Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Wishmaster

Valódi név: Julcsika 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0002514
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Wishmaster
Születésnap: 1988-04-27
Regisztráció dátuma: 2007.04.25. 19:58:40
Látogatások száma: 113
Utolsó bejelentkezés: 2007.12.09. 14:19:52
Hozzászólások: 234
Kedvenc együttesei :
Ákos, Egészséges Fejbőr, Gyöngyvér, Ismeros Arcok, Kárpátia, Lacuna Coil, Led Zeppelin, Loreena McKennitt, Mithril, Nightwish, Ossian, Pokolgép, Scorpions, Stratovarius, Within Temptation
Szeret :
a jó zenét, a barátaimat, a könyveket minden mennyiségben:D leginkább hangulattól függ, hogy mit hallgatok, de azok mind olyanok, amelyeknek mondanivalója van számomra...nem megyek a divat után, ha valamit szeretek, és az épp nem "trendi", akkoris felvállalom:) van pár kedvenc együttesem, mint például a Nightwish,Ossian,Stratovarius,Kárpátia,Pokolgép,Within Temptation,Ákos,Guns n Roses, EFB, stb... ezek bárhol és bármikor:)!! Szeretem : a barátaimat, a magányt, csendet, szép zenét, gyertyafényt, holdfényben sétálni éjszaka, nagyokat beszélgetni , verseket olvasni, elmélkedni az élet nagy dolgairól, kedves embereket megismerni, másokon segíteni...utazgatni,szép tájakat látni... "Átcsaphat feletted a hullámok hada, Sorsod lehet mostoha. Vésd fel hangjegyekkel a háborgó égre: Légy most te a béke temploma!" /Ossian:Csendesen/ Juhász Gyula:SZERELEM Én nem tudom, mi ez, de jó nagyon, Elrévedezni némely szavadon, Mint alkonyég felhőjén, mely ragyog És rajta túl derengő csillagok. Én nem tudom, mi ez, de édes ez, Egy pillantásod hogyha megkeres, Mint napsugár ha villan a tetőn, Holott borongón már az este jön. Én nem tudom, mi ez, de érezem, Hogy megszépült megint az életem, Szavaid selyme szíven símogat, Mint márciusi szél a sírokat! Én nem tudom, mi ez, de jó nagyon, Fájása édes, hadd fájjon, hagyom. Ha balgaság, ha tévedés, legyen, Ha szerelem, bocsásd ezt meg nekem! És természetesen imádom az én egyetlenem:)
Utál :
Az intoleráns barmokat, a mostani rendszert, az emberi ostobaságot. Nem szeretem : Depreszióba süllyedni olyan személyek miatt, akik ezt meg sem érdemlik...utálok folyamatosan pofáraesni, de soha nem adom fel a reményt, szóval megadom az esélyt mind magamnak, mind pedig másoknak:)nem szeretem a zajt, a tolakodó embereket,ha kihasználnak, a sztrapacskát, Nem szeretek félni, várni, sírni....nem szeretek csalódni, és még sok mindent, de próbálok a szép és jó dolgokra koncentrálni:) :!:
Magáról :
hmmm...szerintem már mindent leírtam:D de: Most írhatnék sok szépet és jót...hogy jófej vagyok,és egyéb ilyen elcsépelt közhelyeket. Az a baj, hogy millió dolog van, ami mindenkire igaz. Mert mindenkiben ott él az angyal is, és az ördög is. És ez így jó, különben marhára unatkoznál, hidd el!:P Hát szerintem nem ezekből fogz megismerni, de legalább kaptál rólam egy nagyon vázlatos leírást... :P "I WISH I HAD AN ANGEL FOR ONE MOMENT OF LIFE,..."
[color=blue]"I wish for this night time to last for a life-time The darkness around me Shores of a solar sea"[/color]
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.9118 4.9118  (34 db)
Rocker-index :4.9706 4.9706  (34 db)
Szesz-fogyasztás :4.8667 4.8667  (30 db)
Kockasági-mutató :4.9118 4.5172  (29 db)
Profil-minőség :4.9714 4.9714  (35 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:48:58

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat