Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Éhenkórászok Live Stream

Fekete Zaj

Rockmaraton 2021

Hegyalja Rock Tábor

[Tovább...]
Zud - Újra stúdióban! \

Zud - Újra stúdióban!

A világ arca folyamatosan változik. Háborúk és krízisek jönnek-mennek, újabb és újabb fejezeteket írva a történelem lapjaira. Ám minden történetnek van egy utolsó fejezete. Sokunkat foglalkoztat a kérdés, hogy mikor, milyen formában érünk a nagy könyv utolsó lapjaihoz. A ZUDbemutat egy lehetséges alternatívát. Nem kell így történnie, nem kell, hogy így végződjön, és nekünk, a jelen emberének, még van esélyünk, hogy megelőzzünk mindazt, amit a Remény Napja ígér. A kérdés, hogy figyelünk-e az intő szavakra, vagy hagyjuk, hogy elvigyen minket az örök tél sivár pusztaságára az idő.

Az alig másfél éve működő ZUD zenekar az új évet stúdiózással kezdte. Az indulásukkor publikált első EP-t, majd az ezt követő singlet és az első videóklipet követően most a régen megígért második EP-n (Fall Into Oblivion) dolgoznak a pécsi Fidó Hang- és Fénytechika stúdiójában. A készülő anyag közel 30 perces, négy számos kislemez, február másodikán jelenik meg ingyenesen letölthető verzióban, emellett az előfutára a nyáron megjelenő nagylemeznek.
A ZUD zenei stílusának, egy igen színes, rendhagyó koncepciót választott. Bátran keverik a modern és progresszív metal elemeket az electro-dance és trarnce ritmikus és hangzásbeli sajátosságaival.
Bár a banda zenéje sok helyre eljutott és fennállása óta rengeteg rajongót gyűjtött, még mindent nem árult el magáról. A kezdetektől fogva egy történetre épültek a szövegek és a zenei struktúra, aminek első részét egy novella foglalja magába. A Fall Into Oblivion EP-vel egy időben jelenik meg ebből egy fejezet ízelítőnek, a teljes novella pedig az ezt követő nagylemezzel érkezik. A történet első része a korábban megjelent DZUD Roh! című szám tematikája által felvetett kérdésekre kíván azonos címmel, és egy részletes cselekményű utópiával válaszolni.

https://www.facebook.com/zudband
http://www.youtube.com/watch?v=KBDODp96TAA
http://www.youtube.com/watch?v=l8BfVGxCVeo

pingwin - 2014-01-27 (19:26)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4877)
2.Metallica (4834)
3.Ossian (3916)
4.Depresszió (3669)
5.Pokolgép (3657)
6.Nightwish (3599)
7.Kárpátia (3422)
8.Iron Maiden (3411)
9.Road (3312)
10.Rammstein (3275)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat