Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Damiana

Damiana
Valódi név: Dami 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0013435
MSN cím: Hakell@majdmegadom.hu
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Damiana
Születésnap: 1978-08-03
Regisztráció dátuma: 2008.09.12. 23:52:42
Látogatások száma: 131
Utolsó bejelentkezés: 2012.01.17. 07:18:12
Hozzászólások: 58
Képek :
rajz váza2 mécsestartó Ezt rajzoltam Dami that`s all folks én Chesire
Kedvenc együttesei :
Amorphis, Apocalyptica, Children of bodom, Edguy, Evanescence, Gamma Ray, Hammerfall, Helloween, HIM, Iced Earth, In Flames, Iron Maiden, Lordi, Malmsteen, Manowar, Nightwish, Rage, Rhapsody, Sentenced, Skillet, Sonata arctica, Stratovarius, Symphony X
Szeret :
Mit is? Azt hiszem ez a jelen pillanatban nem egy túl jó kérdés. Hangulatom a béka segge alatt, úgyhogy semmit sem szeretek. Zenét hallgatni, zenélni, vagy rajzolni, mostanában üveget is festek. Talán ez az a 3 dolog, ami mindig le tud kötni. Amúgy lehet csalódni fogtok, de én klasszikus zenélek, ugyan pötyögök gitáron is, de elsősorban csellista vagyok. Nameg énekelek, de azt mindenfélét. Amit bír a hangom. Fantasy-t, sci-fi-t olvasok. Kedvenc könyveim közül pár : P. Beagle: Az utolsó egyszarvú, Heinlein: Angyali üdvözlet, P. Straub-S.King: Talizmán, T. Sturgeon: Több, mint emberi, C. D. Simak: A város, D Adams: Galaxis utikalauz stopposoknak, Ende: Végtelen történet stb.stb. stb.
Utál :
Utálom a hazugságot, az emberek átverését, és a kibaszott megcsalást. Utálom az aljas mocskos embereket, a nők többségét (tisztelet a kivételnek), soroljam még? Elegem van mások nagyzolásából, álszerénység mögé rejtett nagyképüségéből, amivel állandóan megaláz másokat. A törtetőkkel, akár nő, akár férfi. Csalódtam az emberekben.
Magáról :
Nevemről: Damiána nöi név, jelentése megszelidíthetetlen. (Nem a növényről neveztek el...) Semmi vagyok és minden. Kinek mi... majd eldöntöd. Nem kell megismerni, már nem akarom..., meg nem kell szeretni se. Ha érdekel milyen vagyok, majd úgyis kiváncsi leszel, ha meg nem, akkor meg úgyis mindegy. Hát ez van. Nem állok két lábban a földön, elvarázsolt vagyok, ezt sokan nem bírják elviselni... Írhatnék még mindenféle filozófikus gondolatokat, állandóan jár az agyam valamin. De azt hiszem jobban teszem, ha igazából nem gondolkodok, a mai kor nem igazán a gondolkodó lényeknek való. Az egész élet csak arról szól, hogy van, akinek bejön, van, akinek meg nem. Ha úgyvesszük, lehetnék földhözragadt. Szakmám szerint biológus vagyok, szeretném befejezni a doktorimat is, de arról is azt hiszem, már csak álmodok, köszönöm azoknak, akik bekavartak. Én nem tartom magam fasza csajnak, mások se kell, hogy annak tartsanak. Mindig az volt a célom, hogy megismerjenek, hogy tudják, hogy milyen vagyok valójában. Ezzel azt értem el, hogy aljas módon kihasználtak. Naív vagyok, hülye, amit akarsz. Én nem értek semmit. Jókislányoknak nem terem babér...
"Save me from the nothing I' ve become"
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (12 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (13 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (11 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (11 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (13 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:00

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat