Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Teme

Teme
Rockerek.hu azonosító-szám: 0033972
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Teme
Lakhely: Vajdaság,Szabadka
Születésnap: 1989-11-16
Regisztráció dátuma: 2010.01.06. 15:51:28
Látogatások száma: 159
Utolsó bejelentkezés: 2011.02.24. 16:11:53
Hozzászólások: 87
Képek :
halloween 1 halloween Teme diktátor Ahol trónon ül a gonoszság.
Ismerősei :
DoOrY
DoOrY
Jäinen Nainen
Jäinen Nainen
Arni90
Arni90
császármário
császármário
DABZSE
DABZSE
Kedvenc együttesei :
Amon Amarth, Arch Enemy, Children Of Bodom, Cradle Of Filth, Depresszió, Dimmu Borgir, Echo Of Dalriada, Epika, Evanesence, Marylin Manson, Nightwish, Road, Subscribe, Tiarah, Watch My Dying
Szeret :
Szeretem a világ szépségeit,a jót és szépet, az életem (bár néha elegem van). Amikor jó döntéseket hozok. Elvonulni a világomba,és egyedül lenni a gondolataimmal. Szeretek alkotni és az egyediséget,a lilát,a hosszú hajú pasikat és szeretnék már hosszú-hosszú hajat. A jó társaságot,bulikat,a jó nevetéseket.
Utál :
Hogy egyesek első látásra itélkeznek másokról. Ha kibeszélnek valakit. Uállom a matekot,ha kihagynak valamiből (majd én eldöntöm,hogy érdekel e a dolog)! És a legjobban azt utálom,amikor nincs buszjárat oda,ahol jó bulik vannak,és ha eljutsz reggelig várhatsz,hogy hazajuss!
Magáról :
Ide bárki,bármit irhat és mondhat magáról,legjobban az életben ismerhetjük ki egymást. Pár szóban,hogy milyen vagyok,azt mondanám,hogy sok jó tulajdonságom van,rendes embernek tartom magam,tudok szeretni,apróságoknak örülni. Kiváncsi személy vagyok,néha lusta és akaratos és van hogy makacs. Nehéz velem összeveszni,és nem szeretek veszekedni,de van hogy muszáj.:) A SKORPIÓ JELLEME: A skorpió jegy szülötteit a legtitokzatosabb egyéneknek tartják. Miközben magáról nem szeret túl sokat elárulni, másokat képes nagyon hamar kiismerni, és eltalálni a másik legfájóbb pontját. Erős akaratú, kitartó, törekvő, és többnyire fontos számára a hatalom. Látszólagos nyugalma és keménysége mögött nagyon sérülékeny és finom érzésű. Kissé önfejű, olykor a végletekig ragaszkodik a véleményéhez. Hihetetlenül erős regenerációs képessége van, minden helyzetből képes talpra állni. Jó érzéke van a kutatómunkához, a titkok feltárásához, általában érdeklik a misztikus, elvont dolgok. Gyakran nagyon karizmatikus személyiség, aki nagy hatással van másokra. Hatalmas önfegyelme van, viszont abban mértéktelen, hogy képes az önpusztításig kiállni a számára fontos ügyek mellett. Többnyire igaz :)
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (94 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (94 db)
Szesz-fogyasztás :4.9551 4.9551  (89 db)
Kockasági-mutató :5.0000 4.9556  (90 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (95 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:04

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat