Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

nem_hiszem

nem_hiszem
Rockerek.hu azonosító-szám: 0052211
MSN cím: 
Skype: ice_munkahelyi
Yahoo: nincs
Weboldal címe: http://www.hotdog.hu/user_prof.hot?user_id=1354691
Lakhely: Százhalombatta
Regisztráció dátuma: 2011.08.28. 09:49:00
Látogatások száma: 13
Utolsó bejelentkezés: 2013.02.02. 13:53:02
Hozzászólások: 7
Képek :
..... M.Shadows Sully Erna Tyler Connolly .... .... .... .... .... ....
Kedvenc együttesei :
All Shall Perish, All that remains, As I Lay Dying, Audioslave, Avenged Sevenfold, Babylon, Black Sabbath, Breaking Benjamin, Bullet for my Valentine, Children of Bodom, Danko Jones, Deftones, Depresszió, Dream Theater, Drowing Pool, Faith no More, Foo Fighters, Godsmack, Guns N` Roses, Hammerfall, Iced Earth, Incubus, Iron Maiden, Leander, Led Zeppelin, Megadeth, Metallica, Pantera, Pearl Jam, Poision, Pokolgép, Red Hot Chilli Peppers, Replika, Slipknot, Sonic Syndicate, Sterr, Stratovarius, System of a Down, Tenacious D, The Offspring, Theory of a deadman, Three Days Greace, Tool, Trivium, Vad Fruttik, Watch my Dying, White Zombie
Szeret :
- Az őszinte nyílt embereket - Amikor jó az idő és kint lehetek - Sokáig aludni lustálkodni - Melegbe hideg sör vagy üdítő - Kora reggeli utazások - Imádok a barátaimmal lenni - Filozofálgatni - Tervezni a jövőt nagy dolgokról beszélni. - Jó kajákat enni - Amikor rend van körülöttem - A Dobszerkómon játszani - Koncertekre járni - Bulizni, szórakozni - Punnyadni valami fasza kis helyen. Legnagyobb igazság a földön: „Megbocsátottam a megbocsáthatatlant, megpróbáltam pótolni nélkülözhetetlen embereket és elfeledni az elfeledhetetleneket. Sokszor cselekedtem indulatból. Okoztam csalódást és csalódtam olyanokban akiktől sosem vártam volna. Öleltem, hogy védelmet nyújtsak és nevettem, mikor már nem bírtam tovább. Szereztem örök barátokat. Szerettem és szerettek, de sokszor el is utasítottak. Előfordult olyan is hogy szerettek, de én nem tudtam visszaszeretni. Ujjongtam a boldogságtól, habzsoltam a szerelmet és esküdtem örök hűséget, de volt hogy teljes erővel mentem fejjel a falnak! Sírtam zenehallgatás, vagy a fényképalbum lapozgatása közben és felhívtam valakit csak azért, hogy halljam a hangját. Néha elég volt egy mosoly, hogy szerelmes legyek. Sokszor éreztem, meghalok a vágytól és féltem hogy elvesztek valakit aki nagyon fontos számomra (a végén mégis elvesztettem)! DE TÚLÉLTEM! És még most is ÉLEK! Az életet nem csak túlélem... és Neked sem ajánlom, hogy ezt tedd. ÉLJ!!! A harcba elszántan kell menni, Az életet szenvedélyesen kell átölelni, Emelt fővel veszteni és merészen győzni, Mert a világ a bátraké és AZ ÉLET TÚL SOKAT ÉR ahhoz, hogy jelentéktelenné váljon.” "
Utál :
- Az iskolai és úgy egyébként a való életben folyó korrupció. - A politika ami miatt annyiszor szívtam már hogy megszámolni is kár. - Azok a rockerek akiknél a zene stílus együtt jár az igénytelenséggel. - A megítélést a lenézést és a másokkal szembeni b***ogatást. - A tömegközlekedést - A pacalt - A hisztit - A piszkálódást - Etnikum. (nem! nem vagyok rasszista szó sincs erről és erről vitázni se akarok) - Fennhéjazás, nagyképűség, önelégültség. - A divatrockereket a plázapicsákat a nyávogást és az affektálást. - Amikor valaki teszi hogy ostoba a társaság kedvéért. - Amikor valaki a saját meg más hányásába fetreng. - Ha valaki nincs tisztába a saját korlátaival. - Amikor felébresztenek álmomból. - Mikor valaki a muszáj-t el ipszilonnal írja. (általános 7.osztály) - A te nem is vagy rocker kijelentéseket egy ápolatlan csöves trógertől. De szerintem ezt nem is folytatom tovább mert csak fel****om az agyam rajta.
Magáról :
Én én vagyok ez vagy tetszik vagy nem ;) Ha szeretnél megismersz ha nem nem. Ide írhatok akrámit magamról ami kicsit sem fedi a valóságot :)... Nem hosszú a hajam és nem járok együtteses pólókba ritkán iszok alkoholt és már nem is dohányzom dolgozom és a szüleimmel élek.. Tudom nagyon gáz meg minden de hát ez van igazából szarok rá mit gondolsz. IGAZ TÖRTÉNET RÓLAM: Egyik este egy szórakozó helyen voltam ahol amatőr bandák léptek fel sörömet iszogattam elvoltam hallgattam a fellépőket. Aztán egyszer csak megláttam hogy becsődül egy hadsereg talpig feketébe öltözött hosszú hajú igénytelen tróger. Félelmetesen hülyén néztek ki a lázítóan otromba ruhájukba és szemfestésükbe. Igazi "GOTH" idióták de a legalja rész aki már annyira beleéli magát hogy denevért szarik. Ordibáltak mint az állatok fellökték még azt is akik kulturáltan akartak szórakozni. Aztán természetesen megtaláltak engem is hogy mi a faszt keresek én ilyen helyen ilyen öltözékbe. Egy fehér kivágottabb felső volt rajtam meg egy kicsit szűkebb fazonú kék farmer. Tudom ezt most minek írom le. Nos azért mert szembesíteni próbálom azokat az anyabaszó férgeket akik képtelenek felfogni hogy az hogy valaki rocker nem jelenti azt hogy bazári majomnak kell öltözni tahó paraszt fasz módra kell viselkedni. Most lehet küldeni a fölösleges ész osztást itt nekem úgyis azzal a lendülettel törlöm és nem fogok reagálni rá. Köszönöm annak aki elolvasta ezt a monológot és külön köszönöm annak aki megértette amit ezzel mondani akartam a haldokló rocker nemzedéknek. "
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (3 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (5 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (5 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (5 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (5 db)
Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat