Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

myLife

myLife
Valódi név: dan@euromail.hu
Rockerek.hu azonosító-szám: 0058965
Weboldal címe: http://rockerek.hu/myLife
Lakhely: Salgótarján
Születésnap: Február 17
Regisztráció dátuma: 2012.09.30. 04:50:19
Látogatások száma: 22
Utolsó bejelentkezés: 2013.04.16. 20:42:44
Hozzászólások: 4
Képek :
új séróval... Boszorkány kőnél x) Régebbi én x)
Ismerősei :
SHARON CZICZA
SHARON CZICZA
lidzystone
lidzystone
Kedvenc együttesei :
Black Veil Brides, Bullet For My Valentine, Burzum, Catamenia (de csak a régi..), Cheerful Depression, Christian Epidemic, ColdWorld, Cry, Dimmu Borgir, Fear of Eternity, Happy Days, Immortal, Inquinok, Luna ad noctum, Marduk, Nostalgie, Tormentor, Utgard, Vesperian Sorrow
Szeret :
Ilyen dolgok már nem igazán vannak.. talán még az jelent számomra kicsi örömöt mikor a szobában ülhetek és kedvenc nótáimat hallgathatom x) persze a jól megszokott depresszív hangulatban :)
Utál :
az embereket... az érzelmeket.. a csalódást és mindent amit "emberi dolgoknak neveznek"...-.-" és az egész ki*******ott világot.. :)
Magáról :
2009.óta tengődöm egyedül ... a magány már teljesen hű társammá lett :) 22 vagyok.. sok problémával.. idegrendszer szív stb.. :) ezt az évek hozták itt belül mind össze.. Sok sok évig hosszú hajam volt.. de egy héttel ezelőtt kicsit emósra vettem a frizurám x) csak h a külsőm se takarja még jobban a belső lelkivilágom.. :) mindenki azt mondja az emo csak egy korszak.. én viszont most kezdem azt érezni h ez egy igen is valós életforma.. x) nem tudhatja és nem is értheti meg az az ember aki nem csalódott még rengetegszer az emberekben.. tetteikben és minden a kapcsolataikkal járó dologban (nem feltétlen kell két emberközti szerelmi kapcsolatra gondolni :) ) na mind1.. főként a mai napig is Black metalt halgatok :) abból válogatok azért x) atmospheric suicide és depressive irányzatokat tömöm magamba az utóbbi időben .de vannak azért régebbi kedvencek is akik még a tiszta "egyszerű" blacket játszák/játszották. de ujjabban.. a frizurámhoz és a lelkivilágomhoz illően meghallgatok egykét "emos zenét is".. mint pl : black veil brides, Afc.. le lehet nézni emiatt.. de kurvára leszarom.. túl rövid ahoz az élet h fennakadjak mások véleményén... és h leromboljam a saját kis világom.. x) ja és 7 évig basszusgitároztam.. amivel felhagytam teljesen tavaly ősszel.. nem részletezném h miért.. lényeg.. h így kellett tegyek x) emellett szabadidőmben rajzolgatok.. és verseket is írok :) nagyjából ennyi egyenlőre...Ha valamit szeretnél tudni akk majd jelezz :)
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (4 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (7 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (7 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (6 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (7 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:08

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat