Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

LeXy969

LeXy969
Valódi név: Szandi 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0008338
Weboldal címe: http://rockerek.hu/LeXy969
Lakhely: Debrecen
Születésnap: 1991-07-14
Regisztráció dátuma: 2008.05.04. 15:32:19
Látogatások száma: 76
Utolsó bejelentkezés: 2014.05.26. 20:59:04
Hozzászólások: 328
Ismerősei :
Bundaaa
Bundaaa
alvinlady
alvinlady
Gyertya
Gyertya
Dormánka
Dormánka
Kedvenc együttesei :
Agathodaimon, Agregátor, Amon Amarth, Amorphis, Apocalyptica, Arch Enemy, As I lay Dying, Black sabbath, Black-out, Bullet for my Valentine, Catamenia, Dalriada, Dream Theatre, Drowing pool, Eleven hold, Ensiferum, Evanescence, Exilia, Finntroll, God forbid, Haggard, Hallowen, Haste The Day, Him, Ignite, Ill nino, In Flames, Isten háta mögött, Katan, Killswitch Engage, KoRn, Korpiklaani, Kowalsky meg a vega, Lacuna coil, Limp Bizkit, Machine Head, Madball, Marilyn Manson, Metallica, Mnemic, Moby Dick, Moonspell, Mortiis, Neochrome, Nirvana, Ossian, P.O.D., Pantera, Paparoach, Pmobil, Pokolgép, Rage against the machine, Raunchy, Replika, Rómeó Vérzik, Sepultura, Sex Action, Sin of kain, SING SING, Skindred, Slayer, Slipknot, Static X, Subscribe, Superbut, System of a down, Textures, The 69 eyes, The Eighties Matchbox B-Line Disaster, The Prodigy, Therion, Trail of tears, Type O Negative, Watch my dying, Wisdom, Within Temptation
Szeret :
::Művészet : :: Luis Royo :: Boris Vallejo :: H.R. Giger :: Salvador Dalí :: William Blake :: Albrecht Dürer :: Hyeronimus Bosch :: Gustave Doré :: Leonardo Da Vinci :: Hannibal King :: Alan Moore :: Dave McKean :: Ralph Steadman :: David Hartman :: NÉPRAJZ ::Az élet nagy kérdései: - Ha egy hupikék törpikét fojtogatok, milyen szine lesz? - Hogy kerülnek a "füre lépni tilos" táblák a gyep közepére? - Az analfabétáknak ugyanúgy izlik a betütésztával készült leves? - Mit csinált az ember épp akkor, mikor felfedezte, hogy a tehenek tejet adnak? - Ha a kinaiak az esküvö alatt rizst szórnak, akkor a mexikóiak kaktuszt dobálnak? - Ha a nyúlláb szerencsét hoz, akkor a nyúlnak is szerencséje volt? - A vajaskenyér mindig a megkent oldalára esik, a macska mindig a talpára esik. Mi történik, ha a macska hátára vajat kenünk? - A Lipton dolgozói is tarthatnak kávészünetet? - Míért nem mennek össze a juhok esöben? - Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap? - Miért kell a koporsó fedelét odaszögezni? - Mit számolnak a bárányok, ha nem tudnak elaludni? - Az olivaolaj olivabogyóból készül, a napraforgóolaj napraforgómagból készül. Miböl készül a babaolaj? - Ha egy jármü fénysebességgel halad, mi történik, ha bekapcsoljuk a fényszórót? - Ha az ember a majom továbbfejlesztett változata, akkor miért vannak még mindig majmok? - Ha egy taxis hátramenetben visz haza, akkor neki kell fizetnie? - Kapnak a súlyos égési sérülésben elhunytak kedvezményt a hamvasztásnál? - Ha a csokoládé becézése csoki, akkor a ropi teljes neve mér ne lehetne ropoládé?? Szeretem még: ¤Tűz ¤Táncolni ¤Finnország ¤Barátaim (Szandi, Bodri, Szissz, Viktor, Zoli...) ¤utazni ¤a fesztiválokat :) ¤Jó bulik ¤Csoki ¤plüssállatok ¤a degumat: Mr. Mütyür Deguri-mók ¤a cicám: Lisy ¤a görényem:Csimbók ¤a ruhákat ¤a színeket ¤a szép virágokat ¤a jó filmeket (Tim Burton, Quentin Tarantino, Disney...) ¤a csigákat ¤a farkasokat (kedvenc állatom) ¤mosolyogni ¤szeretem ha szertnek és szeretek szeretni is X) ¤a füstölőket ¤a gyertyákat ¤a kényelmes helyeket ¤a szakmámat: ékszerzománc-műves ¤fotózni ¤rajzolni, festeni, bármit amit papírra lehet művelni :) Odáig meg vissza vagyok a piercingekért(van is), [u]tetoválásokért(lassan az is lesz) és a motrokért(az még messze van de rajta vok).
Utál :
¤ha a kinézetem miatt elítélnek (lásd:hajam)!!! ¤a buta embereket ¤a nyanyákat a buszon ¤a matekot ¤a meleg sört ¤a duc-duc zenét ¤a nyálzenét ¤a politikát ¤ha nincs pénzem (márpedig ez gyakran van) ¤ha felidegesítenek ¤az idióta szappanoperákat ¤ha ellopják a cigim, a cipőm és még a cörmöm is letörik xD...ugye Viktor? X) ¤a tökfőzeléket ¤ha nem vesznek komolyan ...még van sok, majd idővel idekerül minden :)
Magáról :
""""""""""""""""""""""""""""""""Hogy lehet az életünk benne 30 sorban? Pedig kevesebb a lényeg, mint amennyi sor van. Szeretet és béke, tisztelet és tudás Nem lehetek dudás, mert én vagyok a kocsma. Ez nem gyülekezet, csak a füled hegyezd! A mese, amit látsz a valóság. Túl az üveghegyen. A céljuk, hogy minden fej üres legyen Minden szív aszalt, de nem számoltak velem. Tőlem egyet várj, de azt bármikor bárhol Én leszek az, aki ha hülye vagy nem pártol. A hegedű olasz, mára mégis Folklór Nekem meg a rap az, ami kivakart a városi koszból. Mi a különbség? Ki volna magyarabb ember? Aki csizmában táncol, vagy aki magyarokról reppel? Bár babettán ülök, de íj van a kezemben Aki látná, amit látok, sírna a helyemben.""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (84 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (84 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (84 db)
Kockasági-mutató :5.0000 4.9518  (83 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (86 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:00

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat