Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Hél

Hél
Valódi név: Hél 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0042664
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/Hél
Lakhely: Szolnok
Születésnap: 1981-08-06
Regisztráció dátuma: 2010.08.27. 17:06:11
Látogatások száma: 35
Utolsó bejelentkezés: 2012.01.29. 14:37:37
Hozzászólások: 44
Képek :
.... pic 376 pic4927452 ... 10 2c9bfc531 pistole 3736797216
Ismerősei :
Norvég
Norvég
[Fallen]
[Fallen]
Desiree
Desiree
Harangozó Kristóf
Harangozó Kristóf
Kedvenc együttesei :
1349, Abigor, Absu, Akela, Amon Amarth, Ancient, Anorexia Nervosa, Bathory, Behemoth, Belphegor, Borknagar, Carpathian Forest, Children of Bodom, Dark Funeral, Emperor, Gaszimmer, Graveworm, In Flames, Kampfar, Limbonic Art, Lucifugum, Marduk, Mayhem, Merrimack, Myrkr, Ocultan, Taran, Triumphator
Szeret :
Elég hosszú lenne ha most kifejteném mit szeretek, mert annyi apró élmény vagy dolog van amit éppen abban a pillanatban "szeretünk". Kifejezetten szeretem a természetet (azt nagyon).Hogyha magányra vagy kicsit egydüllétre van szükségem és azt mások tiszteletben tartják és hagynak.Ez elég ritka mert mondhatom azt, hogy társasági ember vagyok. Szeretem az őszinte és korrekt embereket. Elvárom magammal szemben de ugyanezt megadom másnak is.Mert ez így korrekt! Szeretek élni és próbálom kihasználni a lehetőségeimet addig amíg még ezt megtehetem. Szeretem a szabad gondolkodást, felfogást. A Black Metalt de nem vagyok beszűkült zenei téren.Tabuk nélkül a sexet, mert hát ki nem.
Utál :
A képmutató embereket, pláne ha átlátok rajtuk. Hogyha valaki korlátozni akar és nem hagy nekem szabad teret, és ha valaki belemászik az intim szférámba. Nem szeretem a buta, tartás nélküli lányokat, bár inkább szánalmasnak tartom őket.De ez igazából az ő problémájuk nem az enyém. Nem szeretem a trágár embereket sem, az agresszivitást. Bár ebben kicsit ellent mondok magamnak mert néha nálam is kiborul a bili de azt ki kell belőlem hozni mert nagy a türelmem ami néha elfogy és jön a vörös köd.Ha hülya parasztok stírolnak. A fanatikus embereket sem kedvelem legyen szó vallásról vagy ha valaki annyira rám akad hogy képes napnta százszor felhívni,smst e-mailt küldeni, az utcán megállítani és arra a buszra szállni amire éppen én felszállok.Ha valaki olyan dologgal kapcsolatban próbál kioktatni ami vagy nem érdekel vagy pedig gőze sincs róla hogy éppen miről van szó és miről gagyog.
Magáról :
29 éves vagyok de nem érzem magam annyinak. Sokan hajtogatják,hogy gyereket kellene már szülnöm stb. Ez így is lesz de ehez ehatározottság és háttér kell. Máshogy nem működik a dolog. A háttér szerencsére megvan és az elhatározás is alakul de majd csak idővel. Mindegy... Többen azt mondják,hogy Aniszociális vagyok. Én persze mindíg azt mondom, hogy nem de aztán rájövök valami igazság alapja mégis van. Tény,hogy jobban szeretem az állatokat mint az embereket mert több ember ártott, vagy akart ártani nekem mint állat. Ennek ellenére jól kijövök az emberekkel:) Nem baj. Cinikus is vagyok de nem bánom. Igazából soha vagy ritkán bánok valamit. A saját tetteinkért vagy viselkedésünkért elsősorban mi vállalunk felelősséget. Kivétel ha valaki nem szándékosan bántok meg. Akkor szépen fogom magam és bocsánatot kérek, vagy legalább megpróbálom jóvá tenni. Haragtartó igazából soha nem voltam kivéve ha valaki hosszú éves barátság után hátba támad és kimutatja a foga fehérjét,annak ellenére hogy annak idején én húztam ki a nagyon nagy szarból. Mondják ne fogadj be vadállatot, mert hiába eteted a végén úgyis beléd harap. De mindegy. az ilyen esetek nagyon tanulságosak.
Hél
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (15 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (15 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (16 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (14 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (15 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:05

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat