Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

physis

physis
Valódi név: Fanni 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0046189
Weboldal címe: http://rockerek.hu/physis
Regisztráció dátuma: 2010.12.29. 10:39:18
Látogatások száma: 13
Utolsó bejelentkezés: 2011.11.26. 07:09:08
Hozzászólások: 33
Képek :
narcissus - Én))) háén fan karl-persson-19 scott-g-brooks-1 szaturnusz én mermaid
Kedvenc együttesei :
Gorelord, Nasum, Rotten Sound, Six Feet Under
Szeret :
otthonosságot, intimitást, a régi magzati makacs rendet. Új perspektívát, ill. azt az embert, azt a szerzőt, azt a művészt, azt a fenomént, aki/ami amikor adja.
Az elmúltat. Emlékképek felidézése, emlékképekről emlékképekre asszociáció és emléksor, emlékképek nem aktualizált kombinációi, emlékképek-emlékhangok relációinak felcserélése és rögződése hitté, babonás bódulat. Babona, magasztos hit, fenségesség látása, átélése, szenvedélyes-lendületes és felismerő reflexív állapot, mint egy bevillanás-intuíció. a bizarr és az undortkeltő átcsapása kéjbe, mámor.
Hangok, dallamok, gondolatok, színek, szavak, érzések és ezek töredékei, kapcsolatai - röviden ez az, ami izgat. Ezek hitelessége, tudatos-tudattalan keltése szubjektíve, interszubjektíve. És az ezekről való álmodozás, spekuláció, az üldözésük - nem könnyű minden hajsza elől menekülni.)


Utál :
Kattogást, rögzült-tokosodott ismétlődő, érzéseket fokozó rövid erőteljes negatív gondolati zsákutcákat, ellentmondásokat, körbenforgásokat. Az emberek, a szerzők, a művészek ilyen gondolatait. Máskor éppenséggel szeretem: elemezve, együttérezve, egyesülve vagy épp különválva kárörömmel). Meg végülis az ellentmondásokat is: kéjes vagy drámai feszültségeket teremtenek, ami katarzisra késztet. A körbenforgásnak meg lehet egy örvénye..ami megintcsak szép. Dehagyjukezt az okoskodást. szeretek mindent és semmit.)
Magáról :
Nincs olyan ember, akit utálok és nincs olyan ember, akit szeretek. Pillanatokban szeretek, (azt szeretem, aki perspektívát ad) és pillanatokban utálok: azt aki lenyom és tehetetlenné, bénává tesz. Vannak viszont olyan emberek, akikhez kötődöm, még több akitől undorodom.
Ha egyéb érdekel, írj.
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (5 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (5 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (5 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (5 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (5 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:06

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat