Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Lowland Fest 2024

XXX. Rockmaraton

S8 Underground Club

[Tovább...]
The Doors Tribute, Khraken, SiNbiosis, DoPa - Cinema Rock Cafe (2013.09.14.) \

The Doors Tribute, Khraken, SiNbiosis, DoPa - Cinema Rock Cafe (2013.09.14.)Az 1965-ben alakult, az akkori fiatalságra az egyik legnagyobb hatást gyakorolt Doors munkássága napjainkig hat. Jim Morrison 1971-ben bekövetkezett haláláig nem kevés örökérvényű jegyez az elismerést kihívó és szórakoztató élő előadásaival, lázadó magatartásával gyorsan kivívott banda. Hazai helytartóik feltett szándéka, hogy minél több emberhez eljuttassák eme rock klasszikusokat, s elérhetővé tegyék mások számára is a ’Doors élményt’. A szeptember 14-én esedékes műsorhoz három segítőtársuk is akadt, köztük két visszatérő vendég: a khrak&roll-ként aposztrofált, néhol fuvolával színesített, erőteljes dallamvilággal operáló Khraken, egy rendkívül szuggesztív énekessel és az agyas riffekben, dalszerkezetekben utazó gitárossal színpadra lépő, a saját dalaiban a globális problémák, környezetszennyezés és a társadalmi problémák témakörét feszegető SiNbiosis. Valamint új beszállóként az önmaguk által ironikusan alternatívnak nevezett, kicsit bluesos-kicsit jazzes elemekkel tűzdelt szövegközpontú rockzenét játszó DoPa.

Szeptember 14. (szombat) – The Doors Tribute, Khraken, SiNbiosis, DoPa
Fellépők: The Doors Tribute, Khraken, SiNbiosis, DoPa
Belépő: 690 Ft
Kezdés: 21.00

https://www.facebook.com/events/622790657760859/

The Doors Tribute
A The Doors zenekar 1965-ben alakult, az akkori fiatalságra az egyik legnagyobb hatást gyakorolva. Ahogy minket megérintett a zenéjük úgy adjuk tovább mások számára is a(z) „(doors) élményt”. Doors Tribute Band névre hallgatunk, ezért hasonló katarzisban lehet részük a koncertjeinkre látogatóknak, mint a nagy elődök idején a velük bulizó tömegnek. A The Doors Tribute 2008-ban alakult más néven, más felállásban. Céljuk a Doors számok elsajátítása mellett az, hogy minél több helyre, minél több emberhez eljutassák ezt a klasszikusnak számító rockzenét. Műfaját tekintve több zenei stílust magába foglal, ezért minden generáció megtalálhatja benne a számára tetszetős zenét. Az évek során minőségi fejlődésen ment keresztül a csapat. Bemutatkozhattak már az ország több pontján, valamint külföldön is néhány helyen nagy sikerrel. Lelkesedésük töretlen, hallgatóik számíthatnak arra, hogy ezután is meghódít néhány színpadot a banda. A zenekar:
Bereczky Zsolt (dob)
Lovász Gergely (gitár, vokál)
Földi István (fretless bass)
Mag Bogdán (billentyű, ének)
Kupecz Tamás (ének

https://www.facebook.com/pages/Doors-Tribute-Band/114330505274478

Khraken
"Múltadat nem tagadhatod.
De egy tisztább jövőért utadat járod-
-Lásd mit látnod kell!"

A zenekar felállása:
Cecy-Lee Johnes -énekfuvola
Horváth Woola Zoltán -basszer
Szabics Vortexx Dániel -gitár
Hubay Tentallus Miklós –dobok
https://www.facebook.com/khraken2012

SiNbiosis
A dallamos göteborgi death metal ösvényén tette első lépéseit a 2000-es évek elején alakult banda, karcos és dallamokkal variáló, kompromisszumot nem ismerő muzsikával árasztva el a hallójáratokat. Bő egy évtized elteltével, 2012 nyarán végbement vérfrissítéssel kapott újabb lendületre a zenekar, a két új tag (veszett, de rendkívül szuggesztív énekes és az agyas riffekben, dalszerkezetekben utazó gitáros) érkezését koncepcióváltás követte. Saját dalaik a globális problémák, környezetszennyezés és a társadalmi problémák témakörét feszegetve igyekszik felhívni a figyelmet az élet értékeinek tiszteletére. Emellett műsoraikban feldolgozások is helyet kapnak, így pl. a korai In Flames, az Arch Enemy, vagy épp a Killswitch Engage egyes dalai is felcsendülnek!
https://www.facebook.com/groups/503638869685078/

DoPa
A zenekar három fő alkotóeleme az énekes-gitáros Kovács Zoltán, a basszusgitáros Kovács Tamás és Kónya Gábor dobos. Több alkotóeleme nincs, innentől fogva mondhatnánk, hogy a Downtown Paradox három részre tagolódó rovarszerű képződmény, és csak olaj a tűzre a tény hogy összesen hat lábuk van, de nem mondjuk. Zenéjüket úgy írják le, hogy "alternatív", de csak azért, mert az ilyesmitől még mindig sikítoznak a tinilányok. Ha már nem fognak, akkor majd elmondják, hogy kicsit bluesos-kicsit jazzes elemekkel tűzdelt szövegközpontú rockzene, de az már majdnem úgy hangzana, mintha a Metal Hammerban írták volna a kilencvenes évek derekán. Úgyhogy inkább sikítozzatok.
A zenekar:
Gitár, ének: Kovács Zoltán
Basszusgitár: Kovács Tamás
Dob: Kónya Gábor
https://www.facebook.com/DoPaband

http://www.cinemarockcafe.hu
http://www.facebook.com/cinemarockcafe

A változás jogát fenntartjuk!

Szapy - 2013-09-11 (23:29)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4859)
2.Metallica (4820)
3.Ossian (3899)
4.Depresszió (3649)
5.Pokolgép (3644)
6.Nightwish (3591)
7.Kárpátia (3405)
8.Iron Maiden (3391)
9.Road (3302)
10.Rammstein (3267)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat