Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Halloween 13

Halloween 13
Valódi név: Lakatos Tamás 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0033012
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/Halloween 13
Lakhely: Nyíregyháza
Születésnap: 1994-07-20
Regisztráció dátuma: 2009.12.12. 19:25:52
Látogatások száma: 110
Utolsó bejelentkezés: 2011.12.19. 18:27:40
Hozzászólások: 38
Képek :
Halloween DSC00301 DSC00306 Világos friday_the_13th_2009_wallpaper1 freddy-vs-jason jason-x-poster friday13th9c fridaythe13th-part8 friday_the_13th_part_vii_1988 friday-the-13th-part-6 friday13th5 fridaythe13th_part4_poster Friday13th3 friday2 friday13thorig user_10390214_1264947455620_box én Péntek 13 Maratonhoz
Ismerősei :
kisskrisztina91
kisskrisztina91
Andrewmc
Andrewmc
ReGOREgitated Sacrifice
ReGOREgitated Sacrifice
rockercicuska22
rockercicuska22
Kedvenc együttesei :
Frankenstein Drag Queens From Planet 13, Gunfire 76, Ill Nino, Junkies, Murderdolls, Road, Supernem, Wednesday13
Szeret :
Szeretem az Energia Italt, a Horror Filmet, köztük legjobban a Péntek 13-at. Szeretem a zenét! Szeretek a barátaimmal hülyülni. A régi horror filmeket, viharos időben! Az igaz történeteket. De a legjobban Horror Történeteket szeretek írni! Valamint, újabban amatőr horror filmeket rendezni, a barátaimmal!:) Egyik kedvenc filmem, egy kiváló zenével párosítva:

Utál :
Az ál rockereket, a divat horror fanokat, és azokat akik okvetlenül megvetnek egy horror filmet, mert az régi. Azokat is, akik azért nem szeretik az új Péntek 13-at, mert Jason fut benne. Ezért mondanám azt, h a Péntek 13 part 2-ben valamint a 3-ban is szalad:)
Magáról :
Nem írok semmit magamról, ha szeretnél megismerni vegyél fel MSN-re :) Írtam pár történetet, remélem tetszeni fog :) Ezek az elsők :) Írjatok, hogy tetszett-e vagy sem, mit ajánlanátok még, akartok e folytatást:)

A vámpír szerelme!

Hűvös a hajnal. A nap sugarai a távoli fa leveleit simogatják. A vámpírnak még van egy kis ideje. De látni szeretné a csodát. amit a több száz év alatt nem láthatott. Azt, ami számára a halálos csók...az utolsó. A napfelkelte. Mily gyönyörű jelenség. Az emberek nem értékelik. Mindenáron a sötétbe vágynak, de ha meg tapasztalják már késő lesz. A vámpír mindent megadna, ha még egyszer láthatná a napot, ahogy felkelt mély álmából, fényt hozva a sötétségre.
Szomorúság tölti el a szívét, hisz a fény mindjárt előbukkan rejtekéből, de ő csak egy valakire tud gondolni. Egy lányra...egy halandó gyönyörre. Vérének illata megbabonázza őt. Úgy hat testére, akárcsak a jó drog. Látványára újra halandónak érzi magát, de rá kell döbbennie, hogy a sötétség szívében jár. Távol kell tartania magát a lánytól. Ha titka kiderül, mindkettőjük élete megváltozik. A vámpír nem bírja tovább...muszáj közelebb kerülnie hozzá. Vérének zamata vonzza őt. De türtőztetnie kell magát. Megígérte magának, hogy ezt az életet nem ontja ki, mint oly sokat már. Mégis százakat, sőt ezreket is megölne, hogy szerelme övé lehessen. Ő a tiltott gyümölcs, kit soha nem kaphat meg.
A lány nem tudja ki vigyáz rá a sötétben, ki védelmezi őt nap mint nap. Érzi, hogy nincs egyedül. A sötét utcában sétálva észreveszi, hogy van valaki mögötte. A vámpír az, ki csak arról gondoskodik, hogy rendben hazaérjen szerelme. De egy furcsán édes illat csapja meg orrát. A vér illata. Az élet édes nedvének illata. Mámorító. Megbabonázza az éjszaka hercegét, s már nem tud többé uralkodni magán. Szerelmét megközelítette, s hátulról átkarolva éles fogai a nyakába mélyedtek. Édes, zamatos vére, akárcsak a méz. Áthatolt egész testén. Megérintette minden porcikáját. Mikor már az utolsó cseppet is kiszívta, tudta, hogy bűnt, s végzetes hibát követett el. De nem bírta már tovább. Nem tudta elkerülni a végzetét. Egy utolsó csókot adott kedvese szájára, s lefektette őt a földre. Nem sok ideje volt egyikőjüknek sem. A vámpír elsuhant, házának verandáján várta a hajnalt, szerelme szeméből pedig elenyészett az élet utolsó szikrája is.
Meghozta élete utolsó, végső döntését, a lény, kit felemésztett a megbánás. A nap sugarai elérték a veranda korlátját. A vámpír felállt, és előre lépett. A nap immár az egész teret betöltötte. A vámpír ereiben szerelme vére csörgedezett. Ez erősebbé tette őt, így tovább kellett szenvednie. Állt, s a nap égette a bőrét. Iszonyú kínokat élt át. Lassan égni kezdett, s hamvai a földre hulltak. Végleg a halálba veszett. A dicső vámpírból csupán por, és hamu maradt. Bűne a szerelem volt.
De legalább láthatta azt, amit minden vámpír látni szeretne...a napfelkeltét!

A sötét éjszaka teremtménye!

Ne hitetlenkedj! Ezt mutatja a következő történet is, amint Corvin Grace, egy iskolás fiú, találkozik az éjszaka legsötétebb, legveszedelmesebb teremtményével:
"-Pár perccel múlt éjfél!- monda Corvin.
-Lassan ideje hazamenni, a múltkori után nem szeretnék megint úgy járni.- kacagott magán Charley, Corvin legjobb barátja.
Rövid barna haja volt, bőrdzsekijén láncok csörögtek, amik a farmerján folytatódva a térdéig leértek. Corvinnak hosszú, fekete haja Marilyn Mansonos külsőt kölcsönzött neki, szemei is feketével voltak kifestve. Halloween éjszakáján ez szinte kötelező volt.
-Ne tudd meg anyám milyen balhét csapott a pár órás késésem miatt. Azthittem ma nem enged el a buliba, de úgylátszik a Halloween megtörte őt. - mosolygott Charley
Így elindultak, de külön kellett válniuk, mivel nem egy utcában laktak. Corvin egyedül vágott útnak a sötét kihalt utcában. De nem volt egyedül...vele volt a legveszedelmesebb teremtmény a világon.
Morgás hallattszott a közeli bokorból. A fiú tudomást sem vett róla, betudta annak, hogy valaki Halloween alkalmából szórakozásból ijesztget, így tovább indult. Majd egyre közelebbről hallotta a fenyegető hangot. Körbenézett, de semmit sem látott. Majd tovább ment, egyre gyorsabban szedte a lábait. A bokorból lévő morgás hirtelen áttevődött közelében lévő fára. Corvin futni kezdett, de a szörny már kinézte magának. Egy gyors mozdulattal a fiú elé ugrott, aki ilyedtében a földre került. Nem tudta mi lehetett az, ami a semmiből teremt előtte. A szörny hatalmas, farkas szerű pofájával Corvin arcába üvöltött. Fogai olyan élesek voltak, mint egy jól megfent kés pengéje. Karmai hosszúak és élesek, testrészek aprítására tökéletes. Pofája hosszúra nyúlt, teste bundás volt, de emberi tulajdonságokat is meg lehetett figyelni rajta: két lábon járt, szemében az emberi érzelem lángja volt, amit a farkas tüze majdnem teljesen felégetett. Corvin fel akart állni, és futni szerett volna, de ez ellenkezett a lény akaratával. Ő már kinézte magának, innen már nem lehetett menekülni. A farkas szerű lény hatalmas karmaival lendületből felvágta a fiú hasát, s így belei a betonra kerültek. Szaga megcsapta szörny orrát, s belekóstolt a fiú gyomrába. Majd éles fogaival átharapta torkát. A vér pocsolyában gyűlt össze körülöttük.
Ebben a pillanatban vesztette életét Corvin. Majd mikor már annyira megcsonkította a testét, hogy nem lehetett ráismerni, a vért felnyalva ugrott egy hatalmasat, s eltűnt a sötétben. Új áldozat után kutatott, s már ki is nézett magának valakit. Egy újabb diákot...!

Az újabb áldozat!

Sötét az éjszaka. Soha nem tudhatod mit rejt. Mikor nem számítasz rá, akkor csap le a teremtmény. Az éjszaka rémisztő gyilkosa. Nappal megpihen, majd folytatja a mészárlást...és ez így megy estéről-estére. Senki nem tudja ki, vagy mi lehet ő. Egy vérszomjas szörnyeteg, vagy egy pszichopata gyilkos. Az emberek csak a maradványokat látják. A megcsonkított testeket, s a vért, mely mint bíbor szőnyeg, terül el a betonon. Corvin tetemére is így bukkantak rá. Arca nem volt a helyén, s végtagjai közül sem volt meg mint. Gyomra cafatokban állt. S a vér, mindent beterített. A vér, mely szagára megvadul a szörnyeteg.
A rendőrség lezárta a területet, ahol megtörtént ez az eset. A fiú legjobb barátja, Charley is ott volt. A rend őrei kikérdezték, de semmi hasznosat nem tudott mondani, így haza engedték. Megfogadta, hogy megbosszulja barátja halálát.
Eljött a temetés ideje, amin jelen volt egy ismeretlen ember. Egy titokzatos idegen. Charley kiszúrta őt, hisz Corvin családját ismerte, és ez az ember nem volt ismerős neki. A szertartás után oda akart menni hozzá, de nem volt elég gyors. Az idegen addigra elhagyta a temetőt. Mikor mindenki hazament, a fiú megkérte szüleit, hagy maradjon egy kicsit egyedül a sírnál. Ők megengedték neki. Szüksége van egy kis magányra, egy ilyen borzalmas esemény után. Kisétáltak a temetőből, s hazamentek.
Charley egyedül maradt a holtakkal. Zörejt hallott, s a kapu, nyikorgások közepette kinyílt. Egy sötét alak sétált be rajta. A fiú nem látta tisztán, de mikor közelebb ért, kirajzolódott előte az idegen arca. Így, mikor már egész közel volt megvizsgálta azt. Furcsán sok sebhely volt rajta, szeme méreg zöld volt, s körülötte a bőr vörössé vált. Fogai élesek voltak. -Üdvözöllek a világomban!-mondta az ismeretlen, mély, rekedtes hangon. -A nevem Marcus. Láttam. hogy figyeltél a temetésen. Kiszúrtál magadnak.
-J...jó...jó estét!-dadogott félelmében Charley.-A..Azért figyeltem magát, mert mé..még soha nem láttam ez..ezelőtt. K..ki maga?
-Mint mondtam, a nevem Marcus! Én öltem meg Corvint.
-Maga?-a fiú félelme dühvel párosult.-Miért tette? Ki maga??-kiáltotta!
-Marcus Saddler a nevem. Farkasember vagyok.
-Fa...farkasember?-értetlenkedett Charley. - Farkasemberek nem léteznek!
-Ez biztos? Akkor mivel magyaráznád azt, hogy darabokban volt?-kérdezősködött Marcus.
-Ne..nem tudom. Mit akar tőlem, miért jött most ide? Miért mondta el mindezt nekem?-dühödten kérdezte, s látszott rajta, hogy semmit sem ért.
-Nem tudod, milyen jövő vár rád. Még fiatal vagy, s erős. Tökéletes a számomra.-mondta a farkasember.-Ugye tudod, hogy nem Corvin volt a cél? Nem véletlenül jöttem ebbe a városba. Kell egy utód, ki folytatja amit elkezdtem. Corvin gyenge volt, így rád esett a választásom.-magyarázkodott tovább.-És az sem véletlen, hogy ezen az éjszakán találkozunk. Tudod mikor halt meg a barátod? Igen, pontosan egy hónapja.-ekkor felnézett az égre. A fiú is felpillantott, s a felhőket a hold fénye világította át. Rossz érzés fogta el, mikor azok mozogni kezdtek, s a hold előbukkant. Tiszta, fényes, ragyogó volt. Charley magához tért, s visszanézett az idegenre.
Marcus arca, karjai és lábai szintúgy megduzzadtak, s szőr szálak ezrei bukkantak elő a semmiből. Arca hosszúra nyúlt, s fogai penge élesek voltak.A szőrszálak sokaságából bunda alakult ki. Kezén karmok ágaskodtak. Rávetette magát a fiúra. De nem ölte őt meg. Nézte, majd hirtelen leszált róla, s meghátrált. Charley felállt, s futni kezdett, menekülni az életéért. Mégis tudta, hogy nem ez az éjszaka az, mikor meg kell halnia. A farkas ugrott egy hatalmasat, s ismét a földre terítette a futásban lévő fiút. Éles karmait úgy húzta végig a hátán, mint a kést a vajon. Vér buggyant ki mind az öt sebhelyből. A szörny fülsüketítően üvöltött egyett, majd két ugrással elhagyta a temetőt.
A nap sugarai keltették fel Charley-t. Iszonyúan fájt a háta, szédült, s émelygett. Nehezen feltápászkodott, s zsebébe benyúlva előhúzta a mobilját. Az óra 13:23-mat mutatott, s 11 nem fogadott hívás volt rajta. Szülei halálra aggódták maguk miatta, de nem jöttek vissza érte, biztos azt gondolták, valamelyik barátjánál tölti az éjszakát. Intézett egy hívást, s apja érte jött. Hazamentek, a fiú megmosakodott s az ágyba vetette magát. Éjszaka kelt fel. Furcsa éhség gyötörte. Jobban érezte magát, háta nem fájt, s a szédülés is elmúlt. Lement a konyhába, s kinyitotta a hűtőszekrényt. Nem talált kedvére valót ételt. Vissza lépcsőzött a szobájába. Ajtaját bezárta, senki be ne menjen, míg ő bent van. Szokatlan érzés gyötörte. Egy számára eddig ismeretlen érzés. Hirtelen firss levegőre vágyott, s kinyitotta az ablakát. Ekkor pillantotta meg a holdat.
Teli hold volt, mint tengap éjszaka is. Fájni kezdett mindene, s égni kezdtek hátán a sebek. Üvöltött a fájdalomtól. Érezte, hogy csontjai megnyúlnak. Bőre szűk lesz rá, így tépni kezdi magáról. Fogai, s karmai kiélesednek.
-Az első átalakulás a legfájdalmasabb!-mondta egy hang mögötte, elégedetten.
-Mit tettél velem???-üvöltötte a fájdalomtól, szinte már két hangon, az ő átlagos hangján, s a farkas mély, rekedt, hörgő, halál hangján.
-Üdvözöllek az én világomban!-mondta ismét, Marcus, az éjszaka rideg teremtménye. Átalakult ő is, de kevésbé fájdalmasan, mint Charley. A két farkasember kiugrott az ablakon, s eltűnt a sötétben. Áldozat után indultak. Éhesek, s senki nem állhat az útjukba. Az emberek nem hisznek bennük. Pedig az éjszaka még sötétebb dolgokat is rejteget. Vigyázz, és FÉLJ A SÖTÉTBEN!

Folytatása következik!

Folytatások msn-en:)
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.8667 4.8667  (15 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (18 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (18 db)
Kockasági-mutató :4.8667 4.8889  (18 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (18 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:04

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat