Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Harmadik Zsuzsanna

Harmadik Zsuzsanna
Valódi név: Harmadik Zsuzsanna 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0078269
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/Harmadik Zsuzsanna
Regisztráció dátuma: 2018.12.07. 13:27:13
Látogatások száma: 6
Hozzászólások: 5
Magáról :
Kedves adminisztrátorok!

Nem tudom, hogy jó helyen próbálkozok-e, mert igazából fogalmam sincs, hogy kihez kéne fordulnom ebben az ügyben, mert ennek az oldalnak a működése teljesen érthetetlen a számomra. Ez a harmadik profil, amit létrehoztam az elmúlt két napban, mert az előző kettő törölve lett ismeretlen okokból már a regisztráció után pár órával. Senki nem írt előtte figyelmeztetést, hogy valamit rosszul csinálok. Elolvastam a szabályzatot is, de semmi olyat nem találtam benne, aminek ne feleltem volna meg. Azzal az indokkal lettem kidobva, hogy „kamuprofilt” hoztam létre. Nem tudom, hogy ez mit jelent. Szeretnék érdeklődni, hogy mitől lesz nem kamu egy profil? Mit kell ahhoz csinálni, hogy ne töröljenek ki?

Én is beszélgetni, ismerkedni és barátkozni jöttem ide, mint ahogy gondolom, mások is, de nekem valamiért nem akar összejönni, mert állandóan kiraktok, de gőzöm sincs, hogy mi rosszat csináltam. Az egyik profil neve éhendöglött ebihal volt, amit épp csak létrehoztam tegnapelőtt, sehova semmit nem írtam róla, aznap nem volt időm megszerkeszteni sem a profilt, ami másnapra már nem volt sehol. A másik neve hercegnő burgonya volt, ami már kissé meg is volt szerkesztve. Kedvesen be is köszöntem a chat-en, ahogy illik és néhány emberrel kulturált beszélgetést is folytattam privátban, vagyis csak kezdtem volna, mert mára már ez a profil sem volt sehol azzal az indokkal, hogy „kamuprofilt hozott létre”. Ez micsoda? Nem zaklattam senkit, nem írtam trágár szavakat és nem voltam bunkó senkivel, mert egy jól nevelt lány vagyok és ennek megfelelően viselkedek. Ha az volt a baj, hogy kevés információt tartalmaztak a profiljaim, akkor azt nem értem, hogy mi alapján döntik el, hogy mi a kevés. Mert találtam több olyan profilt is, amin ugyanúgy nincsen szinte semmi, mégis ott vannak már régóta és senki nem törli őket.

Ki az, aki random, válogatás nélkül törölgeti innen az embereket és miért? Mi ennek a célja? Pár éve is voltam már itt fenn egy kis időre, de akkor még sokkal többen voltak és a chat sem volt így kihalva. Tényleg azt akarjátok, hogy már ne járjon ide senki? Akkor ennyi erővel miért nem szüntetitek meg ezt az egész portált úgy, ahogy van? Vagy ennyire belterjes itt a társaság, hogy új emberek nem jöhetnek, mert azonnal ki lesznek dobva? Akkor miért nem szüntetitek meg a regisztráció lehetőségét? Mert ezzel csak összezavarjátok az embereket, akik azt hiszik, hogy ha csinálnak itt egy profilt, akkor abba még másnap is be tudnak lépni…

Magamat ábrázoló képet nem szerettem volna és ezután sem szándékozok feltölteni, mert nem akarok semmilyen minőségi tartalmat nélkülöző üzenetet kapni, ami a külsőmre vonatkozik. Nem párt keresni vagyok itt, szóval nem értem, miért olyan fontos, hogy magamat mutogassam. Ettől függetlenül egyébként sem szeretem a szelfiket és máshol sem jellemző, hogy ilyesmit osztogassak. Ha ez a probléma, akkor megértem és nem próbálok meg többször visszajönni ide, hanem választok más felületeket, amik alkalmasak az értelmes kommunikációra anélkül, hogy kidobálnák az embert. Így már kezdem érteni, hogy miért vannak itt ilyen kevesen. Ha tényleg nem bírjátok megkülönböztetni a balhés tagokat az ártalmatlanoktól, akkor javaslom, hogy alkalmazzatok más kidobókat, mert így lassan elfogy innen mindenki. Mások is panaszkodtak már nekem, hogy ok nélkül dobálták ki őket. Azóta sem jöttek vissza, mert úgy ítélték, hogy nem éri meg. Nekem most volt egy kis időm, hogy ezt megfogalmazzam és leírjam nektek, hátha elgondolkoznak az illetékesek egy kicsit és hátha segítek ezzel egy-két embernek, aki szeretne itt maradni, miután profilt csinál.

Azt a bizonyos Kindert pedig nem ismerem, akivel nem szabad szóba állni, hanem csak hallottam már róla, hogy ő itt a mumus. Amit szintén nem értek, hogy ki ez és mit csinált és miért kell ezért kinyírni ezt az ismerkedős oldalt, ami régen még jól működött. Remélem, kapok választ a kérdéseimre és nem fölöslegesen írtam.

Üdv: Zsuzsa
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :1.0000 1.0000  (2 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (1 db)
Hozzászólások :
zöld erdőben jártam, kurva anyád láttam
2019.02.03. 23:23:26
Izé.
 
Fekete jaguar
2018.12.23. 22:49:59
Szia zsuzska, ez a nyivakolas most mire volt jo?
 
cső kulák
cső kulák
2018.12.23. 01:21:18
helo
 
milyen a baszófejed
2018.12.12. 19:25:25
?
 
elég nehéz elviselni ezt a sok nyomoroncot
2018.12.12. 11:53:06
mutasd meg hogy szopsz FASZT
 
Riana
@Riana
2018.12.07. 13:27:36
Szia!
Üdvözöllek a Rockerek.hu-n! Használd bátran a portál adta lehetoségeket és legyél rendszeres látogatónk! :)
Kérlek olvasd el és tartsd be a szabályzatunkat.
"A legtöbb ember olyannak szeret téged, amilyennek akar, hogy legyél. Megtartani ezt a szeretetet nem könnyű. Mindig olyannak lenni, amit elvárnak tőled. Biztosan meg is kapod ezt a szeretetet, ha jól színészkedsz. Ez az igazság." Jim Morrison

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat