Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Mazochist

Mazochist
Valódi név: Túlnoki Barnabás 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0010454
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Mazochist
Születésnap: 1950-10-23
Regisztráció dátuma: 2008.06.24. 13:50:39
Látogatások száma: 20
Utolsó bejelentkezés: 2008.07.15. 01:59:39
Hozzászólások: 144
Képek :
aza bizonyos pokémonos polo :D O.O.O naagyoon régi bujkálós olyan elmebeteg 25775131 O.O 18 éwen aluliaknak nem ajánlott (felettieknek sem XD) megijesztett a macskám >. ezmiez? >.
Kedvenc együttesei :
Aborym, Agathodiamon, Amon Amarth, Arch Enemy, Burzum, Combichrist, Cradle Of Filth, Dark Funeral, Deathstars, Diablere, Diabolicum, Dimmu Borgir, Grendel, Immortal, Kataklysm, London After Midnigth, Marduk, Mayhem, Murderdolls, Prodigy, Psyclon Nine, Rotting Christ, Satirycon
Szeret :
Mit szeretek? Júj hát eléggé sok mindent, első sorban szeretem az életet. Azt hiszem, nem azért vagyunk a világon, hogy ne szeressünk élni. Persze, nem ítélek el senkit, ha valakinek, nem tetszik amit kap a világból, azt is meglehet érteni. De nekem tetszik. Tetszik, azhogy vannak barátaim, akikre számíthatok. Tetszik az hogy vannak haverjaim, akikkel bámikor bárhowa eltudok menni, akár egy koncertre, akár iszogatni is. Aprópó, iszogatás, imádom a tekilát, só, meg lime és tekila, azaz Isten :D Gondolj bele, egy csinos hölgy, egy üveg Sierra tekila jég citrom só. Azt hiszem ennél több nekem nem is kell a teljes gyönyörhöz ;) Imádom az erdőket, főleg a fenyeseket, nagyon szép szerintem a természet, persze azért nem lennék Egy Robinson Cruso :D De akkor is csodás dolgokra képes a természet =) Szeretem a füstös kis kocsmákat is, mert szerintem igazán meghitt beüllni oda egy két haverral iszogatni.. Mondjuk, ha nem is meghitt xD de kellemes dolog =) Van még ezer egy dolog amit szeretek dehát, majd ha bővebben is kíváncsi lennél rá, kérdezd emg nyugodtan ;)
Utál :
Hmmm... sok minden van ebből is, például, gyűlölöm az olyan embereket, akik divatból csinálnak valamit, és nem azért mert nekik tetszik. Hanem azért, mert az a trendy. Én úgy vagyok vele, hogy ha valami nem tetszik, az akkor sem fog tetszeni, hogyha mindenki más szereti. No mindegy. Nem szeretem az olyan nőket sem, akik azt hiszik, hogy bárkit és bármikor megkaphatnak. Hülyeség, úgyis lesz olyan aki nemet mond neki. Nem bírom, azt sem mikor valakinek meg van mindene, ami csak kell, de neki nem elég, még többet akar, még jobbat szeretne. Telhetetlen magyarul. Nem szeretem a tömeget sem, amikor mondjuk buszon ülök és egy másik embernek belelóg a segge a számba XD nah az nagyon durca dolog :D Nem szeretem az olyan 12-13 éwes forma kislányokat sem, akik nem tudják megérteni, hogy ők még KISlányok, mert igenis kicsik, és azt hiszik, hogy mert ők dohányoznak, vagy mert alkoholizálnak, attól majd többnek fognak látszani mint amennyik. szánalmas.. Hát nagyjából ennyi lenne =)
Magáról :
17 éwes vagyok, Barnabás a newem, elraboltak 5 éves koromban az UFO-k xD nahjo kicsit komolyabbra fordítva a dolgokat, Imádom a zenét, tök üres lennék nélküle, majd arrébb olvashatjátok is, kik a kedvenceim =) Normálisnak éppen nem mondható ember vagyok, szówal imádok hülyéskedni, baromkodni. Sokan azt mondják gyerekesebb vagyok a koromnál, hát ez van én még nem akarok felnőni. Én szeretek az lenni aki vagyok. Nem akarok valaki másra hasonlítani, nekem nincs olyanom hogy példaképem, én én vagyok kész ennyi. Nem adok más véleményére, csak akkor, ha valaki olyan mondja, akiről tudom hogy megbízhatok benne, és ha én mondanám el mit gondolok, ő is meghallgatna és megfogadná a tanácsom :) Sok minden egyéb dolgot lehetne ide irkálni, de hát minek? Szerintem egy embert nem lehet megismerni, egy internetes oldalon, Az ilyen oldalak, azért vannak hogy ne unatkozz annyit ;)
Barni
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (38 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (39 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (39 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (38 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (40 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:00

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat