Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Lowland Fest 2024

XXX. Rockmaraton

S8 Underground Club

[Tovább...]
Ingyenes koncert - Legendás zenék a Körlet Teraszon (2016.04.02.) \

Ingyenes koncert - Legendás zenék a Körlet Teraszon (2016.04.02.)Nem áprilisi tréfa, de a remek hangulat és a jó zene garantált a Creedence Clearwater Reborn - CCR Tribute Band és vendégeik ingyenes koncertjén. Április 2-án gyere el te is a Körlet Teraszra, és érezd jól magad!

Itt az első igazi, tavaszi hétvége, amikor végre nem csizmában és télikabátban vacogva mozdulhatunk ki egy-egy szuper koncertre, hanem előkerülnek a bőrdzsekik, vékonyabb ruhák, csinosabb cipellők is. Ezeket pedig hol máshol lehetne méltó módon „felavatni”, idén először, mint egy remek zenés-táncos estén? A CCR tribute band és vendégeik, Bíró Ica és a DÓM zenekar épp egy ilyen eseményre szeretnének most meghívni téged is, méghozzá április 2-án, este 8-tól a Körlet Teraszra.

De mi is az a CCR tribute band?
Az amerikai Creedence Clearwater Revival zenekar egyetlen magyar felállása a Room Service Bryan Adams Tribute két tagjának ötlete alapján (Kajtár Tamás és Csákvári László) jött létre két másik zenésszel Jurisits Miklóssal (gitár) és fiával Jurisits Marcellal (dob).

„Egy kis utánajárás után megbizonyosodtunk arról, hogy Magyarországon nem volt, és jelenleg sincsen CCR Tribute, így mi úgy döntöttünk, hogy a vidám, pörgős, perzselő dalokat majd mi interpretáljuk a magyar közönségnek CREEDANCE CLEARWATER REBORN néven” – emlékszik vissza a néhány hónappal ezelőtti kezdetekre a CCR tribute band.

A sokféle zenei műfajt játszó banda dalai közt megtalálhatóak a country, blues rock, rock and roll, roots rock és a swamp rock stílusok elemei, így a műsorunkkal egy teljes zenei utazást szeretnének nyújtani a hazai közönségnek, Creedence módra.

Az április 2-ai zenés est vendégei
A négytagú tribute band a barátait is meghívta következő fellépésére, így egy énekesnő és egy másik zenekar is színpadra lépnek majd. Bíró Ica modell, manöken, színész, a népszerű TestSZépítés fitnesz videó sorozat szerzője megcsillogtatja majd énekesi tehetségét, illetve fellép a klasszikus blues-rock stílust képviselő DÓM zenekar is. Tagjai: Bari Lajos - gitár; Karácsonyi István – basszusgitár; Kőszegi Zsolt – gitár; Petőházi István – billentyűs hangszerek, vocal; Siadik László - ének; Rostási Tamás – dobok.

Az est programja 20:00-kor kezdődik. Belépő nincs!

További infók:
https://www.facebook.com/Creedence-Clearwater-Reborn-CCR-Tribute-Band-1397439163898735/
Az esemény Facebook oldala:
https://www.facebook.com/events/599125353573467/

Szapy - 2016-03-31 (15:04)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4859)
2.Metallica (4820)
3.Ossian (3899)
4.Depresszió (3649)
5.Pokolgép (3644)
6.Nightwish (3591)
7.Kárpátia (3405)
8.Iron Maiden (3391)
9.Road (3302)
10.Rammstein (3267)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat