantikus Erőszak, Rómeó Vérzik, RPG, Rubicon, S.m.s. Novara, Sámán, Sárrét Rock Band, Sepultura, Shakra, Sing Sing, Snake Heart, Sonata Arctica, Superbutt, System Of A Down, Szepultúra, Szkítia, Tankcsapda, Titkolt Ellenállás, Trivium, Tunyogi rock band, Turisas, Tűzkerék, Twister, Vortex, Windir, Wisdom, Zorall
Szeret :

Mi is az a metál? A legegyszerűbb módon úgy írhatjuk le a különböző stílusokat, ha vesszük a következő alaphelyzetet: Egy gonosz sárkány elrabolt egy gyönyörű királylányt, és egy hős lovag a megmentésére indul. Mi történik? HEAVY METÁL: A lovag bedübörög Harley Davidsonján, levágja a sárkányt, bedob egy sört, magáévá teszi a királylányt. GRIND METÁL: A lovag megjelenik, teljesen érhetetlenül sikoltozik kb. 2 percig, majd távozik. POWER METÁL:A lovag hófehér unikornisa nyergében érkezik, kikerüli a sárkányt, megmenti a királylányt, majd az elvarázsolt erdő közepén szerelmeskednek. THRASH METÁL:A lovag megjelenik, legyőzi a sárkányt, megmenti a királylányt, és ez utóbbit magáévá teszi.. gyorsan, és önzőn. FOLK METÁL:A lovag néhány haverjával érkezik, akik hegedűn, sípon, dobon, lanton, és egyéb furcsa hangszereken játszanak. A sárkány a rengeteg tánc közben elszenderedik, a lovag a királylány nélkül távozik. VIKING METAL:A lovag sárkányfejes hajón érkezik, hatalmas csatabárdjával megöli a sárkányt, megfőzi, majd megeszi, halálra erőszakolja a királylányt, felprédálja a kastélyt, majd porig égeti, mielőtt elmenne. DEATH METÁL:A lovag eljön, megöli a sárkányt, magáévá teszi a királylányt, őt is megöli, majd távozik BLACK METÁL:A lovag éjfélkor érkezik, levágja a sárkányt, a tetemet karóba húzza a kastély előtt análisan magáévá teszi a királylányt, iszik a véréből, majd szertartásosan megöli. A meggyalázott királylányt a kastély előtt karóba húzza. GORE METÁL:A lovag eljön, levágja a sárkányt, a beleit kiteregeti a kastély előtti mezőn, magáévá teszi a királylányt, megfojtja, magáévá teszi a holttestet, fölvágja a hasát és megeszi a belsőségeit, harmadjára is magáévá teszi, a holttestet felgyújtja, majd végezetül negyedjére is magáévá teszi. DOOM METÁL:A lovag megérkezik, meglátja a sárkányt, rájön, hogy sosem tudná legyőzni, depressziós lesz, és öngyilkosságot követ el. A sárkány felfalja őt és a királylányt is. PROGRESSZíV METÁL:A lovag gitárral érkezik, 26 percig szólózik a kastély előtt, a sárkány öngyilkos lesz az unalomtól. A lovag felmegy a királylány hálószobájába, újabb gitárszólót ad elő, amibe a konzervatóriumban végzősként tanult összes technikáját beleszövi. A királylány megszökik. GLAM METÁL:Az érkező lovagot meglátva a sárkány röhögőgörcsöt kap, és beengedi a kastélyba. Az bemegy, ellopja a királylány sminkkészletét, és megpróbálja gyönyörű rózsaszínre festeni a kastélyt. INDUSTRIAL METÁL:A lovag zsíros, fekete bőrkabátban érezik, obszcén kézmozdulatokat tesz a sárkány felé, mire a mesebeli kidobóemberek kikísérik a meseerdőből. KERESZTÉNY METÁL:A lovag a templomból hazafele jövet néz be, és egy balladát énekel a sárkánynak arról, hogy Jézus szereti, és felé kellene fordulnia. A sárkány azonnal megtér, és amikor a hercegnő "köszönetet akar mondani" a lovagnak, az így válaszol: "Sajnálom, nem hiszek a házasság előtti szexben."

Utál :

A hideget,az esőt.Az erőszakos buta,hazug embereket.A disco zenét,na meg a mulatóst,mert ezektől,még a hajam is kihullik.:)Nem szeretem,ha valamit rám akarnak erőltetni.:)Ha nem adnak igazat,ha igazam van.:)Mert mindig az enyém az utolsó szó.)-Vagy nem.:)Azt sem szeretem,ha lenéznek,mert rocker vagyok,ami,persze szerintem nem nagyon látszik rajtam,de,hát nem a ruha teszi az embert.)(Szerintem Mindenki külön egyéniség.)Nem szeretem,ha nyomulnak rám.

Magáról :

Mosolygós,sokat nevető emberke vagyok,aki szereti,ha szeretik.)Nagyon depressziós is tudok lenni,ha eljön a rossz idő.)Szeretem az ékszereket,na meg a motorokat.)Nem szeretem a rockruházatot,mert szerintem,1 NŐ legyen nőies.:)))És nekem,egy bakancs,nem nőies.:)))NEM VAGYOK DIVATROCKER!!!!Szeretem a barátaimat,a sebességet,a bulikat,a jó vicceket,a horror filmeket,a bulikat,és mindent,ami nekem jó.:)

Aznap,mikor meg születtem,hulló csillag volt az égen,nem hívtak és nem is kértem,senki nem várt,de megérkeztem
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.9725 4.9725  (218 db)
Rocker-index :4.9772 4.9772  (219 db)
Szesz-fogyasztás :4.9718 4.9718  (213 db)
Kockasági-mutató :4.9725 4.9387  (212 db)
Profil-minőség :4.9772 4.9772  (219 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:04

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat