Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Bellus

Bellus
Valódi név: Bella 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0011716
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Bellus
Lakhely: Zalaegerszeg
Születésnap: 1990-10-17
Regisztráció dátuma: 2008.07.29. 17:44:24
Látogatások száma: 976
Utolsó bejelentkezés: 2012.10.01. 20:34:57
Hozzászólások: 428
Képek :
Kicsimmel Ágikával Ágikával :) Sok jó ember... :) Juhúúú! :) Ágcsikával :) Csííííz :) Pózolj zenekarral :))) Ágcsikahoppájóeste:) Kicsi szerelmem :) Nem lehet elég korán kezdeni :) Okoska szemüveg :) Mesterrel és Gabival :) Mesterrel :)  "Ne vágj olyan komoly képet...úgysem hisz neked senki..." :P :D Cseh barátunk és az Ős-MetalForce :) keresztapu büszkesége...kis aprótalpú :) szejetem! :) Erikkel... Jóóóó este volt :):) Kicsi öcsimmel :) Hopika Vizovice :D Szadrával és Esztivel :) Azáleákkal :) Romantikázni :) A pengetősök :) Nézni és látni :) Perkeleee :) Kicsim (régi gitárral) "Volt, sok átvirrasztott éjjel és remélem lesz ezután..."
Ismerősei :
doghitters
doghitters
Jenke
Jenke
Ágicska
Ágicska
bastardsofbodom
bastardsofbodom
Kedvenc együttesei :
Bastards of Bodom, Black Label Society, Blackmore`s Night, Children Of Bodom, Eluveitie, Epica, Extreme, Freedom Call, Gamma Ray, Kamelot, Katatonia, Kowalsky meg a Vega, MetalForce :`(, Moby Dick, Pantera, Poets Of The Fall, Rhapsody, Road, Rómeó Vérzik, Zorall
Szeret :
A világon mindennél jobban a páromat, a családomat és az igaz barátaimat szeretem! (néha a sorrend módosul :) )

"Az igaz barátok azok, akik akkor vannak mellettünk, amikor jól megy a sorunk. Szorítanak értünk, örülnek a győzelmeinknek. A hamis barátok pedig azok, akik a nehéz pillanatokban jelennek meg, azzal a búval bélelt "együtt érző" arccal, pedig valójában kapóra jön nekik a szenvedésünk, hogy ezzel vigasztalhassák magukat, nyomorult életük miatt."

Ezen kívül szeretek olvasni, szeretem a jóó zenéket és nagyon szeretek rajzolni, a vízipipás estéket és a jó bulikat.

„A zene kifejezi azt, amit nem lehet elmondani, és amit nem lehet elhallgatni.”
„A zene az emberiség egészének hangja, bármely helyen és bármely időben. A zene jelenlétében mind egyek vagyunk.
Magáról :
„Hagyományunkból hiányzik a humor. A kacagás. Az önfeledt derű. Lelkünk a bajokra van hangolódva. A gyászra, a szenvedésre, a komor tragédiákra. A gyűlöletre, a bosszúra, a keserűségre. Újabban pedig a száraz, rideg, okoskodó, szívtelen, józan észre.”

„A mi korunkban a zene mindinkább arra törekszik, hogy szentimentális, vagy tragikus történeteknek kísérőjelensége legyen, s ilyenformán hovatovább egy vásári bódé kikiáltójának gyanús szerepét tölti be, aki a bódéban tulajdonképpen megbúvó sötét Semminek igyekszik hangos reklámot csinálni.”

„A zene plátói igazságot közvetít – ideális folyót a szennyezett valóság helyett, szerelmet, ahogyan megálmodjuk, s nem ahogyan megtapasztaljuk; nemes gyászt és fennköltségetmindennapi szomorúságunk helyébe. Szükségünk van rá a túlélésünkhöz és a józan értelmünk megőrzéséhez.”
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:00

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat