Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Moonsorow

Moonsorow
Valódi név: Zotya 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0002108
MSN cím: Ritkán vagyok, ha kell kérd el!
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Moonsorow
Lakhely: Kistarcsa (Bp 16.ker. széle)
Születésnap: 1982-07-21
Regisztráció dátuma: 2007.02.10. 19:56:00
Látogatások száma: 932
Utolsó bejelentkezés: 2008.01.10. 23:30:37
Hozzászólások: 949
Képek :
Kincsemmel Drága asszonykám Jómagam Hugicámmal Vickernes My Way My Dark Way Immortal Moonsorrow Chuck Shuldiner - R.I.P (kedvenc zeneszerzőm)
Kedvenc együttesei :
Amon Amarth, Amorphis, Catamenia, Dark Fortress, Dark Tranquillity, Death, Ensiferum, Graveworm, Immortal, Kroda, Limbonic Art, Moonsorrow, Nocturnal Mortum, Opeth, Týr, Windir
Együttes profiljai :
Poisonblack, Sentenced
Szeret :
  -Első sorban azokat az embereket szeretem, akiket bárki más is, akik a legközelebb állnak a szívemhez! A szüleimet és a hugicámat (DarkShade) és Lillám (Intruder) akiben mindent megtaláltam , ami nekm a nőt és a társat jeleti, valamint akik még fontosak: ..,Anikó,.., Árposz, Aeternus, Gelweth, Gif, Kyr_BM.
  -A természet színeit és hangjait! A friss ropogós hót, meg a korhadt, ropogós leveleket a lábam alatt. A fákat, csodálatos, kifejező formákat produkálnak. Várromokhoz kirándlni, misztikus emlékek a múltból! Az ősztöl, Tavaszig terjedő periódust és az ekkor élvezhető természeti jelenségeket: eső, köd, hideg hó,szél.
  -Olvasni, főleg fantasy-t és ezoteriát, történelmet. Kedvenc írok: Ann Rice, Clive Barker, J. R. R. Tolkien, Lovecraft, Fredrich Nitzche, Ady Endre, József Attila Ghote, Stendhal .
  -Zenét hallgatni és zenélni, bár egyre kevesebb időm van rá, sajnos. Black Meta, Pagan/Folk Metal,de azért jöhet néhe egy kis Melodic Death is.
  -Intenzív emberi érzelmeket, titokzatosságot (bizonyos mértékig), őszinte érzelmeket mindenek felett. Germán kultúra, nyelvek, zenék és mitológia.
Utál :
  -A kereszténységet, a spiritualitás hiányát, az ön ámítást, az őszintétlenséget, mély érzelmek hiányát az emberekben.
  -Az embereket, a csordaszellemet, az emberi butaságot , a szűklátókörűséget, az előítéleteket, az lekurvulást (embereknél, zenekaroknál egyaránt), a médián és TV-n nevelkedett fiatalságot, akiknek száma sajna egyre nő!
  Ha kihasználnak, átvernek, visszaélnek a bizalmammal, érdekből közelednek!
Magáról :
  26 éves emberi lény vagyok. Igyekszem a saját életem sajátként élni, úgy ahogy az nekem tetszik! Életem nagy részét a következő dolgok töltik ki, a zene, a természet , az olvasás, a sport és két hölgy, a hugicám és az én egyetlen szerelmem! 18 éves korom óta basszus gitározom, így a zene az én kifejező eszközöm és lételemem. Szeretek olvasni , főleg a fantasy világában elmélyedni. A szabadidőn nagy részét igyekszem az én társamnak szentelni Lillámnak. Nagyon szeretek vele lenni, sétálni beszélgetni, kirándulni és nézni a csillagos eget vele! Ezen kívül íjászkodni , de nem versenyből, hanem a nomád fajtáját! Nyáron szeretek Rock Maratonra járni, fesztiválokon haverkodni, beszélgetni, iszogatni egy-egy rég nem látott ismerőssel.

Get Away For Me! I Spoke!

Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.9655 4.9655  (58 db)
Rocker-index :4.9882 4.9882  (85 db)
Szesz-fogyasztás :4.9639 4.9639  (83 db)
Kockasági-mutató :4.9655 4.8590  (78 db)
Profil-minőség :4.9882 4.9882  (85 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:48:58

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat