Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Tales Of Dark

Tales Of Dark
Valódi név: Heni(Hetti,Henika) 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0005193
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/Tales Of Dark
Születésnap: 1991-07-09
Regisztráció dátuma: 2008.01.13. 21:09:14
Látogatások száma: 154
Utolsó bejelentkezés: 2009.01.06. 19:53:53
Hozzászólások: 213
Képek :
A mi "kis" bandánk! (L):) Összegyültünk :) Kultúrált viselkedés a tömegközlekesési eszközön -> azaz MI! xD Mostanság...:) Szerelmeim (L) Ozzy Osbourne Pózolós gyökér...sztem 1 évesen ^^ Kicsi én ^^ Imádom!^^ Igen!ˇˇ(ezt is én csináltam) Hááát igen!^^(én csináltam :P) Hülye Makesz bazd+! xD "Mert én megérdemlem...!" :P "Azt mondják..." Schwarze Rose Fantasy 2 (Very Beautiful *.*) Rose Fantasy Beautiful Fiam ^^(IMÁDLAK!:D) Meleg volt/van...-.- Sötéten..xD . Égek a pokolban...:P Ez jobb lett...:P Oszt.kir.->a csajok(egy része) Orsikámmal oszt.kir.on :) Pannimmal ... "kicsit" szétcsúszvaXD Gondolkodom...kicsit fáj!XD "Csajok A Csúcson"azaz én,Dodi,Bea,Szandi ^^ Kerti party(szép a szeme mindenkinek :D) Héllóóóó! :) Szomorkásan...ˇˇ The Crow Így jobb... Előbb-utóbb... Egy mosoly(ka) Szeretet Élj úgy... Jómagam(még régebben...) Hülyültem..:D Nem érdekel h nem tetszik... Kicsit...XD Kicsit fos...de azért én vok!:) Gyönyörű és a hangja...ááá...PÉLDAKÉPEM!!:) Mit akaaaaaaaarsz???XD Picit nyomi...de leszarvaXD Új...:) Amy Lee-vel "Én még tükörbe tudok nézni..." Anno Elmerülve gondolatimban... ... Még régebben... Sztár mosoly...XD Boci szemek *.* ..._:) Én Én Pöppet Gothos lett :P Dorcival vmit nagyon magyarázunk...XD Másolat - DSC01142 HPIM4491
Kedvenc együttesei :
Ajattara, Akela, Alvin és a Mókusok, Apocalyptica, As I Lay Dying, Athame, Bathory, Belphegor, Burzum, Cadaveria, Carpathian Forest, Catamenia, Children Of Bodom, Dalriada, DragonForce, Emperor, Finntroll, Hatebreed, Job For A Cowboy, Kalapács, Kárpátia, Korpiklaani, Mayhem, Moby Dick, Morbid Angel, My Dying Bride, Ozzy Osbourne, Ragnarok, Rammstein, Rómeó Vérzik, Satanic Warmaster, Tales Of Dark, Vádló Bitófák, Watch My Dying, Windir, Wisdom, Within Temptation, Wizo
Szeret :
A barátaimat, a metal zenét...de azt kibaszottul...azt szeretem legjobban ha szétszakít a zene..a legjobb barátomat(Eriket),és akik velem tartanak jóban,rosszban! Meg az erotikát, a SZEXet,de azt nagyon:D...:P...stb. -------------------------------------------------- "Only a minute love while I relate it I adore you! Embrace only a clock while I tell it in confidence I desire you! Give only a day for me to be able to show it, What reports hot,to love sincere!"
Utál :
Ha átbasznak,a szemembe hazudnak....és ha kipofáznak a hátam mögött,ha kihasználják a jó indulatomat!...stb. Jah meg KIFJEZETTEN útálom,a divat köcsögöket -> divatrockereket! A hírtelen jött "stílusokat", mint pl ez az "EMO"(mennyen azt vágja fel az ereit,legalább eggyel kevesebb szemét lesz a világon!)...sztem!Bennem is vannak érzelmek,nem arról van szó...de amit ŐK művelnek az már már...SZÁNALMAS,h "elegem van az életből",->megy sírni a sarokba,azt vagdossa magát!Az a leggázabb h ráadásul ilyen kis 12-13-14 évesek,és ő nekik van elegük az életből.De nem értem miért,ha anyu apu eltartja őket?!Persze ez csak az én sajátos véleményem,akárki szerethető őket...mert hát ugye "cuki a kis sliponjuk,meg egy némeik ugy néz ki mint akit +b*szott a 220"!De nyugodtan,engem nem zavar ha más bírja őket...csak az én közelembe ne jöjjön egyse sírva meg egyebek!!
Magáról :
Hát...őőő..aki ismer az ismer az tudja milyen vok,aki nem az meg...így járt. Ha meg akarsz ismerni,akkor ott van az msn címem(kérd el!)! Amugy legfontosabbak számomra a barátaim...éa a ZENE!!! Nagyon szeretek velük baromkodni,hülyülni.Felőlem nyugodtan alkothatsz rólam úgy véleményt hogy nem is ismersz,lehet TE veszítesz vele,lehet hogy nem.Igazándiból előszőr mikor az emberek megismernek teljesen más véleményt alkotnak rólam ,mint miután hozamosabb időt velem töltenek.Nagyon szeretek az embereken segíteni rosszabb napjaikban,meghallgatom őket,és megpróbálok(JÓ!)tanácsot adni ha tudok(sajnos ezt sokan ki is használják,nem tudok vele mit csinálni,de egyszer mikor majd már nem leszek mellettük,remélem majd azért kicsit elgondolkoznak magukon,ha nem akkor meg...így jártam!:D).Ha szerelmes vagyok akk nagyon,és azt az embert óvom mindentől&mindenkitől...számomra(is gondolom)két nagyon fontos dolog van egy párkapcsolatban-> a hűség&őszinteség! Fárasztó egy lény vagyok,ugyh ha meg akarsz ismerni...készülj fel!:D Most egyenlőre ennyi,ha eszembe jut még vmi akkor majd ide biggyesztem!:) Na Hell! "Bűnöm a rock - ereimben ízzó láva égesse el a tegnapot! Vérem a rock - kiontom minden cseppjét, hozzon egy szebb, Jobb holnapot!"
"αz öя∂ög єℓкéρє∂νє áℓℓт, ѕ éяєzтє мιℓу σ¢ѕмáηу α נóѕág...!"
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (157 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (152 db)
Szesz-fogyasztás :4.9737 4.9737  (152 db)
Kockasági-mutató :5.0000 4.9595  (148 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (153 db)
Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat