Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

MonaLizzy

Rockerek.hu azonosító-szám: 0058235
Weboldal címe: http://rockerek.hu/MonaLizzy
Regisztráció dátuma: 2012.07.31. 19:18:25
Látogatások száma: 1
Utolsó bejelentkezés: 2012.07.31. 19:18:52
Hozzászólások: 1
Kedvenc együttesei :
Coldplay, Depeche Mode, Green Day, Radiohead, Red Hot Chili Peppers, Sisters of Mercy, The Cure, The Rolling Stones
Szeret :
- zene: Ez most kérdés? :D A rockon kívül egyébként oda vagyok az alter cuccokért. - kaja: puding. Minden mennyiségben. - pia: Nem piál túl gyakran. (Még kicsi :S) Amúgy kóla. De csak mert jók a reklámjai. - könyv: Hmm. A sajátjai. Azokra nagyon büszke.
Utál :
Semmi. De komolyan. Szívből talán az egyik osztálytársan, de amúgy senkit és semmit. Najó, talán pár tantárgyat... Meg pár zenei műfajt... (lásd: lent) De amúgy tényleg semmi!
Magáról :
Hellószia Mindenki! Mona lennék, a kedves, néha túl kedves, annyira kedves, hogy a barátnője szerint ez fogja a vesztét hozni, nem, ez akkor se jó tulajdonság, kicsit hülye, nagyon hülye, a partyállat, aki még sosem volt partyban, vagyis volt, de az állat elmenekült, hülye humorú, zakkant, a meg nem értett művész, és ezt azért mondja magáró, mert zongorázik, szeret festeni, könyvet ír, és senki sem érti azt, amit mond. És csak most fejezte be a mondatot. De folytatom... Szereti a zenét. A műfaj totál mindegy, klasszikustól a punkig, jajj, csak a bluestől, és a jazz-től ments! a vontatott, dúldallamozott, vagy dallamnélküli dolgoktól (porszívó) felfordul a gyomra. Azért kedvence persze van: A Rock. Minden műfajt szeret, de mindenből csak a leghülyébbet. Ha valaki belenéz a Walmanjébe, az vagy nem mászik le tíz percig a fáról, vagy nem ismeri az előadót. Szereti a jó könyveket, és a rossz könyveket. Mindent elolvas, ami elé kerül. Leghőbb vágya, hogy író legyen, vagy rockénekes amikhez már minden fontos alapanyag megtermett, a tehetséget kivéve, most azt keresi. Minden béna viccen röhög, mert a nevetésnél még nem talált jobb okot az életre. Nem mintha depressziós lenne, nem. Épp ellenkezőleg. Szinte lehetetlen elszomorítani, megsérteni, megbántani, ha valamitől rossz kedvű, annak még ő maga sem tudja az okát. Puzsér-szinten önkritikus, önmagának sosem hazudik, mégis mérhetetlenül naiv. Az emberek vagy szeretik, vagy utálják. Nem szeret okkal csinálni dolgokat. Ez lennék én, röviden. Full verzió személyesen, tőlem. :)
Mona - rockíró
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:08

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat