Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Dina012

Dina012
Rockerek.hu azonosító-szám: 0066279
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Dina012
Születésnap: 1999-07-18
Regisztráció dátuma: 2014.11.11. 23:45:29
Látogatások száma: 4
Utolsó bejelentkezés: 2014.12.27. 17:52:53
Hozzászólások: 12
Ismerősei :
Windar
Windar
Kedvenc együttesei :
AC/DC, Bob Marley, Bon Jovi, Foo Fighters, Guns N` Roses, Ivan & The Parazol, Metallica, Nirvana, Rolling Stones, Sleeping with Sirens, Supernem, The Beatles, The Doors
Szeret :
Imádom a régi amerikai zenét. A klasszikus dalokat. A 60-as, 70-es, 80-as évekért vagyok oda a legjobban, azt kívánom, bárcsak akkor születtem volna és átélhettem volna azt a századot.
Nem tudom igazából , mit írhatnék még, talán a kedvenc együtteseim - zenészeim többet elmondanak rólam. :D
Nirvana/ Guns N' Roses / AC/DC / Metallica / The Doors / Tom Waits / Foo Fighters / Janis Joplin / Jack White / Sleeping With Sirens /
Őket emelném ki a legjobban :)
Szeretek emellett még fotózni és minden időmet az angol nyelvtanulásra fordítani. Sorozatokat is nézek, de a hobbijaim közé tartozik az, hogy rengetek filmet megnézek. Hatalmas álmom, hogy filmrendező lehessek.
Utál :
Az egész mai generációt. Az idióta, gyökér utálkozókat, a sok r*bancot. A mainstream pop-ot, avagy a mai ,,zenéket". Azt, ha valaki egy s*ggfej és semmi tisztelet nem szorult belé. Ja és a nagy meleget, inkább az esős napokért vagyok oda.
Magáról :
Szerintem az "Amit szeretsz " és az "Amit utálsz" kis rublikák sokat elmondanak rólam.
Dorinának hívnak, 15 éves múltam, és a környezetemben eléggé ki szoktam lógni a sorból. Néha élvezem, néha pedig sz*r, hogy nincsenek velem azok, akikkel valójában kijönnék, de ez van :DDD Bár úgy vagyok vele , hogy inkább legyek itt egyedül különc, mint hogy beálljak a sok hülye közé.
Általában mivel fiatalabb vagyok, nem igen szoktak figyelembe venni az idősebbek, amit sajnálok, mert a korosztályomban nincsenek olyan emberek, akikkel egyezne az ízlésünk és el tudnánk beszélgetni rendesen. Komolyabb a felfogásom a dolgokról, mint a velem egyidőseknek, sokat szoktam filozofálni furcsa dolgokon, mint például létezik e 4. dimenzió, vagy, hogy hiszek abban, hogy a Föld egy körforgásban van, miszerint ha elért egy bizonyos fejlettséget a világ, akkor jön egy természeti erő, és elsöpör mindent, minden az elejétől kezdődik, az embernek megint fejlődnie kell, és ez így megy folyamatosan... Oké, de ezek már persze hit kérdések :DDDD Viszont szeretek ilyeneken agyalni. Ezeken kívül sok furcsa elméletem van még. :D
Nem szeretem, ha megmondják mit csináljak. Szeretek a saját magam ura lenni, azt meg végképp nem birom, ha leszólják azt, ahogy gondolkodom. Meg lehet mindenkinek a saját véleménye, amit meg is hallgatok/ el is olvasok, ezzel nincs baj, sőt érdekel is, hogy más hogy látja, de csak addig, amíg normálisan tudja kezelni a dolgot, és nem arra megy, hogy teljes mértékben az én véleményemet szólja le valamiben, lekezel és flegma. Ebből nem kérek.
Utálom, amiért a mai kis hülye kislányok divatot csináltak a bandás pólókból - főleg a híres citromsárga smileys Nirvana-s pólóból -, mert a kis kedvenc pop rohadttehetségtelenvagyokéscsakahírnevértcsináloméshjólnézzekki kedvenceik ilyen pólókat hordanak - azt még elhiszem, hogy ők tudják és ismerik a bandákat- de könyörgöm, mi az már, hogy ha valaki felvesz, akkor vegyük ezt a Nirvanas pólót, hogy ha megkérdezed tőle, szereted a Nirvanat, azt feleli, hogy : mit? ~ Oh, holy shit. Szánalmas, hogy ez a megkülönböztetője annak, hogy szeretik a 5 seconds of summer bandát - remélem jól írtam a nevüket. Mindegy.
Nem szeretem, amiért ebbe a századba születtem. Tökéletesen meglennék a 70es, 80as években. :)
Utálom a nagy meleget, szerintem nekem Nagy-Britannia lenne a tökéletes ország, mivel ott általában esik az eső. :DD
Szeretek úgy öltözni, hogy a zenei stílusom tükröződjön. Mondhatom, hogy egy grunge lány vagyok, de van, hogy inkább még is rockosabbra veszem.
A zene a mindenem, és azok az együttesek - zenészek akiket felsoroltam fentebb. Sok erőt és energiát kapok a zenéjükből a szar napjaimban, amiért rettenetesen hálás vagyok.
Egy kis kiegészítés: Guns N' Roses-ból csak is a régi, klasszikus felállás a számomra igazi. - Meg szerintem mindenkinek.
Amikor még csak Duff, Izzy, Steven, Slash és Axl voltak a tagok. Imádom. Igazából csakis ezzel a felállással foglalkozom, a maival egyáltalán nem, mert körülbelül hatezer kis apró darabkára képes törni a szívem, amikor látok egy mai képet Mr Axl Rose-ról :DD Meg amikor rájövök, hogy az egykori legjobb haverokból (Slash-Axl) mára már ellenségek lettek és elhidegültek egymástól.
Tudom, hogy mindenki megöregszik, és ezt utálom benne a legjobban. Azt kívánom, bárcsak átélhettem volna velük azt a korszakot, tudom, hogy honnan jöttek - a semmiből - és hogy miken mentek keresztül, és furcsa, ezekkel együtt is rettenetesen szimpatikus ez az egész. Tudom, hogy hogyan éltek, ami persze egyáltalán nem egy tiszteletre méltó dolog, de a tehetségük, elszántságunk legalább megvolt. Mondjuk az, hogy sokszor laknijuk sem volt hol meg enni mit, a környezetet amiben felnőttek, egyáltalán nem csodálom, hogy drogoztak és ittak. Tetszik, hogy ők is azok közül valók , amikor meg kellett küzdened azért, amit akartál, ha akartál valamit. Meg persze az egész életstílus is bejön. Nem mondom, hogy most elkezdenék cigizni meg drogozni, csak egyszerűen nekem ez a rock & roll-al jár, mint pl a Guns-al. Imádom őket.

These assholes actually think they're being original.
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (6 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (7 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (6 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (6 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (7 db)
Hozzászólások :
VonSchwarz
VonSchwarz
2014.11.12. 16:01:19
Nagyon jó bemutatkozás.
Hinni annyi, mint nem akarni tudni (F. Nietzsche)
Dubitando ad veritatem pervenimus (Cicero)
A villamos kerekei alatt fekvő ember mosolya ritkán őszinte (graffiti)
Boszika
Boszika
2014.11.12. 05:43:51
Üdv!!=)
Boszika =P

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat