Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Liadryn

Liadryn
Rockerek.hu azonosító-szám: 0038883
MSN cím: 
Skype: Liadryyn
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Liadryn
Születésnap: 1992-04-30
Regisztráció dátuma: 2010.05.13. 04:07:21
Látogatások száma: 12
Utolsó bejelentkezés: 2017.04.14. 19:10:22
Hozzászólások: 4
Képek :
Unatkoztunk a buszmegállóban... Mucsai felüljárón állok Azthiszem itt valami busz után futunk (és K még ilyenkor is képes fotózni) K fotómániájának köszönhetően rentgeteg olyan kép van rólam ahol nemtudom hogy mi történik ...
Kedvenc együttesei :
Beatrice, Blind Guardian, Echo of Dalriada, Eluveitie, Ensiferum, Epica, Iron Maiden, Kárpátia, Korpiklaani, Nightwish, Rammstein, Raubtier, Sonata Arctica, System of a Down, Therion
Szeret :
Jó szaftos husikat enni (bár a punk ebédet sem vetem meg, csak túl sokat ettem), az őszinte és normális embereket (kinek mi a normális, ezt döntse el mindenki maga). Szeretek kirándulni és a kirándulás helyszinén bográcsban főzni (főzni mindenhol szeretek, de kint a szabadban nagyon hangulatos), és persze az esti tábortűz melett inni ^^ .
De a kedvencek a Murloc-ok :D


Mrglrglmrglmrrrlggg

Utál :
A képmutató embereket akik mindíg mindent sokkal jobban tudnak mint az aki több évig tanulta a szakmát. A rajok és rajbabák, plázacicák, tuctuc zenék.
Magáról :


Kicsit iszákos, kicsit dohányfüggő, kicsit kocka (vagyok) :D

Most lehet hogy sokmindenkit megbotránkoztatok, de nemszeretem a sört, ez van :) Előszöris az ízével van bajom, másodszor... ha megiszok fél liter sört, akkor mért kell 3 órán át félóránként 0,5 literrel meglocsolnom egy bokrot/fát (?) ... maradok a töményeknél ^^ A Dohányfüggőségemről annyit hogy napi másfél doboz hosszú piros Viceroy/Multifilter/Marlboro vagy ha nagyon gazdag vagyok (ami nagyon ritka) akkor fekete Dunhill:) Kockaságom ... Számitógépen dolgozom, és aktívan WoW-ozok. De (és ez nagyon fontos) a WoW mindíg háttérben marad ha a haverokról van szó :) Étrendem: HÚS ^^ Ami még fontos: Bárhol, bármilyen körülmények közt képes vagyok aludni :D
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Az alkohol fogyasztásának szembeötlő szakaszai és azok strukturális jellemzése:1. Enyhén spicces:
Tünetek: Csillogó szemek, néha váratlan kurjantás
Fogyasztás: 4-5 üvegsör, vagy ugyanennyi nagyfröccs
Pályagörbe: egyenestől alig észrevehetoen eltérő

2. Félspicces:
Tünetek: A szemek még jobban csillognak, heveny nótázási inger, a beszéd felgyorsul, minden 10. szó után egy elfojtott böffenés.
Fogyasztás: 3 fél rum + 5 üvegsör.
Pályagörbe: Egyenes, itt-ott egy-egy gyorsan korrigált oldalirányú billenés.

3. Spicces:
Tünetek: A szemcsillogás marad, a vigyorgás konstans és infantilis jellegű, a beszéd érthetőségi foka csökken, kezd megszűnni a különbség a zöngés és zöngétlen mássalhangzók között.
Fogyasztás: 1 dl törköly + 6 üvegsör
Pályagörbe: Kissé hiperbolikus, illemhelyre való távozás közben ötletszerű megkapaszkodás különbözo tárgyakban (pl. pincérnő bal melle)

4. Kótyagos:
Tünetek: A szem fény megtörik, trágár kifejezéseket használ minden böfögéssel kísért csuklás után, folyamatos fals éneklés. A Bodri kutya bottal verésénél egy könnycsepp az arcon.
Fogyasztás: sok sör
Pályagörbe: Ciklois-ívekkel tarkított parabola

5. Enyhén részeg:
Tünetek: Az arc vonásai plasztikussá válnak, a mimikai izmok nyersgumiszerűen funkcionálnak, beszédben gargalizáláshoz hasonló hangok tunnek fel, indiszkrét vádaskodás a ló nemi szervének és a pincér végbelének feltételezett kapcsolatáról. A sótartó reflexszerű eltulajdonítása.
Fogyasztás: 3 fél rum, 1 fél vodka, 4 sör és 4 nagyfröccs
Pályagörbe: Ilyet az ökör is csak vágtában vizel.

6. Félrészeg:
Tünetek: A szem fénye teljesen megtört, a tekintet gyűrűző pocsolyához hasonlatos, furcsa mondatok, látszólag érzelmes turkesztáni pásztorábránd-részletek keverednek, a WC-ben vizelés közben obszcén ódáknak falra való firkálása, reszketeg betukkel, mint pl. " Ha rövid a farkad közelebb kell állni, nem kell a budiból Balatont csinálni!"
Fogyasztás: 2 dl rum + 8 sör + 4 dl bor
Pályagörbe: Átmegy térgörbébe, amely a lépcsőn való leguruláskor archimedesi spirálhoz hasonló.

7. Részeg:
Tünetek: A szem csukva, csak akkor nyílik ki, amikor a lekókadó fej felborít legalább 2 üvegsört, halk sírdogálás, az arcon megjelennek a koravén degeneráltság ráncai, illemhelyre bezuhanás a csukott ajtón keresztül.
Fogyasztás: 3 dl vodka +10 üvegsör + 10 nagyfröccs
Pályagörbe: Matematikailag leírhatatlan 4 dimenziós mozgás, a 4. dimenziónak bejön a Delírium Tremens.

8. Mocsárrészeg:
Tünetek: A szem szinte állandóan csukva, de ha néha nyitva is van csak a fehérje látszik. Ezen keresztül látható a "Kóma Kalandjai". Az érzékszervek teljesen perturbáltak - se kép, se hang - halk hörgés, idonként a bal orrlyukon való hányás. Mint utólag a Detoxikálóban a "Filmszakadás" című film megtekintése.
Fogyasztás: Kb. annyi, mint egy kozák lovasezred lovakkal együtt.
Pályagörbe: Nincs, csak apró rezonatív helyzetváltoztatások csuklás közben.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

"Beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamra. Drága volt, de hát egyszer élünk."


_______________________________________________________________________________________________________________________________________
Azt mondják, ha a jó tétlen marad, a gonosz győz, pedig azt kellene mondaniuk, hogy a gonosz mindenképpen győz.
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (2 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (2 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (2 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (2 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (2 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:05

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat