Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

LÖKI 1

LÖKI 1
Valódi név: Löki 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0045425
MSN cím: barbarallat@citromail.hu
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/LÖKI 1
Születésnap: 1990-09-16
Regisztráció dátuma: 2010.11.29. 18:26:30
Látogatások száma: 36
Utolsó bejelentkezés: 2012.03.06. 09:05:39
Hozzászólások: 36
Képek :
Én e! kutyafejű sisakban sün! sün!!! Kistarcsa 2 állat tisztelgés Anyád hogy van?! párbaj kinn a határban Ajjaj, itt már bebeaszcsi. Harcra készen, borral feltöltve! szalonnya 4 zsalonnya 3 szalonnya 2 szalonnya 1 Barbárok a fedélzeten! Római Part május 1. Irány Visegrád! Fénykép0242 Dali Szívem csücske Én Kitartás! Egy jó buli vége Haverokkal készülődünk kikészülődni Raj mi?
Ismerősei :
Firen_Aggonix
Firen_Aggonix
Döbi89
Döbi89
KisCsaj :)
KisCsaj :)
voriii
voriii
forrester666
forrester666
Kéjléc
Kéjléc
Sámán6669
Sámán6669
ErWiNeR
ErWiNeR
Ilka
Ilka
Kecskeszabó
Kecskeszabó
Kedvenc együttesei :
Apocalyptica, As blood runs black, As I lay dying, August burns red, Caliban, Corvus Corax, Diecast, Disturbed, Divine heresy, Hatebreed, Hungarica, Kalapács, Killswitch engage, Korpiklaani, Kovbojok, Last desire, Marylin Manson, Metallica, Papa roach, Parkway drive, Rammstein, Replika, Slipknot, System of a down, Tankcsapda, Texas in july, The agonist, Titkolt ellenállás
Szeret :
Hogy mit szeretek? Szeretem a hazámat, (még az áldatlan állapotok ellenére is) hogy magyarnak születtem, szeretem a jó magyar pálinkát, melynek mint tudjuk nincsen párja. Na meg a jó borokat, a bulikat, a zúzós koncerteket a szép lányokat, a fémzenét, az ÉLETET, de mindenek előtt a barátaimat, akikre mindig támaszkodhatom (akkor is ha már a piától nem bírok járni). Szeretem még a morékat is... ...a bakancsom talpán.
Utál :
Sok mindent utálok, viszont semmit sem gyűlölök, mert a gyűlölet felemészti a lelket. De hát azért még is, többek közt: Utálom ha ránézésre beskatujáznak, a jópofizást, az ármánykodást, a kihasználást, a hazugságot. Utálom a hazám kártevőit, körülöttem az élősködőket, az ingyenélőket. Ezen kívül még tele van a bakancsom ezekkel is: nem bírom a diszkópatkányokat, a plázapicsákat, a képernyőbarnított, agymosott nyomorultakat, a politikát, a bulvárt, na meg a tetűhintás karvalyorrúakat, az erősen pigmentált tudodkiket, és az összes többi emberszabású szerencsétlent, aki csak kívülről ember, de belül teljesen üres.
Magáról :
Hát, először is Löki vagyok, egy barbár állat (a szó nemesebbik értelmében), hatalmas szívem van, (tudom, egyszer majd ez visz a sírba) önfeláldozó, lelkiismeretes vagyok. (lelkiismereti kérdésben csak magamnak tartozom elszámolással, csak úgy mint minden másban). Barátságos vagyok, de nem akarok minden körülöttem lévővel jóban lenni, nem hiába vagyunk mi rokkerek, ők meg a többiek. Rühellem és szánom az automatizált seggnyalógépeket, én nem kaparok az után aki le se szar! Nagyra becsülöm az intelligenciát, az őszinteséget. Én is őszinte vagyok, de azt már nem merem állítani, csak remélni, hogy intelligens is. Legtöbb időmet zülléssel, állatkodással töltöm, de jut időm a kultúrára is, e célból az irodalmat szoktam bújni, főleg a történelmi kalandregényeket, melyekből visszaköszön a véres, kegyetlen középkor, a lovagok térdig gázolnak a vérben, zsigerekben, és az azokból kiömlő, gőzölgő, irtózatos bűzű ganéban, de ahol még volt értéke a becsületnek, tisztességnek. Ha ezekre gondolok, magamat siratom, hogy én hogy kerülök ide egyáltalán? Rossz korba születtem, az bizonyos. De azért néha mégis képes vagyok visszacsöppenni ősapáim idejébe a hagyományőrzés által, ugyanis egyik legkedvesebb extrém sportom a középkori bajvívás, amelyhez némi mazoizmus is kell, meg esik, hogy nem önkéntes véradásban részesítenek, azonkívül még íjászattal is szoktam múlatni az időt. A barbárság nem csak szeszély, életforma, egy sajátos gondolkodásmód, akár a rokkerség. Hát, nagyjából ennyi lennék, nagy vonalakban. ...ja és még valami: METALCORE FOREVER!
Ami nem öl meg, az elpusztít!
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (8 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (13 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (12 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (12 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (13 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:06

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat