Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Hooliszilvi

Hooliszilvi
Valódi név: Bíró Szilvia 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0023489
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Hooliszilvi
Lakhely: Kiszombor
Születésnap: 1994-01-31
Regisztráció dátuma: 2009.04.30. 10:08:04
Látogatások száma: 737
Utolsó bejelentkezés: 2014.12.16. 19:47:51
Hozzászólások: 447
Képek :
rockmaraton 2010 325 rockmaraton 2010 289 Barbaróval!:D Rockmaraton fürdőszoba,és ebédlő:D Egyszerűen jók vagyunk...míg a többiek pakolnak,mi focizunk!:D Órák kérdése és otthon leszünk!;) Anitával Maratonon! Piros,fehér,zöld!!!!!:) Ja, és legózz kispajtásokkal Rockmaratonon!:) Vizipipázz Bélával a Nagyszínpad előtt!:) no name ... Ez van,ha a játszótérre beengednek...:D Hát ez olyan... Megy ám a csocsó party...:P ...fogalmam sincs,mit művelek...:D Zaklatnak SZIN-en...:D És itt a nagy ölelős!  Én szilveszterkor RÉkával -Ki lakik ott keleten? -Szexuális zaklatás `P` panda
Ismerősei :
joggy
joggy
Ivett00
Ivett00
Samael20
Samael20
Reaper146
Reaper146
Thor testvér
Thor testvér
Lacz0r
Lacz0r
Magyar Máté
Magyar Máté
-Vivi-
-Vivi-
Nyugtalan
Nyugtalan
hunwarrior
hunwarrior
Kis Baggio
Kis Baggio
xGerizonx
xGerizonx
Kedvenc együttesei :
Akela, Barackca, Children of Bodom, Cradle of Filth, Dalriada, HammerFall, Isten Háta Mögött, Jani és a Gidák, Junkies, Murderdolls, Ossian, Pokolgép, Queen, Road, Rózsaszín Pitbull, Slipknot, Static-X, Subscribe, Tankcsapda, The 69 Eyes, Watch my dying, Zorall
Szeret :
Szeretek: élni, nevetni, beszélgetni, táncolni, koncertekre járni, sétálni, orbitális hülyeségekbe benne lenni. Szeretem ha meghallgatják amit mondok. Szeretem a horror,vígjáték,thriller és történelmi témájú dokumentumfilmeket. Szeretem az olyan embereket,akik szeretnek élni,ha nem zárkóznak el az őrült dolgoktól.Szeretem az extrém dolgokat.A piercingemet.Nem zárkózom el a tetovált,piercinges srácoktól sem.(ők a gyengéim)Szeretek színházba járni,kicsit művelődni.Ja,és szeretem,ha valaki őszintén beszél velem,és megmondja a véleményét.(ha jó,ha rossz)
Utál :
Utálom: ha valaki azt mondja,hogy "én megmondtam", ha 100X elismételnek valamit(értem egyszer is), ha a szemembe hazudnak, ha megígérnek valamit,és nem tartják be.
Magáról :
Helószia! Hmm,mit is írjak,ami még érdekelhet is...na,elkezdem.Szóval,a szeretem-utálomból kiderült már számodra szerintem néhány dolog, rólam.Imádok táncolni,és minden vágyam,hogy egyszer nagy táncos lehessek.Ezen már dolgozok...hivatásos színházi táncosnak tanulok,Szegeden a Tömörkénybe táncművészeti szakon.Vidám,őszinte,és kitartó ember vagyok.Ha kitűzök magam elé egy célt,azt igyekszem minél hamarabb,és tökéletesebben végre hajtani.Nagyon ritka az,ha nem nevetek.Sőőőőt...ha rám nézel,akkor valószínűleg a fülig érő szám felfog tűnni.Nem sokáig tudok egy helyben ülni,talán szakmámból adódóan is...:P Rendkívül hálás természetű vagyok.Örülök ha egy puszit is kapok,attól aki fontos.Szeretem a meglepetéseket,ha megajándékoznak,ha valakit én is meglephetek.Megfelelési kényszerben szenvedek.Vagy nem tudom,de mindig mindenből a tökéletességre törekszem,sosem adok ki a kezemből fél kész munkát.Rossz tulajdonságom talán az,hogy naív vagyok.Szeretek koncertekre járni,legszívesebben mindig valahol koncerteznék,de sajnos ez nem így megy.Fogalmam sincs,hogy még mit írhatnék ide.Ha,szeretnél még tudni valamit,akkor msn! ;)
Bíró Szilvia
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (72 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (75 db)
Szesz-fogyasztás :4.9863 4.9863  (73 db)
Kockasági-mutató :5.0000 4.9865  (74 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (74 db)
Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat