Cry Free logo
  basszusgitár : Kecskeméti Csaba
gitár : Lee Olivér
billentyűs hangszerek : Nagy Attila
ének, konga és harmonika : Scholtz Attila
dob : Tatai Tamás
manager segéd :-) : Joe Glad

Koncertek:
2016-11-18 Budapest - Bakelit - Purple Zeppelin Jam Fellépők: Cry Free, Zep Session Be: 2900Ft. Kezdés: 20:00 Flyer
Koncertarchívum:
2009-04-24 Budapest - Diesel - A Nazareth vendégeként a skót rocknagyságok 40 éves jubileumi turnéján [Képtár]
2009-11-21 Budapest - Crazy Mama - Cry Free [Képtár]
Jon Lorrd és a Cry Free

CRY FREE
Deep Purple Cover Band

A tribute bandaként mûködõ, azaz kizárólag Deep Purple nótákat játszó zenekar 1996 januárjában alakult meg Cry Free néven, melyhez késõbb a Deep Purple Cover Band titulust is hozzácsatolták a srácok, hogy mindenki számára egyértelmû legyen, mire tették fel életüket. 13 éve õk Magyarország egyetlen és kompromisszummentes Deep Purple emlékzenekara.

A csapat zenei koncepciója a minél hitelesebb reprodukció, fenntartva az egyéni átdolgozás lehetõségét, ahol lehet és érdemes. Igen nagy szerephez jut a koncerteken az improvizáció is, csakúgy, mint az ihletõ Deep Purple esetében. A hatalmas repertoár a nagy klasszikusokon kívül számos érdekességet is tartalmaz, és a zenekar teljes -40 éves- munkásságából válogat. Ez a terjedelmes zeneanyag lehetõvé teszi, hogy a csapat különféle konceptestekkel állítson emléket a Purple különbözõ korszakainak. A legnagyobb slágerek többféle verzióban is felcsendülnek a bulikon. A 30 év átlagéletkorú zenekar (a Deep Purple korátlagának fele!) fiatalos energiával, dinamikával és átéléssel adja elõ a régi dalokat, köztük olyan klasszikusokat is, amelyek a Purple mûsorából 15-30 éve hiányoznak (pl. Child In Time, Stormbringer stb.), illetve olyan ritkaságokat is, amelyek sosem csendültek fel élõben.

A Cry Free pályafutása során megfordult az igényesebb magyarországi klubok többségében, illetve számos nívós fesztiválon és motoros találkozón is. 2001 óta rendszeres fellépõje az ország legnagyobb rock klubjának, a nemzetközi szinten is ismert Wigwamnak. A klub díjkiosztó show-ján, az Arany Nyíl Gálán, a zenekar tagjai több ízben részesültek jelölésekben. 2002-ben az "Év Billentyûse", 2003-ban az "Év Énekese" díjakat zsebelték be.

2004-ben a csapat a Nazareth vendége volt az ország legnagyobb koncerttermében. A skót veteránokat annyira lenyûgözte a magyar Purple tribute, hogy az énekes Dan McCafferty a színpadról is gratulált a srácoknak. 2006-ban a német rock legenda U.D.O. (ex-Accept) elõtt forrósította a hangulatot a Cry Free, 2007-ben pedig a Uriah Heep Ken Hensley-je elõtt muzsikáltak a fiúk.

2001 óta a Deep Purple Cover Band rendszeresen turnézik külföldön is. A keleti régió (Szlovákia, Románia és Szerbia) után több alkalommal is turnézott Németországban, valamint fellépett ausztriai motoros találkozókon, fesztiválokon és klubokban. Jelenleg szervezés alatt állnak számos európai országot érintõ külföldi turnék.

A Cry Free tagjai magánjelleggel is, de hivatalos szervezésben is számos alkalommal találkoztak, beszélgettek és bulizgattak a Deep Purple jelenlegi és egykori tagjaival, akik biztosították õket támogatásukról. A srácok Cry Free CD-kel/DVD-kel ajándékozták meg példaképeiket. Több ízben merült már fel Deep Purple tagokkal közös produkciók lehetõsége is, amelyek elvi akadályokba nem ütköztek, pusztán szervezési nehézségek miatt nem valósultak meg 2008 õszéig. Érdekesség, hogy a DP negyven éves fennállását ünneplõ szeptemberi Cry Free nagykoncertre a legendás muzsikusok egy videó üzenetet küldtek, amelyben köszöntik magyarországi követõiket és közönségüket. Októberben azonban még izgalmasabb hírek kaptak szárnyra, mely szerint a 11 év szünet után hazánkba látogató Jon Lord (Deep Purple alapító tag/billentyûsfenomén) a Cry Free kíséretében lép színpadra több alkalommal is a tavasz folyamán. További izgalmakra adott okot, hogy mindezt egy komplett szimfonikus zenekar társaságában teszik, vagyis várható a korszakalkotó 1969-es Concerto for Group and Orchestra újbóli színpadra vitele, a „group” szerepében a Jon Lord-vezette Cry Free-vel.

Néhány dal ízelítõnek:
FRISS HÍREK:


Sajnos mostanában nincs idõm követni a Cry Free zenekar pezsgõ életét, ezért további friss híreket a zenekar hivatalos oldán olvashattok! www.cryfree.hu


(2009. május 19.)
Különleges vendég a Crazy Mamában! A Cry Free felkérésére a klub történetében elõször színpadra lép gitárosként maga a tulajdonos, Horog János is! János nem véletlenül nyitott rock klubot tavaly szeptemberben, ugyanis nemcsak nagy rockrajongó, hanem a Szekeres Tamás Gitáriskola növendékeként a zenélés aktív oldala iránt is érdeklõdik. A lelkes hobbigitáros elsõ ízben lép fel közönség elõtt egy rockzenekar berkein belül, ezért minden barátját, kollegáját és üzleti partnerét kérjük, hogy jöjjön el a történelmi eseményre, és szurkoljon Jánosnak! A különleges jam mellett a Cry Free hivatalos programja is számos érdekességet tartogat, ui. a legnagyobb Purple klasszikusok mellett a srácok néhány igazi ínyencséget húznak elõ ezúttal a CF/DP archívum mélyérõl!

 

 

 


(2009. április 30.)
Másodszor lépett fel a skót rocklegenda Nazareth elõtt a Cry Free legénysége. Az 5 évvel ezelõtti pecsás szereplés után ezúttal a Diesel Club szépen megtelt koncerttermében forrósította a hangulatot a Deep Purple Cover Band. Pete Agnew, a Nazareth basszusgitárosa a koncert után beszámolt arról, hogy a Cry Free mûsora alatt felhívta Deep Purple-béli bõgõskollégáját, Roger Glovert, hogy a telefont a színpad felé tartva egy kis élõ ízelítõvel szolgáljon a magyar srácok Purple produkciójából. A jóhangulatú afterpartyn idén is kedélyesen elbeszélgethettek egymással a két zenekar tagjai, és -ahogy láthatjátok- ezúttal is készült közös fotó.

Miközben még mindig olvashatók újabb és újabb Jon Lord-Cry Free elemzések és interjúk az interneten és a nyomtatott sajtóban is, már érkeznek a Nazareth-Cry Free koncert beszámolói is. Ajánljuk figyelmetekbe a hardrock.hu, és a zene.hu írásait. Aki pedig fényképes beszámolóra vágyik, Fotók rovatunkban két galériát is megtekinthet. Részletesebben: www.cryfree.hu


(2009. április 24.)
CRY FREE HÉTVÉGE!! Reméljük, megvan már a jegyetek a Dieselbe, a ma esti Nazareth koncertre, ahol a Cry Free forrósítja fel a hangulatot a skót rocklegenda mûsora elõtt! Ha nincs, még megvehetitek, és a 6500 Ft-os ár nemzetközi rockprodukciók viszonylatában szenzációsan alacsony!

Aki azonban így sem engedheti meg magának, hogy ellátogasson a Népliget rockközpontjába, vagy egyszerûen csak nem ér rá péntek este, netán mindkét nap a Cry Free-vel szeretne bulizni, jöjjön el a Crazy Mamába szombaton! A Deep Purple Cover Band mûsora igazi különlegességeket tartogat, köztük rég nem játszott dalokat és egy kis Jon Lord közelmúlt-idézést a Concerto rockátiratával és a Mester néhány egyéb szerzeményével. Mint már beszámoltunk róla, a megújult klub a mérsékeltnél is mérsékeltebb árakkal várja a CF rajongókat, és már saját buszjárata is van, amely szintén korrekt áron fuvarozza haza a megfáradt bulizókat Budapest egész területén.

Kellemes Rock 'n Roll hétvégét mindenkinek! :-)


(2009. április 20.)
A Papiruszportál email-interjúja után a Zenészmagazin egykori rockszakértõje, Maróthy György is feltette a Jon Lord koncertsorozattal kapcsolatos kérdéseit Atkának, ezúttal személyesen, néhány pohár sör és bor mellett. A beszélgetés esszenciáját Maróthy saját honlapján és hamarosan a passzio.hu rockwebzine hasábjain is olvashatjátok.

Természetesen a nyomtatott sajtó sem "mehetett el szó nélkül" a sokak által "Az Év Koncertjének" titulált zenei csemege mellett. Most a Demokrata XIII/10. számában megjelent kétoldalas cikket, és az áprilisi Rockinformban olvasható elemzést tesszük elektronikusan elérhetõvé itt a Cry Free honlapon.

Küszöbön a soron következõ nemzetközi együttmûködés is; már csak "négyet kell aludni" a Nazareth - Cry Free közös szereplésig. A zenekar mindenkit szeretettel vár a Diesel Clubba (volt E-klub) április 24-én pénteken 20 órától. A koncert után afterparty az új életet kezdõ Crazy Mamában, ahová a Nazareth és a Cry Free tagjai is hivatalosak. Ha szeretnétek a skót rocknagyságokkal találkozni, és közben a Deep Purple Cover Band tagjaival is koccintani egyet, és mindezt a Crossholder együttes illetve a Magnetica (Metallica tribute) élõ zenei "aláfestésére", utatok a Diesel Clubból egyenesen a Cry Free törzshelyére vezessen! Annál is inkább, mert Nazareth jeggyel a belépés ingyenes!

A party után a legcélszerûbb 2-3 széket összetolva álomba szenderülni vagy nemes egyszerûséggel valamelyik asztal alá csúszva "pihenni" :-), ugyanis másnap este, vagyis április 25-én szombaton 21 órától, a Crazy Mama kétórás Cry Free koncertnek ad otthont! A tervek szerint a zenekar a márciusi Jon Lord mûsorból is megidéz majd néhány emlékezetes pillanatot. Vendég: Speak Up. A belépõ csak 990Ft lesz, amely egy (jó minõségû!) sör vagy vodka árát is tartalmazza. Az említett italokat a késõbbiekben is döbbenetesen alacsony áron (190 és 100Ft!) fogyaszthatják az egybegyûltek. Ebben a hónapban él még a korábbiakban érvényes jegyvásárlási kedvezmény is, mely szerint elõzõ havi CF/CM jegy felmutatása mellett a belépõ mindössze 600Ft.


(2009. április 15.)
A Papiruszportál újra interjút készített Scholtz Attila énekessel. Az apropó ezúttal természetesen a Jon Lord-Cry Free koncertsorozat volt. Itt olvashatjátok.


(2009. április 4.)
Egy hónappal a budapesti Jon Lord koncertek után máris új nemzetközi koprodukcióról adhatunk hírt, mégha az együttmûködés ezúttal nem is annyira szoros. A brit rocklegenda Nazareth vendége lesz ismét a Cry Free, ezúttal a Diesel Clubban, 2009. április 24-én. A Deep Purple Cover Band 2004-ben már muzsikált együtt a klasszikus rockcsapattal, akkor a Petõfi Csarnokban került sor a közös szereplésre. A skót nagyságoknak annyira tetszett akkor a magyar zenekar teljesítménye, hogy az énekes Dan McCafferty szükségét érezte, hogy a színpadról gratuláljon a srácoknak. A Cry Free lelkesen várja, hogy ismét együtt muzsikálhasson a 40. születésnapját ünneplõ patinás társulat rendkívül szimpatikus tagjaival, és mindenkit szeretettel vár a nagy eseményre. Aki esetleg kevesellné a vendégzenekaroknak kijáró 45 perces játékidõt, jöjjön el másnap a Crazy Mamába is, ahol teljes mûsoridõvel (és benne egy különleges Jon Lord összeállítással) szórakoztatja majd egyre növekvõ közönségét a Cry Free.

Addig jó böngészést kívánunk itt az oldalon, ahol az elmúlt napokban/hetekben rengeteg új cikket (a legfrissebb: prae.hu) és fotót helyeztünk el a Jon Lord turnéról, sõt elérhetõvé tettük a pozsonyi koncertek majdnem teljes filmanyagát is.

(2009. március 27.)
2009. március 11-12., Pozsony, Szlovákia, "Egy este Jon Lorddal" (114 perc):


  • Concerto For Group And Orchestra
  • Pictures Of Home
  • One From The Meadow
  • Bourrée
  • Pictured Within
  • The Telemann Experiment
  • Wait A While
  • Gigue
  • Child In Time

(2009. március 26.)
2009. március 27-én pénteken 22 órától IX. alkalommal kerül megrendezésre a Wigwam Rock Club saját díjkiosztó ünnepsége, az Arany Nyíl Rockgála. Az évek során a Cry Free együttes különbözõ tagjai számos alkalommal részesültek jelölésekben és díjazásokban, idén a frontember Scholtz Attila az Év Énekese díj lehetséges várományosa. Atka 2003-ban már elhozta az "Indiánsátorból" a reprezentatív trófeát, abban az évben az est fellépõje is a Cry Free volt. Az akkori díjkiosztóról egy kis összefoglalót olvashattok itt. Az idei évben a jelöltek közötti választás kétfordulós. A szakmai zsûri döntése elõtt a közönség véleményére is kíváncsi volt az ország elsõ számú rock klubja, így internetes szavazást hirdetett minden kategóriában. Bár az Év Énekese csoportban az elsõ két helyre a blueslegenda Deák Bill Gyula és a nemzeti-rock dalnok Nyerges Attila futott be, a "tribute alcsoport" élén a Cry Free fõnök végzett jó 100-150 ponttal maga mögé utasítva a Dust 'n' Bones (Guns 'n' Roses tribute) torkát, Berényi Lászlót, valamint az Iron Maidnem frontemberét, Kiss Zoltánt. Mindenkinek köszönet a sokszáz szavazatért! A döntés már a szakmai zsûri kezében, és bár idén nem Atka a díj igazi esélyese, mindenkit szeretettel vár egy nagy R 'n R bulizásra, melyben az egybegyûltek segítségére lesz az Anna and the Barbies együttes és illusztris sztárvendégei: Farkas Zsófia, Tóth Vera, Tóth Gabi, Ferenczi György, Jamie Winchester és Papp Szabolcs is.

(2009. március 24.)
Óriási hangulat uralkodott a Jon Lord koncertek utáni elsõ Cry Free klubbulin a Crazy Mamában! Az átlagos nézõszám mintegy kétszerese jelezte a csapat iránt megnövekedett érdeklõdést. De nem csak a nézõcsúcs árulkodott arról, hogy a zenekar a többek által egyenesen az "évtized koncertjének" titulált szimfónikus rock rendezvény aktív résztvevõje volt, hanem a fellépést megelõzõen a levegõben vibráló izgatott várakozás és a buli alatti egészen páratlan hangulat is. A mûsor végén (kissé hangosabban :-) ) felcsendültek a Jon Lord koncert Deep Purple nótái is, hogy konkrétabban emlékeztessenek fellépõt és hallgatót egyaránt a március eleji zenei csodára. A Cry Free már dolgozik az átiratokon, hogy a következõ klubkoncerten, április 25-én, Jon saját szerzeményeibõl is adhasson egy kis -orkesztra nélkül is hatásos- visszatekintõt. A zenekar szeretettel köszönti új rajongóit, és a törzsszurkolókkal együtt visszavárja õket az áprilisi "Jon Lord Special" mottójú koncertre.

Többek között a cryfree.hu olvasói jóvoltából is egy egész sor újabb Jon Lord-Cry Free koncertelemzésre hívhatjuk fel a figyelmet. Kellemes böngészést! Hardrock.hu, Exit, Dionysos Rising, Soproni Rocks és angol nyelven a pozsonyi bulikról Jon Lord honlapján: Jonlord.org.

(2009. március 20.)
Néhány jólsikerült beszámoló a teljesség igénye nélkül a Jon Lord-Danubia-Cry Free koncertekrõl (már amennyire szavakba lehet önteni Jon varázslatos muzsikáját...): ePresso.hu, EOX, Papiruszportál és Kronosmortus. Az internetes megjelenéseken kívül többek között kétoldalas cikket olvashattok a Müpa koncertrõl a Demokrata múlt heti számának hasábjain, és az Exit programmagazin is beszámol a zenetörténeti szenzációról, külön kiemelve a Cry Free teljesítményét. Az M1 televízióban leadott beharangozót pedig itt is elhelyeztük:

(Sokkal) Részletesebben: www.cryfree.hu

(2009. március 16.) "Köszönöm, hogy megmentettétek a koncertemet!"

Ezekkel a szavakkal és baráti ölelésekkel fogadta Jon Lord a Cry Free együttes tagjait 2009. március 11-én reggel Pozsonyban, a Szlovák Rádió hangversenytermében.

A tervek szerint itt aznap este a Müpából és a Millenárisból ismert "An Evening With Jon Lord" c. produkció szlovák zenészekkel elõadott változatára került volna sor, de a 10-én délután megtartott próbán kiderült, a rock szekció nem alkalmas a különleges mûsor elõadására. Miután a Mester két és fél óra megfeszített munkával is csak a koncert elsõ harmadát tudta korrigálni és betanítani a felkészületlen muzsikusoknak, és a szimfonikus zenekar még "szóhoz sem jutott", nyilvánvalóvá vált, hogy a produkció nem lesz színpadképes aznap estére, és a koncerteket le kell mondani. Ekkor érkezett az egyetlen lehetséges mentõ ötlet, a magyar Deep Purple Cover Band felkérése.

A billentyûslegenda a második teltházas koncert végén úgy mutatta be a Cry Free együttest, mint "a srácok, akiket még Budapesten ismertem meg, és akik most segítségemre siettek a bajban, miközben jól össze is barátkoztunk". A két nap alatt a zenekar tagjai együtt ebédelhetettek, kávézhattak, és számtalanszor beszélgethettek hosszasabban is a 68 esztendõs rockikonnal, aki a jó hangulatú beszélgetések alkalmával biztosította õket, hogy a jövõ év közepén várható magyarországi visszatérésekor csak velük lesz hajlandó színpadra lépni.

Részletesebben: www.cryfree.hu

(2009. március 10.) Szenzációs Jon Lord - Cry Free hír!!

A Mester nem pusztán udvariasságból magasztalta a Deep Purple Cover Band teljesítményét a március 4-i és 5-i budapesti koncertek alkalmával, melynek legfrissebb bizonyítéka, hogy a pozsonyi koncertekre felkért hazai rockzenekar kevésbé meggyõzõ produkcióját hallva, még a próbáról telefonált a magyarországi szervezõ cégnek a Cry Free segítségét kérve. A turnébusz hajnalban indul, hogy a reggeli fõpróbán már ki tudják segíteni Jon-t és szlovákiai csapatát. A hazai rendezvénysorozathoz hasonlóan északi szomszédaink is két koncerten élvezhetik Lord mester varázslatos zenei világát, március 11-én és 12-én, Pozsonyban. Az "Orchestra" szerepében ezúttal a Szlovák Rádió Zenekara, a "Group" szerepében újra Jon Lord és a Cry Free.

Bõvebben: www.cryfree.hu

(2009. március 08.)
Rocktörténelmet írt a Cry Free 2009. március 4-én és 5-én, amikor Jon Lord billentyûs/zeneszerzõ (ex-Deep Purple) felkérésére az Óbudai Danubia szimfonikus zenekarral karöltve a legendás DP alapítótag kísérõjéül szegõdtek, hogy a világ elsõ rockegyüttest és klasszikus zenekart egyesítõ mûvét, az 1969-ben bemutatott Concerto for Group and Orchestra-t négy évtizedes történelme során elsõ ízben Kelet-Európában is színpadra vigyék.

Felismerve az esemény óriási jelentõségét, a magyar Deep Purple Cover Band felkészülésében hónapokon át kiemelten kezelte a Lord-projektet, amely a Concertón kívül további bõ egy órás extra mûsort is jelentett a Mester szintén különleges saját dalaival. A felkészülést nehezítette, hogy a kották az utolsó pillanatban érkeztek csak meg, így a nem hétköznapi zeneanyagot a srácoknak gyakorlatilag hallás után kellett megtanulniuk és összegyakorolniuk. A próbák is különleges kihívást jelentettek, hiszen a közös gyakorláshoz egészen az utolsó pillanatokig természetesen nem állt rendelkezésre nagyzenekar és karmester. A különbözõ dalverziók letisztázására is csak az utolsó két hétben került sor, így a csapatnak többféle verzióval is kellett egyszerre ismerkednie. Az óriási feladat kielégítõ (vagyis maximális) teljesítéséhez ezért sokszor a család, munkahely, iskola stb fokozott háttérbe szorítására volt szükség; a csapat tagjai köszönik az összes érintett türelmét.

A hatalmas munka azonban meghozta gyümölcsét, ui. Lord mester már az elsõ próba után megosztotta a Cry Free tagjaival és a Danubia hasonlóan lelkiismeretes vendégkarmesterével, Rácz Mártonnal, hogy biztosan tudja, a Mûvészetek Palotája és a Millenáris Teátrum az idei év eddigi legjobb Concerto produkciójának fog otthont adni. A 68 éves billentyûslegenda nem is tévedett, mindkét teltházas koncerten hosszú percekig zúgott az állva ünneplõ közönség vastapsa. A rendkívül elégedett Jon több tucatnyi alkalommal gratulált a zenakaroknak kollektív és egyéni teljesítményeket is méltatva. Különösen felfigyelt Lee Olivér gitáros játékára, amire a késõbbiekben egyéb produkciókban is számít majd a Mester.

További érdekesség Cry Free szempontból, hogy a "group" szokásos Concerto-turnés alapcsapataitól (dob, basszus, gitár) eltérõen Budapesten extra billentyûs (Nagy Attila) és ütõhangszeres (Scholtz Attila) is színpadra léphetett Tatai Tamás, Kecskeméti Csaba és Lee Olivér társaságában, mellyel Jon és menedzsmentje elismerését fejezte ki az egész csapat intenzív felkészülését illetõen. Atka egy dal erejéig a turné hivatalos énekeseihez, a méltán világhírû Steve Balsamo-hoz és Kasia Laskához is csatlakozhatott a mikrofon mögött.

Az elbûvölõ Jon, Steve, Kasia és a menedzser Tarquin Gotch személyében a két magyar zenekar nemcsak igazi vérprofikat ismerhetett meg, hanem csodálatosan barátságos és nyitott, végtelenül kedves, figyelmes és támogató EMBEREKET is, akiktõl a hazai rockszakma rengeteget tanulhatna. Mivel a zenei és emberi szimpátia minden szereplõ részérõl kölcsönös volt, és a siker sem maradt el, máris megkezdõdtek a tárgyalások egy közeljövõbeli ismétlésrõl.

A Cry Free köszönetet mond Jon Lordnak és menedzsmentjének a bizalomért és a támogatásért, a Livesoundnak a lehetõségért, a felkészülésben segítõ sok barátnak a rengeteg értékes apróságért, a zenekar korábbi tagjainak a siker megalapozásáért, valamint a családtagoknak a türelemért és a kitartásért. Hamarosan jelentkezünk idézetekkel a fõszereplõktõl, beszámolókkal a rajongóktól és médiaképviselõktõl, és persze sok-sok fényképpel a drága fotós barátainktól.


(2009. február 28.) Jon Lord - Cry Free promóciós riportfilm: a 2009. március 4-i és 5-i budapesti Jon Lord koncerteket beharangozó tévéinterjú koncertbejátszásokkal és egy kis akusztikus zenei ízelítõvel. Köszönet a Pápa Városi Televíziónak!


(2009. január 09.) Elkezdõdött a Wigwam Arany Nyíl szavazás! A korábbi évekhez hasonlóan idén is a közönség és a szakmai zsûri közös döntése alapján ítélik oda a díjakat az elõzõ év legeredményesebb fellépõinek. Mint már hírül adtuk, idén újra a jelöltek között találjátok Scholtz Attila énekest.
Ha úgy gondoljátok, hogy Atka rászolgált az "Év Énekese" díjra, szavazhattok rá itt:

www.wigwamrockclub.hu/vote.html


Kedvencek közé jelölték :
void_to_fill, MANOWARRIOR87, Aroz, flower, JoeGlad, JOSEY, Metalheart 85, Csíkos, Édua, yela75, Bukott Angyal, Kati666, Guitarfun, dvitamin, cryfreelilla

[ Hibajelentés / Üzenet a profil tulajdonosnak ]
Hozzászólások :
cryfreelilla
cryfreelilla
2011.08.28. 00:16:49
Már Norbi a billentyűs ;)
 

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

Valid HTML 4.0 Valid CSS

 0.007 s
© cryfree.rockerek.hu