Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Lowland Fest 2024

XXX. Rockmaraton

S8 Underground Club

[Tovább...]
Nagyszabású Sorronia koncert a Visions of Atlantis és a Barbara Dance Academy közreműködésével - Millenáris Park (2016.12.02.) \

Nagyszabású Sorronia koncert a Visions of Atlantis és a Barbara Dance Academy közreműködésével - Millenáris Park (2016.12.02.) Első nagyszabású önálló koncertjére készül a Sorronia!
Az első önálló koncert hatalmas mérföldkő egy zenekar életében. Különleges műsorral és látványtechnikával készülünk erre az eseményre és a már jól ismert dallamok mellett olyan dalok is felcsendülnek majd, amelyeket soha nem hallhatott még a közönség” – mondja a Sorronia énekesnője, Király Anna. “Több szempontból is különleges lesz ez az esemény, mind a saját műsorunk, mind a vendég fellépők tekintetében”. A Sorronia műsora közel másfél órás lesz, zeneileg és látványilag is különleges élményre számíthat a közönség. Az este két különleges vendége az osztrák Visions of Atlantis szimfonikus metal zenekar és a Barbara Dance Academy Ír tánciskola fellépő csoportja.

A csapat debütáló lemeze, a “Words of Silence” 2013-ban jelent meg világ körüli terjesztésben az olasz Bakerteam Records jóvoltából. A következő években Európa-szerte turnézó zenekar olyan neves előadókkal állt egy színpadon, mint a Nightwish, Tarja Turunen vagy a Xandria. Önálló turnén voltak Angliában a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával és a környező országokban, illetve több hazai és külföldi eseményen szerepeltek nagy sikerrel.

A Visions of Atlantis osztrák szimfonikus metal zenekar friss felállásával még soha nem lépett fel Magyarországon. Az új 5 dalos "Old Routes - New Waters" című EP lemezzel visszatérő Visions of Atlantis egyetlen eredeti és alapító tagja, Thomas Caser dobos mellé nem rég csatlakozott Siegfried Samer és Clémentine Delauney, illetve Chris Kamper, Werner Fiedler és Mike Koren. Legutóbbi nagylemezük az “Ethera” 2013-ban jelent meg világkörüli terjesztésben a Napalm Records gondozásában. Az új kislemezre régi dalok, közönségkedvencek kerültek fel új köntösben.

“Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Visions of Atlantis elfogadta meghívásunkat az eseményre. Régóta szerettünk volna velük koncertezni és ez most megtörténik! A magyar közönség nagyon fogja élvezni a VOA produkcióját, ebben biztos vagyok” – mondja Anna. A világszerte turnézó, rengeteg fesztivált megjárt VOA hosszú évek után most visszatér Magyarországra!

A Barbara Dance Academy ír tánciskola show-ja egy ritka különlegessége, színfoltja az estnek. A BDA produkciójával egy, még soha nem látott, fúziót hoz létre az ír tánc és zene, illetve a metál zene világában. Az iskola vezetője Szénási Barbara kétszeres Európa-bajnok ír táncos, tánctanár. Több sikeres országos és külföldi turnén szerepelt, több, mint húsz éve táncol és tíz éve tanít, Írországban diplomázott.

“Az ötlet, hogy az ír tánc része legyen az eseménynek, úgy kúszott a fejembe, hogy egyre több metál zenekar játszik ír dallamokat, rengeteg ember szereti ezt a csodálatos zenei világot, illetve nagyon sokan tartják izgalmasnak ezt a táncfajtát. Én magam is ír szteppelek, így az, hogy egy olyan különleges fúziót hozzunk létre, mint az ír sztepp és metál világa, könnyen adta magát” – meséli Anna.

Sokan Michael Flatley révén már ismerik és szeretik az ír szteppet és most a Barbara Dance Academy rendkívül tehetséges táncosai jóvoltából a közönség egy hasonlóan lélegzetelállító élményre számíthat ettől a magyar csoporttól. Műsoruk részeként a Sorronia tagjai is megjelennek majd a színpadon.

A December 2-án tartandó eseménynek a Millenáris Park Teátrum épülete ad otthont. További hírek és jegyinformációk hamarosan!

https://www.facebook.com/SorroniaOfficial/
https://www.facebook.com/visionsofatlantisofficial/

Szapy - 2016-09-28 (16:18)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4859)
2.Metallica (4820)
3.Ossian (3899)
4.Depresszió (3649)
5.Pokolgép (3644)
6.Nightwish (3591)
7.Kárpátia (3405)
8.Iron Maiden (3391)
9.Road (3302)
10.Rammstein (3267)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat