Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

vendi20

vendi20
Valódi név: Balázs 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0026055
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/vendi20
Lakhely: kalocsa
Születésnap: 1988-09-29
Regisztráció dátuma: 2009.06.27. 21:37:08
Látogatások száma: 238
Utolsó bejelentkezés: 2014.03.15. 09:34:46
Hozzászólások: 508
Képek :
motor + nő.htm szonda AA együtt 1650ccm ez kell neked? Rövid énekes karrierem egy pillanata... Céltáblás pólóval 15$! I need somebody... :) MillyardViperV10 sertesinfluenza :D 2009.08.18. lehet hogy az enyém lesz... NOMAD NOMAD2 Régi hát igen... Én viszonylag friss
Ismerősei :
mondomHelály
mondomHelály
Tryamon
Tryamon
Laki
Laki
Szeret :
Szeretem a motorokat, a motoros találkozókat, a koncerteket. Szeretek amőbázni, sakkozni, pókerezni, motorozni és ezek közben szigorúan zenét hallgatni.Szeretek rávilágítani a problémákra. Legyen az nyelvtani hiba (ez az egyik gyengém), vagy bármilyen.de szigorúan építő jelleggel.;) Aztán szeretek még olyan helyeken feltűnni, ahol nem nagyon ismerek senkit (ez az ország bármely pontjára vonatkozik) Szeretek kávézni reggel egy cigi mellett( ez már csak a múlt, Novembert tekintve fél éve leszoktam a cigiről, már csak a kávé van). Szeretek magyarázni. (Mindent megmagyarázok^^).... meg még néhány dolgot. ... Mostanában: Szeretem az abszolút logikátlanságot és értelmetlenséget. (pl: elmotorozok egy tökre használaton kívüli úton, csak hogy megnézzem hova vezet.(ebben az elfoglaltságomban pillanatnyilag gátat vet, hogy ellopták a motorom...) Vagy ücsörgök a Duna partján és köveket dobálok, amíg jólesik.)
Utál :
Az élet kibaszott igazságtalanságait(!) ha valaki nem vállalja a tetteiért a következményeket. Ha basznak bocsánatot kérni, mikor tök egyértelmű, hogy kéne. A legjobban viszont azt utálom, amikor kibaszott tehetetlenül nézem, hogy csúszik ki minden a kezemből és tudom, hogy nem tehetek semmit... ... ezenkívül: disco-kat,szar vicceket, szar filmeket, a bénán közlekedő sofőröket, az esős időt (nem az esőt, hanem ha napokon át esik!) ha nem kapok időben fizut, ha csúszik az út, ha kiböki a szemem a megoldás és nem veszem észre, ha valaki olyan makacs, mint Én.
Magáról :
Az emberek mindig változnak... Én most épp egy ilyen változás előtt vagyok. Ezt tovább nem is részletezném, mert nem szívesen untatnálak vele. Máskülönben : szobafestő vagyok. A szakmámban dolgozom a szakmunkásvizsga óta. Albérletben lakom egyedül. Nincs háziállatom, nem is tervezem, hogy legyen. Ez barátnőre is igaz.Kegyetlen lusta vagyok és jobban szeretem a sört a bornál. (azok közt is leginkább a sopronit)Van egy simsonom, (csak volt, most csak a kocsim van) meg csomó tervem , hogy veszek mellé egy igazi motort is. Szeretek új társaságokba csöppenni. Amúgy mostanában roppant kényes vagyok arra, hogy azt csináljam, ami jól esik és elég nehezemre esik elviselni, ha más is bele szeretne pofázni a dolgomba. Bár előfordul, (ha épp olyan kedvem van) hogy első szóra teljesítek egy kérést... pláne ha az már akkora marhaság, hogy az már fáj. Ha kapcsolatba szeretnél velem kerülni, 3 dolgot tudnod kell : ha úgy jössz oda, hogy "Szia, te vagy a Vendi, nem?" , akkor arra a válasz ziher hogy a "Nem! Sosem hallottam még ezt a nevet." lesz. (kipróbált dolog. Nem szeretem, ha a hírem megelőz) Aztán: ha mondom, hogy x időben találkozunk, vagy indulok, vagy akármi, arra mérget vehetsz, hogy kések. Minél közelebbi az ismeretség, annál többet. (közeli barátaim tudják, hogy ha mondom hogy x, akkor az x+fél óra, vagy egy egész...) 3.: ha teljesen igazat adok, azt értékeld, mert napfogyatkozás sűrűbben fordul elő ennél. Mondhatom úgy is, hogy akár mit csinálsz. úgyis megmagyarázom az igazam! ;) Ha msnre akarsz felvenni, akkor pedig azt kell tudnod, hogy mindig sárgán vagyok. Ha dolgozom, vagy alszom, akkor is, ezért kéretik a sértődéseket, meg a hülyeségeket mellőzni. De amúgy szívesen beszélgetek bárkivel bármiről.
Lehet, hogy hülye vagyok... de azt piszkosul utálom, ha annak is néznek! Bull terrier
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.7797 4.7797  (59 db)
Rocker-index :4.8841 4.8841  (69 db)
Szesz-fogyasztás :4.8676 4.8676  (68 db)
Kockasági-mutató :4.7797 4.8333  (66 db)
Profil-minőség :4.8714 4.8714  (70 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:03

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat