Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

siman kati

siman kati
Valódi név: rovid katalin 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0011797
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/siman kati
Születésnap: 1983-01-12
Regisztráció dátuma: 2008.07.31. 12:16:59
Látogatások száma: 98
Utolsó bejelentkezés: 2012.01.21. 09:40:10
Hozzászólások: 110
Képek :
én Feheralaponnmo szerelmem a "szerelmével" :D én csináltam Katikámnak!!! remek művem!!!!!! én angyalos cimer az elet faja! hm?! Az én nagy szerelmem!!!!!! felvonulás ezek allatok!!A medenceben vazelin van :D karpatia szerelemeim a tabor tokajon tavaly tibi a mocimon en
Kedvenc együttesei :
Beatrice, BLUES COMPANY, BONANZA BANZAI, DALRIADA, DEPECHE MODE, DEPRESSZIÓ, EVANESENCE, GOOD CHARLOTTE, Guns N` Roses, HOLTIDŐ, ISMERŐS ARCOK, Kárpátia, KMK, Lord, Metallica, NIGHTWISH, Nirvana, P-BOX, P.MOBIL, Road, RÓMEÓ VÉRZIK, TARJA TURUNEN, TEQUILA BAND, TUNYOGI BAND
Szeret :
Zenét hallgatni,koncertekre járni,MOTOROZNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A legnagyobb szerelmem a motorozás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kárpátia egy másik szerelem számomra!!!!!!!!!
Utál :
Mindent ami Magyar ellenes!!!!Trianon-t,Gy.F-et,ezt a büdös kommunista világot!!!!!!!!!!!!!!
Magáról :
Radnóti Mikós: Nem tudhatom... Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent, nekem szülőhazám itt e lángoktól ölelt kis ország, messzeringó gyerekkorom világa. Belőle nőttem én, mint fatörzsből gyönge ága s remélem, testem is majd e földbe süpped el. Itthon vagyok. S ha néha lábamhoz térdepel egy-egy bokor, nevét is, virágát is tudom, tudom, hogy merre mennek, kik mennek az uton, s tudom, hogy mit jelenthet egy nyári alkonyon a házfalakról csorgó, vöröslő fájdalom. Ki gépen száll fölébe, annak térkép e táj, s nem tudja, hol lakott itt Vörösmarty Mihály, annak mit rejt e térkép? gyárat s vad laktanyát, de nékem szöcskét, ökröt, tornyot, szelíd tanyát, az gyárat lát a látcsőn és szántóföldeket, míg én a dolgozót is, ki dolgáért remeg, erdőt, füttyös gyümölcsöst, szöllőt és sírokat, a sírok közt anyókát, ki halkan sírogat, s mi föntről pusztitandó vasút, vagy gyárüzem, az bakterház s a bakter előtte áll s üzen, piros zászló kezében, körötte sok gyerek, s a gyárak udvarában komondor hempereg; és ott a park, a régi szerelmek lábnyoma, a csókok íze számban hol méz, hol áfonya, s az iskolába menvén, a járda peremén, hogy ne feleljek aznap, egy kőre léptem én, ím itt e kő, de föntről e kő se látható, nincs műszer, mellyel mindez jól megmutatható.
Hazám,hazám TE mindenem,tudom hogy életem neked köszönhetem!!!!!!!!!!!!!!
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (38 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (37 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (36 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (36 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (39 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:00

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat