Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Vándor1552

Vándor1552
Valódi név: Szalai Zalán András 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0025183
MSN cím: 
Skype: már elfelejtettem:XD
Yahoo: -
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/Vándor1552
Születésnap: 1992-05-11
Regisztráció dátuma: 2009.06.07. 21:23:48
Látogatások száma: 50
Utolsó bejelentkezés: 2011.10.11. 22:37:23
Hozzászólások: 1
Képek :
DSCF3849 Én Vizipipázás közben az ihlet szárnyain repültem... Szilveszterkor hst_galaxy
Ismerősei :
CFC Zoli
CFC Zoli
NICKELBLACK TRIBUTE ZENEKAR
NICKELBLACK TRIBUTE ZENEKAR
Arany bárány
Arany bárány
Kedvenc együttesei :
Abba, Alestrom, Amon Amarth, Angtoria, Ákos, Bikini, Biliy Idol, Blind Guardian, Cruachan, Depresszió, Dragonforce, Dropkick Murphys, Echo of Dalriada, Edguy, Eluveitie, Ensiferum, Fahrenheit, Fairyland, Flogging Molly, Freedom Call, Goo Goo Dolls, Green Day, Guns N` Roses, Hammerfall, Ismerős Arcok, Janis Joplin, Kárpátia, Leshak, Lifehouse, Nick Cave, Nickelback, Nightwish, Ozzy Osbourne, Óriás, Patrióta, Pál Utcai Fiúk, Queen, Sabaton, Serj Tankian, Tankcsapda, The 69 eyes, Thunderstone, Waylander, Wisdom, Within Temptation
Szeret :
Magyarság, haza, család, Isten, barátság, szülőföld, szabadság, történelem, szablyák, sör-bor-pálinka, beszélgetés, iszogatás, lazítás, hülyéskedés, bulizás, olvasás, szablyavívás, őszinteség, tisztesség, becsület, dolgosság, és még lehetne sorolni nagyon sokáig... Szeretem, amikor fölkelek és a napsugarak megcirógatják az arcom, szeretem mikor a pusztákon, erdőkben, és a kihalt, narancsfénybe burkolt utcákon a hajam borzolja a szél. Szeretem a friss föld szagát, az eső illatát, érezni a vizet, ahogy lágyan körbeölel, megsimogatni a fák leveleit, a fűszálakat, s miután egy szép nap után a gyönyörű kék égboltozatról lemegy a Nap, szeretek kiülni a puszta közepére és a rengő csillagot nézni, ahogy ragyognak a sötétségben (mint amikor a ma közéletéből, közszereplőiről elfordítva tekintetünket a múltba, fölsejlenek előttünk őseink hatalmas alakjai). Szeretem a lovakat, és a madarakat, a szép, valóban értékes dolgokat, becsülöm a sok munkával, a mester lelke beleadásával készült tárgyakat. Jókait, Vörösmartyt, a román, a gótikus, és a historizáló építészetet, a szép magyar ruhákat minden mennyiségben, a népzenét, és a népművészetet.
Utál :
Igazságtalanság, a vak gyűlölet, az árulás, a hátbatámadás, a becstelenség, a kapzsiság, a közös nevezőre hozzás során mutatott totális ellenállás (kompromisszum képtelenség).
Magáról :
Elegem van abból, hogy egy nagy, ősi, dicső nemzet ennyire elkúrvult. Elegem van belőle, hogy bár megszakad és vért izzad, a rohadt politikusok, árulók, csak magukkal törődő hulladék emberek, és a világot a pénzen keresztül uraló bizonyos körök (élen egy bizonyos népcsoport aljasabbnál aljasabb kapzsi tagjaival) miatt nem jut egyről a kettőre, csak szenved a gennyes posványban, holott fényben fürödhetne. S annak ellenére, hogy ez az egész sárgolyó elvan cseszve, alapvetően hiszek az Istenben, az emberben, az egyetemes szeretetben, és természetesen Magyarország föltámadásában. Reménnyel tekintek a jövő felé, és megpróbálok majd megtenni minden olyat, mi erőmtől telik, és a haza előrejutását, a jövő nemzedékek boldogulását szolgálja. Szeretek verseket írni, mert lelkileg érzékeny alkat vagyok, és így adom ki magamból azt, amit mindenki valamilyen úton kiad magából. Emellett azonban szablyavívok, és imádom a parázs küzdelmet, az acélpengék csattogását, egymásnak feszülését, szikráját. És egyébként is, a mongolok azért nem origamiznak, mert nem hajt a tatár, no és a lóbőrt arra használják, hogy benne tartsák a lovat, a királynő pedig megcsókolta a buszt, és átváltozott békávé. Ennyi hülyeség mellett az élet gyönyörű:D Végül egyik kedvenc mondásom: Adj fegyvert egy tolvaj kezébe, és gyilkolni fog vele, adj fegyvert egy katona kezébe, és teljesíti a parancsot, adj fegyvert egy harcos kezébe, és megévdi az életet!
Istenért, hazáért, családért, mindennel ami volt, van, lesz.
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (1 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (3 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (3 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (3 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (3 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:03

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat