Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Lowland Fest 2024

XXX. Rockmaraton

S8 Underground Club

[Tovább...]
VII. Balogvölgyi Rockfesztivál - Nagybalog (2017. június 23-24.) \

VII. Balogvölgyi Rockfesztivál - Nagybalog (2017. június 23-24.)Újra közeleg az a bizonyos hétvége, amikor motorbőgéstől és rockzenétől lesz hangos a felvidéki Balogvölgy. Idén a mágikus 7. alkalommal kerül megrendezésre a Kerecsen Motoros Egyesület szervezésében a Balogvölgyi Rockfesztivál. Mint mindig, most is június végén ad otthont Nagybalog ennek a jeles eseménynek. Június 23-án pénteken a Cool Head Klan, az Alldevils, a HellDiver és az Ossian biztosítja a remek hangulatot. Motoros fesztivál lévén, szombaton napközben sem szűkölködnek a programokkal a szervezők. Lesz itt sörpörgő verseny, Toldi vetélkedő és meglepetésként (most már nem az :) ) a Szent Korona Ballon, ami „...nem másolat! Jelkép, és mint olyan, a magyar megmaradást és kárpát-medencei összetartozást hivatott kihangsúlyozni. Megjelenése az „égen” a Magyar Szent Korona fontosságára kívánja felhívni a figyelmet a mai rohanó és szakralitását vesztett ember mindennapjaiban.”

http://szentkoronaballon.hu/bemutatkozas

Este pedig a Historica, a Blues Company és a Zorall nyújt kiváló bulizási lehetőséget. A fesztivált a fiatal, rimaszombati Artheria zenekar zárja majd.
A zenei programot tekintve felmerülhet a kérdés, hogy mitől másabb ez a fesztivál, mint az összes többi ilyesfajta megmozdulás? Nos, a kétkedőket biztosíthatom arról, hogy ez tényleg más. Nemcsak azért, mert Felvidéken rendezik és nemcsak azért, mert a nemzeti összetartozást, a határok nélküli magyarság érzését, az közös élmények összekovácsoló erejét igyekszik elmélyíteni, hanem azért, mert mint minden évben, idén is a jótékonyságé a főszerep. Az elmúlt években a Tóth Zoltán vezette Kerecsen Motoros Egyesület Mudi Róbert református lelkésszel karöltve megálmodták és létrehozták a Berzétei Árvaházat. Az alapítvány által anyaotthonnak, rászoruló családok átmeneti otthonának, nevelőszülői családoknak szánt létesítmény elkészült, már csak a működési iratok jóváhagyására várnak. Bár a hagyományosan minden évben szeptemberben megtartott motorostúra bevétele most is a Berzétei Árvaház tevékenységéhez járul majd hozzá, az idei Balogvölgyi Rockfesztivál nyereségét rászoruló magyar családok megsegítésére fordítják a szervezők.

A Balogvölgyi Rockfesztivál nem egy átlagfesztivál. Bár a gerincét a jó rockzene, az alapjait a családias hangulat adja, aki ellátogat ide, az mindezeken felül még kap valamit. De hogy mit? Azt csak az értheti meg, aki eljön ide június utolsó hétvégéjén. Én már tudom! ;)

- Balog ÉvaJudit-

A facebook eseményt itt találjátok:
https://www.facebook.com/events/271239053339986/

Szapy - 2017-06-06 (21:09)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4859)
2.Metallica (4820)
3.Ossian (3899)
4.Depresszió (3649)
5.Pokolgép (3644)
6.Nightwish (3591)
7.Kárpátia (3405)
8.Iron Maiden (3391)
9.Road (3302)
10.Rammstein (3267)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat