Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Mátésh

Mátésh
Rockerek.hu azonosító-szám: 0019018
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/Mátésh
Lakhely: Pécs
Születésnap: 1985-10-11
Regisztráció dátuma: 2009.01.21. 05:56:04
Látogatások száma: 83
Utolsó bejelentkezés: 2012.03.22. 21:03:00
Hozzászólások: 27
Képek :
A stúdiómunkát zavaró körülmény Monitorládánalvás Leszarom tabletta:) Péterrel (mert szereti, ha így hívják) Munka közben
Ismerősei :
letalis90
letalis90
Viktóóória
Viktóóória
Predi
Predi
Hrvatska
Hrvatska
kengu
kengu
akela_v
akela_v
márk
márk
GonoszPocok
GonoszPocok
NecroFocus
NecroFocus
metalanti
metalanti
lajek
lajek
Tündish
Tündish
Andyka
Andyka
Kedvenc együttesei :
Akela, Children of Bodom, Cs.Í.T., Dream Theater, Ismerős Arcok, Joe Satriani, KoRn, Lord, Metallica, Moby Dick, Omen, Ossian, P.Mobil, Pantera, Pokolgép, Siberia, Steve Vai, Sudden Death, TilT
Szeret :
Igényes rock zene. Munkám. Gasztronómia. Jó kedv. Jó társaság. Finom borok. Házi pálinkák (nem a guggolós kategória persze).
Utál :
Áramszünet. Sürgető határidő. Low zenészek. Ostoba, megfontolatlan, buta Terrágó szatuk(na, azok kerüljenek, mint a leprát...). Szándékos károkozás. Rossz kábelek. Low villanyszerelők. Rendetlen albérlők. Poratkák. Vegyes fűfélék(allergia....). Eldugult orr. Fűszerhiány (rosseb, hogy megint elfogyott a babérlevél!). Rámhajnalodás.
Magáról :
Azért jöttem vissza ide, mert igény merült fel rá... Tanulok, hangosítok, főzök, mosok, takarítok, eszem, iszom, bejelentem a szellentést, megköszönöm a szellentés bejelentését, cinkelem akit csak lehet. Küzdök magammal, az emberekkel, a gazdasági válsággal, a technikával, az igényekkel, próbálok megfelelni mások elvárásainak, és mindezek mellett valahogy élni. Elég a sallangból, hallgassatok valamit:
"Csak tudnám hová lett, sehol se találom... ...az életem..."
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:01

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat