Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Fejvadász

Fejvadász
Valódi név: Bakos István 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0019556
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/Fejvadász
Születésnap: 1993-02-09
Regisztráció dátuma: 2009.02.03. 08:34:33
Látogatások száma: 103
Utolsó bejelentkezés: 2012.01.05. 17:04:13
Hozzászólások: 14
Kedvenc együttesei :
A vér kötelez, A.C.A.B., AC/DC, Akela, ANV, Archívum, Beatrice, Bikini, Cool Head Clan, Depresszió, Dinamit, Edda, Egészséges Fejbőr, Fehér törvény, Gungnír, Hoolywood Rose, Hungarica, Hunnia, Hunor, Kárpátia, Kitörés, Lord, Magna Hungária, Magozott Cseresznye, Moby Dick, Natural Born Killer, Nemzeti Front, Oi-kor, Omen, Onogour, Őrjárat, Ossian, P.Box, P.Mobil, Palmetta, Pantera, Piramis, Pokolgép, Pop 84, Rammstein, Road, Rock & Roll Swindle, Romantikus Erőszak, Rómeó Vérzik, RPG, Sepultura, Sex Action, Sing Sing, Skrewdriver, Slayer, Szebb napok, Szkítia, Tar Had, TarsOi, Titkolt Ellenállás, Utolsó Védvonal, Valhalla, Vádló Bitófák, Vendetta, Vérszerződés, Worst Nightmare, Zorall
Szeret :
Szeretem a zajos rockot,de többségben inkább az igényes zenét hallgatom. A Nemzeti rock híve vagyok,de meghallgatom a külföldi zenekarok legjobb számait. Foci mániákus vagyok,egész nap zenét hallgatok és a fociról beszélek. Kedvenc csapataim a FERENCVÁROS,Chelsea.Imádok meccsre járni az Albert stadionba.Persze szurkolni és nem pedíg meccset nézni.
Utál :
Utálom a mocskos cigány férgeket és nagyorrú faszfej zsidó állatokat.Utálom azokat akik sírógörcsöt kapnak azoktól a szaroktól amiket hallgatnak.Ezen felüll még azokat is akik idióta tuc-tucra rázzák nagy seggüket.Utálom a lila ruhás majmokat és a ferdeszemű valamint a sötét bőrü és agyú alfajokat.Utálom ha a hazámat fikázzák és ha az általam is követett eszmét undorítónak valják.És persze azokat is akik vörös zászló alatt menetelnek. Elitélem azokat akiknek taraly van a fejükön. Ellenzem a Trianoni békediktátum aláírását mely hazánkat tönkretette és megalázta! Elitélem a határon kívül rekedt magyarok megitélését és az ellenük irányuló utálatot! Gyűlölöm k.janit aki miatt az országunk a szakadék szélén áll.
Hivatásunk a rend,harcunk a mozgalom,győzelmünk a HUNGARIZMUS.
Szavazatok :
Rocker-index :5.0000 5.0000  (4 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (4 db)
Kockasági-mutató : 5.0000  (4 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (4 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:02

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat