Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

nixicsajszi

nixicsajszi
Valódi név: niki 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0010592
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/nixicsajszi
Lakhely: Barcs
Születésnap: 1992-08-03
Regisztráció dátuma: 2008.06.27. 23:23:22
Látogatások száma: 4
Utolsó bejelentkezés: 2012.04.29. 22:38:02
Kedvenc együttesei :
Avril Lavigne, Disturbed, Nirvana, Road, Static-X, Tankcsapda, Zorall
Szeret :
Éneklés a fürdőkádban forever! :) Palacsinta, pizza, vodkacitrom és Bacardikóla nélkül nem élet az élet :) Művészlélekeskedés? :3
Utál :
Most soroljam...?
Magáról :
Az Oroszlán a legerősebb és legnagyobb energiájú jegy, hihetetlen belső erővel és kisugárzással bír. Életöröm és elevenség jellemzi. Tudja, hogy vezetésre született, erős akaratú, kitűnő szervező, vezető egyéniség. Szereti és tudja élvezni az életet. Igazságszerető, nemcsak saját érdekében, nagyvonalú, segít, ha a segítségét kérik. Rendkívül hiú, bókokkal mindent el lehet érni nála. Általában jellemző rá az őszinteség és a nyíltság. A gazdagság, a kényelem számára nagyon fontos, szeret dicsekedni. Az apró dolgokban is szereti az irányítást a saját kezében tartani, mások tanácsát nem szívesen fogadja el. Kevés igazi barátja van, sokan nem képesek elviselni sokszor gőgös és fölényes stílusát, de aki ismeri, tudja, hogy egy érzékeny, nagylelkű és melegszívű barát. Óvatosan kell vele bánni, hiszen rendkívül büszke és hiú. Ha megsértik, a lágyszívű macskákból vérszomjas ellenséggé válik. Ha valami nem az akarata szerint történik, könnyen felkapja a vizet. Szörnyen dühös tud lenni, de később mindent megbán. Ha dühkitörése van, nem tanácsos tovább ingerelni. Amilyen gyorsan felfortyan, olyan gyorsan le is higgad. Ha már kiordítozta, kitombolta magát, úgy tesz, mintha mi sem történt volna. Szeret parancsolgatni és irányítani. Egyébként hajlamos a lustaságra, finomabban fogalmazva szereti a kényelmes életet. Nagyon szereti az ízléses, feltűnő ruházatot. Hatalmas szíve van. Gyengesége lehet, hogy időnként rátör a szabadság utáni vágy, ilyenkor engedni kell, mert úgysem hagyja magát megkötözni. Időről-időre lehetnek olyan ügyei, amiket jobb, ha észre sem veszünk. Az állandó párkapcsolat nagyon fontos számára.
niki
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (8 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (8 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (8 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (8 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (8 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:00

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat