Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

MoonChild

Rockerek.hu azonosító-szám: 0005089
Weboldal címe: http://rockerek.hu/MoonChild
Lakhely: Debrecen
Születésnap: 1986-12-23
Regisztráció dátuma: 2008.01.08. 19:59:00
Látogatások száma: 366
Utolsó bejelentkezés: 2010.02.25. 11:09:48
Hozzászólások: 105
Kedvenc együttesei :
Amon Amarth, Avantasia, Ayreon, Blackmore`s Night, Cadacross, Celtic Legacy, Dark Moon, De Facto, Disturbed, Dragon Force, Eluveitie, Elvenking, Empyrium, Ensiferum, Equilibrium, Eternal Tears of Sorrow, Fairyland, Finntroll, Folkearth, Folkodia, Haggard, Hammerfall, Iced Earth, In Flames, Kalmah, Kamelot, KerecsenSólyom, Kivimetsän Druidi, Korpiklaani, Lacuna Coil, Luca Turilli, Lúsana, Moonsorrow, Narnia, Nightwish, Norther, Oliver Shanti, Opeth, Pentagram, Rhapsody, Salvus, Scar Simmetry, Sinergy, Suidakra, Symphony X, Therion, Thiasos Dionysos, Throes of Dawn, Thy Majestie, Thyrfing, Tristania, Turisas, Tyr, Vision Divine, Wintersun, Wisdom
Szeret :
Hm... a hűséget, a szerénységet, a kedvességet, az elfogadást, a megértést és a türelmet. Szeretem az epic-folk-melodic-symphonic-power-goetheborgi death metalt, a japán és a skandináv kultúrát (aikidozok -bár mostanában nem, japánul tanulok -inkább tanultam és a vikingkorra specializálódtam, bár azóta rájöttem, nem szabad egy helyen leragadni), a történelmet - ezzel foglalkozok, mert kell, a zöld teát, a Holdat, az éjszakát, az erdőket, a vizeket, a füstölőket és ... a társamat. Szeretek énekelni is, de leginkább akkor, ha senki nem hallja. XD ... valójában nem azért, mert rossz hangom lenne, hanem inkább az önkifejezés magányáért. ....és akkor most a frissítések: :) Egy ideje rájöttem, mennyien vannak a sznobok. :) Azok a misztikus, erdős, szeretjük a természetet rockerek, akik ki sem dugják az orrukat a kocsmán túlra, csak ábrándoznak. Közben fogalmuk sincs arról, milyen, amikor a misztikus erdőben beleragadsz a sárba. :P Namármost, én egyre többször ragadok bele, mert miután lett egy szép paripám (aluvázzal), állandóan hegyet-völgyet, erdőt rétet mászunk. Nagyon jó kint lenni, az erdő illatát érezve és leülni a pókok közé (na jó..mert máshol nincs hely^^) Aztán hullafáradtan összeesni és másnap alig bírni felkelni. :) Szóval: az ábrándozók próbálják ki, hogy az elfek sem csak sétálgattak a patyolattiszta erdőben. ;)
Utál :
A hűtlenséget, a csalódást, az agresszivitást, az egoizmust, a cigit, az alkoholt és az olyan embereket, akik csak magukkal foglalkoznak. Ellene vagyok a globalizációnak és a környezetszennyezésnek, a politikának és az emberi butaságnak. Bár... elvileg gyűlölni nem szabad... Továbbá: Utálom a magyar társadalmi rendszert. Nem... úgy általában véve a társadalmi rendszereket és azt az életvitelt, amit ránk kényszerítenek. Hogy miért teszik ezt? Azért, mert uralni akarnak minket. Vagy nem így van? Hülye, aki nem úgy gondolja, hogy az emberek, a "tömeg" nem számítanak a felsőbb hatalmaknak. Bár vitatkoznék azzal, aki azt állítja, hogy Gy. F. egy felsőbb hatalom volna. :) Ahhoz ő egy senki. Szóval, akik igazán nagyok - nagyon szemetek - sokkal, de sokkal fentebb állnak mint ő. De ha ez érdekel valakit, pü-ben, ok? Ezzel foglalkozom most részben, kutatok, ha úgy tetszik. :) Egyébként egyre jobban utálom a cigányokat. Nem mintha nem lenne köztük normális, de sajnos nagyon kevesen vannak. Sőt, miután a drágaságomat (aluvázas) félteni kell tőlük, azóta még jobban nem szeretem őket. :) Ez utóbbi kettőből szerintem az jött le, hogy a mai modern magyar társadalmat, országot, ha úgy tetszik, egyáltalán nem szeretem, és ha nem lenne három ember, akik itt számítanak rám, már régen nem lennék itt. Nem vagyok egy hungarista. :) Bár... miután bebizonyosodott, hogy olyan sincs, hogy "magyar", innentől kezdve a kifejezés értelmét veszti. De mindegy. Azért azt még utálom, ha valaki látatlanban, utánajárás nélkül terjeszt valamit, amiről fogalma sincs, hogy mi az. Ez bármire érvényes. De ami mindenkit - kivéve az újgazdagokat - foglalkoztat: lesz-e elég pénzed a hónapra? - utálom. Hihetetlen, hogy ebben az országban nem lehet elhelyezkedni normálisan. Vagy most mindenki költözzön Budapestre?! Rossza helyzet....De immár befejezem. :) ...óh! és még valami: utálom a vasudvardi goblint is. ^^ (Egyébként ennél sokkal több mindent nem tartok értelmesnek és fontosnak vagy éppen kifejezetten utálok, de azt hiszem, senki nem akar kisregényt olvasni.:)
Magáról :
Mit írhatnék? 22 év tapasztalatát nem könnyű pár mondatba belesűríteni, de azt hiszem, aki meg akar ismerni vagy akivel egymás mellé sodor az élet, úgyis tudni fogja, ki vagyok... ...és az utóbbi időben rájöttem, hogy a 22 év tapasztalata semmi. Folyton rájövök valamire, amit addig nem, vagy rosszul tudtam, de a legkiállhatatlanabb az egészben, hogy többen félreismernek. De már kezd nem számítani. :) "Merd rábízni magad a Gondviselésre, mert ha megteszed, olyan csodákat kapsz, amik csak akkor történhetnek meg, ha nem vagy vak a Világra."
"Ami kint, az van bent..." - tescos sátor. :D
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (7 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (7 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (6 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (7 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (7 db)
Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat